פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מי שיש לו את הנתב הנ"ל בבקשה שיעזור ליאני לא מבין איך אני פותח פורטיםהצלחתי להיכנס להגדרות
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים Applications & Gaming -> Port Range Forwardחשוב שב IP Address תגדיר את הכתובת שאליו אתה פותח את ה port.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מחבר איך אני יודע מה הכתובת שאליה אני פותח את הפורט?דרך אגב אני רוצה לפתוח פורטים לאי מיולרשמתי emule בשם התוכנהו6662 עד 6672 בפורטיםובאופציה השלישית עשיתי both ל utp ו tcpהבעיה שלי באופציה של ip adress כמובן ששם רשום לי 192.168.1.0 ואפשרות לשנות את ה 0מה אני רושם במקום ה 0? ויש לי שם גם אופציה של enable האים לסמן את האופציה?
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אתה רושם את הכתובת IP שלך (זאת שקיבלת מהראוטר)אתה יכול לבדוק אותה דרך IPCONFIGוכן, תסמן ENABLE
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים איך אני יודע מה הכתובת שאליה אני פותח את הפורט?אתה לא מנחש את הפורטים, באתר שהורדת את התוכנה יש faq או help ושם יהיה הסברים.הבעיה שלי באופציה של ip adress כמובן ששם רשום לי 192.168.1.0 ואפשרות לשנות את ה 0מה אני רושם במקום ה 0? ויש לי שם גם אופציה של enable האים לסמן את האופציה? כמו שעומרי הסביר לך start->run->cmdאתה רושם ipconfig ובפלט יהיה ה ip address של המחשב שלך.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אתה לא מנחש את הפורטים, באתר שהורדת את התוכנה יש faq או help ושם יהיה הסברים.בהגדרות של התוכנה אתה יכול לראות אותם וגם לשנות אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.