פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים אני כרגע אצל בזק ב-1.5 מגה,המודם שלי כרגע או בחיבור usb ויש איתו קצת בעיות של ניתוקים,אני מחר עובר ל2.5 מגה בadsl,האם אפשר לדרוש ללא תשלום מודם אחר בהשאלה או משהו כזה?
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר תתקשר להודיע לבזק שאתה קופץ לבזק-סטור להחליף למודם רשת, קח ECI B-FOCUS.זה יעלה לי כסף?אם כן אין דרך להחליף את המודם הזה למשהו אחר בלי תשלום?
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים ברוב המקרים זה לא יעלה לך כסףאתה בכל מקרה צריך להודיע למוקד ADSL של בזק לפני שאתה נוסע לבזק סטור להחזיר את הישן, אז תשאל אותם את הכל הם יבדקו במחשב.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים כמעט מאה אחוז שזה יעלה לו כסףכיום בבזק מחליפים USB תקול ב USB חדש ורשת תקול ברשת חדש אם אתה רוצה לעשות החלפה מUSB לרשת ולהפך זה עולה כסף
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים לרוב מי שאני מכיר שעשה את ההחלפה זה לא עלה שקלאבל מצד שני רוב ההחלפות היו לפני לא מעט זמן, אז אולי זה השתנהבכל מקרה, בזק מאוד מאוד מאוד גמישים כשמתחילים לאיים עליהם, אני מתאר לעצמי שעם 2-3 טלפונים בגישה הנכונה (תוקפנית אבל לא אגרסיבית מידי) הוא יקבל החלפה בחינם, במיוחד בגלל שיש לו מודם USB ומוקדי השירות של בזק עצמם אומרים שהם ממש לא מומלצים, הוא יכול לשחק על זה שהביאו לו מוצר שמראש הם יודעים שהוא בעייתי.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר הדגם זה ale 130,אני פשוט רוצה להיפתר מהדגם הארור הזה,יש דרך שבא הנציג בטלפון יכול לתת לי בהשאלה מודם?אם אני יגיד שיש לי ויסטה ו-ale 130 לא עובד עליו זה יעבוד?
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים אוקיי טעות שלי דווקא לדגם הספציפי הזה שידוע כבעייתי בטוח יחליפו רק שרוב הסיכויים לא לרשת
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים אוקיי טעות שלי דווקא לדגם הספציפי הזה שידוע כבעייתי בטוח יחליפו רק שרוב הסיכויים לא לרשת אני חושב שבמעמד ההחלפה הוא יכול לבקש אם יש להם במלאי מה שהוא רוצה.
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים תלוי מה סוכם איתו אם סוכם איתו החלפה ל usb הוא יוכל לבחור מודם usb ממה שיש במלאי לא רשת פעם באמת בזק היו מחליפים על ימין ועל שמאל היום זה לא ככה תאמין לי עברתי את זה
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים הוא לקוח שלהם והוא יכול לבקש מה שהוא רוצה.היה לי מודם ale 070 שהוא USB, הלכתי לבזקסטור אפילו בלי להודיע, אמרתי להם שאני רוצה מודם רשת חדש, שאלו את המספר טלפון ותעודת זהות וזהו קיבלתי חדש.. אפילו בלי להחזיר את הישן. (ולא שלמתי כלום אם מישהו לא הבין)רק שימו לב שהמודמים שאתם לוקחים הם בהשאלה, ברגע שאתם מתנתקים אתם צריכים להחזיר להם אותם.. אבל זה לא משנה, ברוב המקרים הם שוכחים ;D
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים פעם באמת בזק היו מחליפים על ימין ועל שמאל היום זה לא ככה תאמין לי עברתי את זהאני מניח שאתה ביצעת את ההחלפה מזמן
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים אוקיי טעות שלי דווקא לדגם הספציפי הזה שידוע כבעייתי בטוח יחליפו רק שרוב הסיכויים לא לרשת הדגם שלו ספציפי לא נחשב בעייתי יותר משאר מודמי ה-USB.הסיבה שהוא יכול לדרוש החלפה זה בגלל שמודמי ה-USB בכללי נחשבים מאוד בעייתיים ולכן הוא דורש מודם רשת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.