עבור לתוכן

המלצה לאוזניות ניידות ב600 שקל.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש אוזניות ניידות וסגורות- שיהיה אפשר ללכת איתם ברחוב מה זה ניידות בשבילי- לא יותר גדולות מה K518 שגם הם קצת גדולות) :DJsmile:

התקציב שלי הוא 600 שקל ואני לא רוצה לחרוג יותר מדיי.

היו לי פעם אוזניות IN-EAR ולא אהבתי אותם, לא נשמעו טוב והמקרופוניות ממש מעצבנת :(

ואני יכול לקנות מחו"ל.

תודה, גיל :)

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתיחסות אבל ה RP21 אוזניות גדולות מאוד, ואני רוצה משהוא יותר טוב מה K518, ויש לי אפשרות לקנות מחו"ל.

פורסם

יש עוד אוזניות ברשימה אם יש לך אופציה לחו"ל...

פורסם
  • מחבר

ראיתי את האוזניות שיש בהשוואה, ורציתי לשמוע עם המלצות על אוזניות... אני בחיפוש אחר אוזניות כבר איזה חודש ואני עדיין לא ראיתי אוזניה שתתאים הכי קרוב לדרישות שלי.

יש המלצות?

פורסם

מה הדרישות שלך?

פורסם
  • מחבר

הדרישות שלי הם: שהאוזניות יהיו נוחות, שישמעו מעולה ושיהיו ניידות (שיהיה אפשר ללכת איתם ברחוב).

התקציב שלי הוא 600 שקל ואני יכול לקנות בחו"ל.

תודה :silly:

פורסם

audio technica ath-ew9

koss ksc75 (really cheap, supposedly really good)

פורסם

הן לא ממש אטומות...

פורסם

האודיו טכניקה נראות מאוד מעניין... עיצוב ארטיסיטי משהו. שאלה איך הן נשמעות בהשוואה...?

פורסם
  • מחבר

audio technica ath-ew9

koss ksc75 (really cheap, supposedly really good)

עכשיו יש לי koss KSC 75 ואני ורצה משהו יותר טוב, ולגבי ה EW9 מעניין איך הם נשמעות... למרות שהם לא נראה לי מי יודע מה אוטמות והם מעבר לתקציב:

--שחכתי להגיד אבל אם הקניה ל האוזניות היא מחו"ל אז האוזניות עם המשלוח צריכות לעלות עד 145 דולר (אוזניות 115+משלוח 30)--

אם אין הצעות אחרות אז אני חושב שאני יקנה את ה ES7 ויתפשר עם הגודל, אבל אני לא ימהר לעשות את הקנייה הזאת :-\[br]פורסם בתאריך: 17.08.2007 בשעה 00:06:17

סליחה שאני מקפיץ,

אבל יש לי רעיון בקשר לאוזניות, במקום לקנות אוזניות (שאני לא מוצא כמו שאני רוצה) אני יקנה אוזניות נפרדות לבית ויותר מאוחר אוזניות לבחוץ.

אז האוזניות לא צריכות להיות קטנות ופתוחות, חשבתי על הAlessandro ms-1 שממומלצות בHEAD-FI, והם עולות מאלה דולר כולל משלוח בחינם מהאתר שלהם, כדאי לקנות? או שיש הצעות אחרות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים