עבור לתוכן

כפולי ליבה - מי הכי חזק, ולמה?

Featured Replies

פורסם

מבין כפולי ליבה, מי הכי חזק? ולמה?

ומי הכי משתלם מבחינת עלות/תועלת?

פורסם

הכי חזק? x6800 כנראה,אבל במחיר שלו עדיף כבר ללכת על מרובע ליבה

הקנייה הכי חכמה? זה תלוי בצרכים ובכמה כסף אתה מוכן להשקיע.

e6570 שעולה בסביבות ה1050-1100 מציג ביצועים מעולים והוא גם אוברקלוקר מצוין

אם אתה מתכנן על מעבד יותר זול יש לך 2 אופציות:

ללכת על e4300 ולעשות אוברקלוק (והמעבד הזה הוא אוברקלוקר מדהים,אתה יכול להגיע איתו ל3.2 כמו כלום)

או לקנות מעבד AMD שייתן יותר ביצועים בסטוק בחלק מהמקרים,אבל לוותר על פוטנציאל אוברקלוקינג

פורסם
  • מחבר

הקנייה הכי חכמה? זה תלוי בצרכים ובכמה כסף אתה מוכן להשקיע.

e6570 שעולה בסביבות ה1050-1100 מציג ביצועים מעולים והוא גם אוברקלוקר מצוין

אם אתה מתכנן על מעבד יותר זול יש לך 2 אופציות:

ללכת על e4300 ולעשות אוברקלוק (והמעבד הזה הוא אוברקלוקר מדהים,אתה יכול להגיע איתו ל3.2 כמו כלום)

או לקנות מעבד AMD שייתן יותר ביצועים בסטוק בחלק מהמקרים,אבל לוותר על פוטנציאל אוברקלוקינג

חשבתי על לקחת את ה-E6750 (למרות שאני לא מתכנן לקנות עכשיו - אלא עוד כמה חודשים והמצב ישתנה עד אז, אבל תמיד טוב שיהיה דיעה ראשונית...).

לאיזה מהירות אתה חושב שאפשר להגיע עם ה-E6750, וקירור נורמלי (Scythe Ninja)

פורסם

זה תלוי גם בלוח ובזכרונות,אבל בהנחה שתלך על לוח+זכרונות טובים אני משער שתגיע ל3.6-3.8 בערך

פורסם

הכי חזק זה E6850.

פורסם
  • מחבר

זה תלוי גם בלוח ובזכרונות,אבל בהנחה שתלך על לוח+זכרונות טובים אני משער שתגיע ל3.6-3.8 בערך

בעקרון, (שוב בהתאם לתקופה ולתאריך), אני הייתי מתכנן על זוג סטיקים של Corsair 1GB 667MHz CL5, ולוח-אם - אני מעריץ של ASUS אז כביכול ASUS P5KC.

פורסם

בעקרון, (שוב בהתאם לתקופה ולתאריך), אני הייתי מתכנן על זוג סטיקים של Corsair 1GB 667MHz CL5, ולוח-אם - אני מעריץ של ASUS אז כביכול ASUS P5KC.

הלוח אם מצוין (למרות שיש כאלה שיגידו שעדיף IP35 PRO של אביט) , אבל לקחת זכרונות של 667 + e6750 זאת טעות (כי e6750 בא בבאס 333,וזכרונות 667 יקשו באוברקלוק). ההפרשי מחיר כל כך קטנים היום שעדיף לך לקחת זיכרון של 800 (או אולי של 1066,כשהם יהיו יותר זולים).

בכל מקרה,עדיף גם לקחת 2 גיגה היום,כי גיגה זה בקושי מספיק בשביל תוכניות כבדות

פורסם
  • מחבר

הלוח אם מצוין (למרות שיש כאלה שיגידו שעדיף IP35 PRO של אביט) , אבל לקחת זכרונות של 667 + e6750 זאת טעות (כי e6750 בא בבאס 333,וזכרונות 667 יקשו באוברקלוק). ההפרשי מחיר כל כך קטנים היום שעדיף לך לקחת זיכרון של 800 (או אולי של 1066,כשהם יהיו יותר זולים).

בכל מקרה,עדיף גם לקחת 2 גיגה היום,כי גיגה זה בקושי מספיק בשביל תוכניות כבדות

האמת שאף פעם לא הבנתי לגמרי את הקשר של הבאס בלוח-אם, מעבד, וזכרון - יש הסבר מפורט על זה?

ואם תשים לב, אמרתי זוג זכרונות של ג'יגה :)

פורסם

[glow=red,2,300]E6850

E6800

E6750

E6700

E6550

E6600

E6420

E6400

E6320

E6300

E4500

E4400

E4300

E2160

E2140[/glow]

סתם היה לי משעמם (אלה רק של אינטל.. יש גם של AMD שמשתלבים פה בין המעבדים)

פורסם

אני די שבטוח שהK10 שעון מול שעון יהיו עליונים מהC2D, אבל לא יכול לבסס את זה בכל אופן אני ממש מאמין שהK10 יהיו אלטרנטיבה הרבה יותר טובה מהX2 לC2D.

פורסם

אני די שבטוח שהK10 שעון מול שעון יהיו עליונים מהC2D, אבל לא יכול לבסס את זה בכל אופן אני ממש מאמין שהK10 יהיו אלטרנטיבה הרבה יותר טובה מהX2 לC2D.

אולי,ואולי לא.

עד שלא נראה מספרים על הנייר אי אפשר להניח שום דבר (ויהיה נחמד אם AMD יוציאו נתונים אמיתיים,ולא תמונות של המעבדים שלהם)

פורסם

אולי,ואולי לא.

עד שלא נראה מספרים על הנייר אי אפשר להניח שום דבר (ויהיה נחמד אם AMD יוציאו נתונים אמיתיים,ולא תמונות של המעבדים שלהם)

לא יכול להגיד כלום נגד זה, הצדק עימך ואני מקווה שבאמת הK10 יהיה מנצח למרות שלניסים אני לא מצפה בעליל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים