פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים שלום, עוד כמה ימים אני קונה מחשב חדש (AMD5200, M2N-E, 8800GTS) ורציתי לדעת אם זה כ"כ חשוב ללכת על גרסאת הUltimate של ויסטא או שמספיק לי פרימיום, המחשב ישמש למשחקים כבדים, תוכנות, אינטרנט וורד וכו', ההבדל של 400 ש"ח הם דיי חשובים בשבילי, כי אם אני אלך על הפרימיום אני אוכל להשקיע את הכסף הנותר במעבד או במארז טובים יותר אשמח לדעת אם ההבדל הוא משמעותי, תודה רבה מראש!
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מה שמייקר את ה ULTIMATE זה שהוא בא עם MEDIA CENTER.רגע.... לא פתחת כבר נושא כזה בפורום אחר?...
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר מה שמייקר את ה ULTIMATE זה שהוא בא עם MEDIA CENTER.רגע.... לא פתחת כבר נושא כזה בפורום אחר?...על איזה פורום אתה מדבר?
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים הא.. עזוב לא משנה, פשוט הגבתי כבר לנושא הזה, אבל התגובה לא נשלחה.קיצר, אם אתה לא צריך את המדיה סנטר, אתה לא צריך ULTIMATE
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר מה בעצם עוזר לי מדיה סנטר?ז"א אם אני אחבר את המחשב למסך טלוויזיה..? מה זה עושה?
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים זה כמו מערכת בידור,דרכה אתה יכול לראות סרטים,מוסיקה,תמונות,תריץ חיפוש על המדיה סטנר או תבדוק באתר של מייקרוסופט ליותר פרטים אם אתה רוצה.
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים לפי האתר של MICROSOFT גם ל ULTIMATE וגם ל PREMIUM יש MEDIA CENTER.בשביל המשתמש הביתי אין שום סיבה לקנות ULTIMATE.יש שם פיטצרים שבעיקר מתאימים לחיבורי רשת, אבטחה ושליטה מרחוק. (מתאים לאירגונים וחברות).ה PREMIUM דומה ל XP PRO.
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים אתה לא יכל להתחבר ל Premium מרחוק כמו ב XP למשל. אתה צריך תוכנה צד שלישי.
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים לפי האתר של MICROSOFT גם ל ULTIMATE וגם ל PREMIUM יש MEDIA CENTER.בשביל המשתמש הביתי אין שום סיבה לקנות ULTIMATE.יש שם פיטצרים שבעיקר מתאימים לחיבורי רשת, אבטחה ושליטה מרחוק. (מתאים לאירגונים וחברות).ה PREMIUM דומה ל XP PRO.צודק טעות שלי, הסתכלתי בטעות על גרסאת ה BUSSINES
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר אתה לא יכל להתחבר ל Premium מרחוק כמו ב XP למשל. אתה צריך תוכנה צד שלישי.זה לא מצדיק 400 ש"ח.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים בייסיק זה בלי המדיה סנטר, פרמיום זה למשתמש הבייתי עם המדיה סנטרביזנס זה לעסקיםואולטימייט זה הכל ביחד. <לכאלה שנמאס להם לנגב את התחת בכסף>קח את הפרמיום ותתחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.