פורסם 2002 בינואר 1623 שנים גיליתי משהו מאוד מעניין, יש לי מספר תחנות שמתחברות לשרת (Server Client Domain)שתי תחנות מותקן עליהם Windows XP Professionalתחנה מס. 1 - בעלת כתובת IP דינמית, מקבלת את כל ההגדרות רשת דרך DHCP מקבלת מהשרת: IP Address,Subnet Mask,Gateway,DNS Serverתחנה מס. 2- בעלת כתובת IP סטטית, מוגדר לה רק את כתובת ה IP וה Subnet Mask לא מוגדרים Gateway and DNS Serverזמן הטעינה של תחנה מס. 2 היה ארוך בהרבה מזה של תחנה מס. 1 (תחנה מס. 2 היא המחשב הראשי שלי-מן הסתםחזק יותר,יותר ציוד), בהתחלה יחסתי את זה לזמן טעינה של ה Drivers, אבל עם הזמן הסתבר לי שמאחר ולא מוגדר לוGateway and DNS Server זמן הטעינה שלו מתארך פלאים!!!רציתי לדעת מה בנוגע לתחנות Stand Alone XP?בזמן הטעינה הוא מתעכב במסך של Applying Personal Settings או ב Network Connection?
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים אני לא בטוח שלזה התכוונת אבל אצלי המחשב עולה תוך 30-40 שניות לכל היותר ומדובר בהתקנה של XP שכבר צריכה לעבור שיפוץ יסודי בגלל כל מיני שאריות של תוכנות לא מוצלחות ודרייברים ישנים.
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים מחבר זה בערך המהירות של תחנה מס.1 אצלי......תחנה מס.2 משהו כמו 7-8 דקות בכייף......אבל שוב אצלי מדובר ברשת NT...
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים תשנה בתחנה שלך לDHCPותראה שהוא יעלה יותר מהראו לחילופין תגדיר לו את כל הגדרות הרשת כלומר DNS וכ"דולא רק IP וסאבנטהאם אתה עושה לוגאין לדומאיין עם המכונה הזאת?מה שהמחשב שלך עושה זה דיסקאורי ומכייון שנתת לו רק כתובת ולא את כל הנתוניםהוא מחפש אותם ולוקח לו זמן
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים מחבר לזה בדיוק התכוונתי! אבל לוקח לו כל כך הרבה זמן לביצוע ה Discovery?רק בגלל שה DNS and Gateway לא מוגדרים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.