עבור לתוכן

בספקי אינטרנט ותשתיות קיימת אופציה של התחייבות לחצי שנה?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להתחבר לאינטרנט 2.5-3 מגה,אני לא רוצה להתחייב לשנה ,אני לא סומך על הנציגים שלהם כי הם פשוט שוחטים ומיצדם הם יספרו לך שאתה צריך להתחייב ל100 שנה ומתחת לזה זה "לא מקובל".

פורסם

ספקים בד"כ מחייבים לחצי שנה, אלא אם הם מבינים שהם מדברים עם לקוח שלא מבין כלום, ואומרים לו שהוא יקבל מחיר "אטרקטיבי" עם התחייבות ל3 שנים :kopfpatsch:. הספקית המומלצת כרגע היא בזק בינלאומי.

בנוגע לספקי התשתית, אני יודע שבזק מחייבים לשנה והסיכוי שתצליח לכופף אותם הוא קטן מאוד. לגבי HOT, אין לי מושג. תתקשר ותשאל, או שתחכה לפוסט של יודעי דבר.

פורסם

שלום לספקי התשתית כמו הוט ובזק המינימום זה התחיבות לשנה

אצל רוב הספקיות ישנה התחיבות לחצי שנה עד שנה

אבל אצל הספקית בזק בינלאומי רוב החבילות ללא התחייבות רק שצריך לשלם כמה שקלים יותר אבל זה שווה הכי טוב לא להתחייב

רק תדאג תמיד תבקש חבילה ללא התחייבות

פורסם
  • מחבר

א.אני יכול לעשות תשתית של 3 מגה ב-70 שקל לחודש למשך שנה,המחיר הזה סבבה?פשוט אני רוצה הוט כי יש להם גם טלפון נורא משתלם ואני חוסך את המחיר של הקו של בזק.

ב.בנוגע לספק,כמה יהיה מחיר טוב ל-3 מגה בהתחייבות של חצי שנה?

פורסם

מניסיון אישי אם אתה אוהב להוריד והרבה אז עדיף שלא תתחייב כי הספקיות עושות בעיות כמו שהיה לי עם 013

בקיצור אל תתחייב ובטח שלא ל 3 שנים ! ! ! השתגעתה ?

יום טוב

שרון

פורסם
  • מחבר

מניסיון אישי אם אתה אוהב להוריד והרבה אז עדיף שלא תתחייב כי הספקיות עושות בעיות כמו שהיה לי עם 013

בקיצור אל תתחייב ובטח שלא ל 3 שנים ! ! ! השתגעתה ?

יום טוב

שרון

מאיפה הסקת שהציעו לי 3 שנים?הציעו לי שנה אצל התשתית של הוט ושאלתי אם בתשתיות זה מקובל שמתחייבים לחצי שנה.

בכל מקרה איך המחיר הזה ??

70 שקל לתשתית הוט 3 מגה בהתחייבות לשנה

59 שקל לספק בזק ללא התחייבות

פורסם

אחי בקשר לתשתיות גם של הוט וגם של בזק לא נראה לי שאפשר להתחייב לחצי שנה אלא רק לשנה

ובקשר למחירים אני לא יודע כ"כ

חבילת הגלישה שלי היא

1.5 \512 להוט אני משלם 69 ש"ח בהתחיבות לשנה ולבק בינלאומי 69 ש"ח ללא התחייבות קצת יקר אבל מהמלצות ששמעתי על בזק בינלאומי בפורום הזה הם כרגע הספקים המומלצים.

מקווה שעזרתי

יום טוב

פורסם
  • מחבר

אחי בקשר לתשתיות גם של הוט וגם של בזק לא נראה לי שאפשר להתחייב לחצי שנה אלא רק לשנה

ובקשר למחירים אני לא יודע כ"כ

חבילת הגלישה שלי היא

1.5 \512 להוט אני משלם 69 ש"ח בהתחיבות לשנה ולבק בינלאומי 69 ש"ח ללא התחייבות קצת יקר אבל מהמלצות ששמעתי על בזק בינלאומי בפורום הזה הם כרגע הספקים המומלצים.

מקווה שעזרתי

יום טוב

קצת יקר,אני משלם 39 לספק בזק ללא התחייבות ו-59 לבזק ללא התחייבות,שניהם על 1.5 מגה,אצלך המחיר אמור להיות קצת יותר בגלל האפלווד אבל לא עד כדי כך...בשביל מה אתה צריך כזה אפלווד ??

פורסם

אני צריך אפלוד גבוה בשביל לשלוח קבצים לחבר שלי גר בחול ובאפלוד הרגיל זה יקח יותר זמן ואני מעדיף לשלם קצת יותר ולהנות מאפלוד גבוה

ולגבי החבילה שרשמתה זה נראה לי מחיר סביר לתשתית בזק ולספק בזק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים