עבור לתוכן

M-audio Revolution + FX6021Altec Lansing - ולא שומעים טוב!

Featured Replies

פורסם

ממש מוזר!

השקעתי המון כסף, קניתי רמקולים איכותיים וכרטיס קול איכותי

M-audio Revolution + FX6021Altec Lansing

חיברתי הכל למחשב, התקנתי את הדרייברים שקיבלתי, ומשום מה הכל מזייף. לא שומעים יפה, פשוט כאילו האיכות לא משהו, כאילו הוא לא קולט את הכרטיס קול למרות שהוא בפירוש מוציא את הווילום משם, הרמקולים מחוברים לשם ואני גם משחק עם ההגדרות של ה-REVOLUTION דרך הדרייברים שהתקנתי מהדיסק המקורי.

אני ממש נושא, חבר שלי שמבין קצת ניסה לעזור ולא הצליח, אשמח להנחיות!

פורסם

הייתה לי בדיוק אותה בעיה.

ממליץ לך למחוק את כל התקני הסאונד במחשב.. אפילו אלה של קרנל.

בהפעלה מחדש רק הדרייברים הנחוצים יותקנו ולא יהיו לך התנגשויות חומרה.

פורסם
  • מחבר

אבל לאחר שאני אמחוק את כל הדרייברים ואדליק מחדש את המחשב, הוא יזהה את כולם וירצה להתקין אותם, ככה קרה עם הכרטיס סאונד אוןבורד REALTEC לאחר שהסרתי אותו, הוא זיהה וביקש להתקין. אז אתה אומר להתעלם ולהתקין רק רק את הדרייבר של ה- M AUDIO?

פורסם

דבר ראשון, אם הסרת את הOB מהביוס הווינדוס לא אמור לזהות אותו, תבדוק את זה שוב...

דבר שני, כשמזוהה לך רכיב יש אופצייה להתקנה ידנית והתקנה אוטומטית. תבחר בידנית וכמקור לדרייבר (יעד חיפוש...) תבחר את הכונן כשהדיסק של M אודיו בתוכו, או שיותר טוב, תבטל את ההתקנה והזיהוי האוטומטיים ופוט תתקין ידנית מהדיסק, תעשה ריסטרט, וזה אמור לעבוד... עקרונית :P

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא אמרתם שצריך להוריד מהביוס, את זה כמובן לא עשיתי, אני אפילו לא יודע איך :lol: יש איזה דרך פשוטה?

אני יודע פחות או יותר להתעסק בביוס, רק שאף פעם לא הגדרתי משם שלא יזהה איזה כרטיס קול או משהו...

פורסם

מדליק את המחשב ולוחץ על DEL עד שהביוס עולה לך (לחיצות קצרות, לא אחת ארוכה...), שם מחפש משהו על "רכיבים מובנים" (באנגלית...) או משהו בסגנון- אם לא מוצא, תעבור על כל האופציות, אחרי שמצאת את האופצייה הנכונה, חפש שם משהו בסיגנון OB audio devise או משהו כזה, ותשים אותו על OFF.... תעשה ריסטארט (אחרי שמירה של השינויים) ואז תעשה מה שיוסי ואני הצענו קודם...

פורסם
  • מחבר

דרך הביוס הדבר שהכי הזכיר לי את הSOUNDS היה AC97, לא ידוע למה.. כיביתי אותו ובאמת הוא לא מזכיר את הREALTECK ONBOARD כרטיס קול שיש לי, כיביתי את הדבר הנכון?

עכשיו הקתנתי את הדרייברים מחדש של הREVOLUTION אבל משום מה זה עדיין לא נשמע טוב כל כך :\

אוף אני ממש לא מבין את זה, מה יכול להיות עשיתי לא בסדר?[br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 20:56:57

הייתה לי בדיוק אותה בעיה.

ממליץ לך למחוק את כל התקני הסאונד במחשב.. אפילו אלה של קרנל.

בהפעלה מחדש רק הדרייברים הנחוצים יותקנו ולא יהיו לך התנגשויות חומרה.

רגע, באיזה התקני סאונד מדובר? חוץ מהכרטיס און בורד שנמחק בקלות, לא הבנתי מה עוד אני אמור למחוק? האחרים זה CODECS ודברים שלא ממש נמחקים.

מה זה התקני הסאונד של קרנל בדיוק?

פורסם

אלו התקני הסאונד של XP.

שכחתי לציין שעליך להציג התקנים מוסתרים

פשוט תלחץ על לשונית תצוגה ואז כל התקני הסאונד האפשריים יהיו שם.

תמחק הכל ללא חשש ותבדוק את עצמך אם התקנת כמו שצריך כי בהוראות רשום שצריך קודם להתקין את הדרייבר ואז להכניס את הכרטיס ללוח אם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, באמת היו התקני מוסיקה שירדו, בעיקר של קרנל האלה שאמרת, אבל בכל פעם הם מתקינים את עצמם מחדש. למשל עכשיו הם מותקנים.

עשיתי הכל לפי הסדר, התקנתי את הדרייברים לפני שחיברתי את הכרטיס עצמו, אבל עדיין אותה איכול של שמיעה...

איך מורידים את הדרייברים האלה לצמיתות?

פורסם

אין צורך ולא רצוי להסיר אותם לצמיתות.

המלצתי לך להסיר את כל ההתקנים ליתר בטחון שהתקנים לא נחוצים נמחקו.

מעבר למה שייעצתי אין לי איך לעזור לך.. וגם באיסיקיו.. :nixweiss:

פורסם

תגדיר מה זה "שומעים לא טוב".

נשמע כאילו אתה לא אוהב את הרמקולים...

פורסם

תנסה לבדוק באמת עם רמקולים אחרים ותראה מה דעתך.. עם הרמקולים הישנים זה ייתן לך אינדיקציה לכמה השיפור או החוסר שלו מצוי בכרטיס קול.

פורסם

הם באמת לא משהו הרמקולים האלה

פורסם
  • מחבר

אני אגדיר "לא טוב" - שמעתי את הרמקולים של LANSING, ה- ATP, והם נשמעים יותר טוב על כרטיס קול און בורד!

אני השקעתי הרבה כסף בכרטיס קול איכותי וברמקולים הכי טובים שהמליצו לי, וכשאני מגביר ברמה מסוימת זה ממש לא נשמע מרשים.

עוד עניין- כשאני מעביר את הרמקולים לכרטיס און בורד, ההבדל באיכות כמעט ולא מורגש, אולי אפילו לא קיים. אין זה אומר שהכרטיס קול לא עושה את מה שהוא צריך?

פורסם

לא הייתי רוצה לבאס אותך, אבל רמקולים למחשב הם ככלל לא משו. יכול להיות שציפית למשהו אחר, אבל לדעתי אין אצלך בעיית חומרה... כדי להרגיש ולשמוע הבדל ברמה של כרטיס הקול, אתה צריך מערכת עם סאונד אמיתי בכל הטווח, ולא סטליטים שגם בטווחים הגבוהים (שעבורם הם מתוכננים) לא נותנים את מה שצריך... מה שלדעתי יכול לשפר את איכות השמע עבורך זה מיקום מחדש של הרמקולים, מעבר לזה - עוד כסף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים