פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים שלום רב יש מחשב של העבודה של אבא שלילקחתי אותו והוא היה מכוון ברשת שלו שיהיה עם domain אז איפסתי את זה שיהיה מחובר לרשת רגילה ב mshomeאז הוא הפעיל את המחשב מחדש ומשם הוא מבקש שם משתמש וסיסמא שאין לימה אני עושה ?!אני זוכר משהו שצריך להקיש administrator או משהו כזה אבל זה לא הולך לא הגיונס שאני פשוט ננעלתי בחוץ חייב להיות משתמש אוניברסלי שהוא הברירת מחדל הוא משהו כזה...תודה מראש
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים תנסה להעלות את המחשב במצב בטוח (F8 בהתחלה), ובבחירת המשתמשים תבחר את האדמין, אם אין סיסמה על היוזר הזה (האדמין) הוא אמור לתת לך גישה ודרכו תבטל את הסיסמה ליוזר ברירת המחדל.אם יש סיסמה על האדמין במצב בטוח אז יש כמה תוכנות שאפשר לנסות, אבל במצב כזה, לדעתי, הפיתרון הכי פשוט הוא לחבר את הדיסק הקשיח למחשב אחר ולהוריד ממנו את כל מה שאתה צריך ואח"כ לפרמט.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר אין לי את האפשרות הזאת של הבחירת משתמשים יש לי שם את המסך כניסה הזה שאתה לוחץ ctrl+alt+delואז ישר מקישים שם משתמש וסיסמאזה פשוט לא נשמע לי הגיוני שפשוט הווינדווס נועל אותי בחוץ חייבת להיות משתמש ברירת מחדל
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים תעלה למצב בטוח - תלחץ על F8 כל הזמן לפני שהוינדוס עולה ותבחר Safe Mode.אח"כ תבחר ב- Administrator ואם צריך סיסמה תכניס או סיסמה ריקה או Administrator.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר תעלה למצב בטוח - תלחץ על F8 כל הזמן לפני שהוינדוס עולה ותבחר Safe Mode.אח"כ תבחר ב- Administrator ואם צריך סיסמה תכניס או סיסמה ריקה או Administrator.כמו שכבר אמרתי הסיסמאת admin לא עובדת ואין לי אפשרות בחירה אני מגיע אוטומטית למסך שאני לוחץ ctrl+alt+del ושם אני מקיש שם משתמש וסיסמאאם אין לך קבצים חשובים אתה יכול פשוט לעשות פירמוט ולהתקין מחדש WIN כרגע לא בא בחשבון אני יודע שיש פתרון פשוט לכל זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.