פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים אני רוצה להתחבר לאינטרנט 2.5-3 מגה,אני לא רוצה להתחייב לשנה ,אני לא סומך על הנציגים שלהם כי הם פשוט שוחטים ומיצדם הם יספרו לך שאתה צריך להתחייב ל100 שנה ומתחת לזה זה "לא מקובל".
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים ספקים בד"כ מחייבים לחצי שנה, אלא אם הם מבינים שהם מדברים עם לקוח שלא מבין כלום, ואומרים לו שהוא יקבל מחיר "אטרקטיבי" עם התחייבות ל3 שנים . הספקית המומלצת כרגע היא בזק בינלאומי. בנוגע לספקי התשתית, אני יודע שבזק מחייבים לשנה והסיכוי שתצליח לכופף אותם הוא קטן מאוד. לגבי HOT, אין לי מושג. תתקשר ותשאל, או שתחכה לפוסט של יודעי דבר.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים שלום לספקי התשתית כמו הוט ובזק המינימום זה התחיבות לשנהאצל רוב הספקיות ישנה התחיבות לחצי שנה עד שנהאבל אצל הספקית בזק בינלאומי רוב החבילות ללא התחייבות רק שצריך לשלם כמה שקלים יותר אבל זה שווה הכי טוב לא להתחייברק תדאג תמיד תבקש חבילה ללא התחייבות
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר א.אני יכול לעשות תשתית של 3 מגה ב-70 שקל לחודש למשך שנה,המחיר הזה סבבה?פשוט אני רוצה הוט כי יש להם גם טלפון נורא משתלם ואני חוסך את המחיר של הקו של בזק.ב.בנוגע לספק,כמה יהיה מחיר טוב ל-3 מגה בהתחייבות של חצי שנה?
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מניסיון אישי אם אתה אוהב להוריד והרבה אז עדיף שלא תתחייב כי הספקיות עושות בעיות כמו שהיה לי עם 013 בקיצור אל תתחייב ובטח שלא ל 3 שנים ! ! ! השתגעתה ?יום טובשרון
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר מניסיון אישי אם אתה אוהב להוריד והרבה אז עדיף שלא תתחייב כי הספקיות עושות בעיות כמו שהיה לי עם 013 בקיצור אל תתחייב ובטח שלא ל 3 שנים ! ! ! השתגעתה ?יום טובשרוןמאיפה הסקת שהציעו לי 3 שנים?הציעו לי שנה אצל התשתית של הוט ושאלתי אם בתשתיות זה מקובל שמתחייבים לחצי שנה.בכל מקרה איך המחיר הזה ??70 שקל לתשתית הוט 3 מגה בהתחייבות לשנה 59 שקל לספק בזק ללא התחייבות
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים אחי בקשר לתשתיות גם של הוט וגם של בזק לא נראה לי שאפשר להתחייב לחצי שנה אלא רק לשנהובקשר למחירים אני לא יודע כ"כחבילת הגלישה שלי היא1.5 \512 להוט אני משלם 69 ש"ח בהתחיבות לשנה ולבק בינלאומי 69 ש"ח ללא התחייבות קצת יקר אבל מהמלצות ששמעתי על בזק בינלאומי בפורום הזה הם כרגע הספקים המומלצים.מקווה שעזרתייום טוב
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר אחי בקשר לתשתיות גם של הוט וגם של בזק לא נראה לי שאפשר להתחייב לחצי שנה אלא רק לשנהובקשר למחירים אני לא יודע כ"כחבילת הגלישה שלי היא1.5 \512 להוט אני משלם 69 ש"ח בהתחיבות לשנה ולבק בינלאומי 69 ש"ח ללא התחייבות קצת יקר אבל מהמלצות ששמעתי על בזק בינלאומי בפורום הזה הם כרגע הספקים המומלצים.מקווה שעזרתייום טובקצת יקר,אני משלם 39 לספק בזק ללא התחייבות ו-59 לבזק ללא התחייבות,שניהם על 1.5 מגה,אצלך המחיר אמור להיות קצת יותר בגלל האפלווד אבל לא עד כדי כך...בשביל מה אתה צריך כזה אפלווד ??
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים אני צריך אפלוד גבוה בשביל לשלוח קבצים לחבר שלי גר בחול ובאפלוד הרגיל זה יקח יותר זמן ואני מעדיף לשלם קצת יותר ולהנות מאפלוד גבוהולגבי החבילה שרשמתה זה נראה לי מחיר סביר לתשתית בזק ולספק בזק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.