עבור לתוכן

מיקרוסופט עושה זאת שוב-לא כל משחק ירוץ על כל 360

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קודם כל בעניין האורך חיים של הWII

אתם שוכחים שהוא אמור להיות הרבה יותר זול מהיום

כרגע הוא במחיר יחסית יקר למה שהוא מיצג כי הביקוש הגבוה לא מפסיק

אבל לערכתי הוא ירד ל150$ שהביקוש ירגע

במחיר כזה הוא יוכל לשרוד הרבה אחרי היפ

ולשחות לו בברכת הדרג הנמוך כמה שנים טובות

בעניין המשחקים -נכון פוקימון\נינטנדוכלבים\WII FIT \מאמן מוח וכו

הם סדרות אולטרה ממוסחרות

אבל זלדה חדש בפיתוח\מאריו מרוצים יכלול אונלין\מטרויד מתקרב\

משחקי צד שלישי של כל חברות הצד השלישי הגדולות בפיתוח וכו

אני לא חושב שתיהיה הרבה בצורת במשחקים רגילים

אני פשוט חושב שיהיה שתי קהילות בWII

חלק גימרים וחלק "לא גימרים" וכל קבוצה תקבל תמשחקים\זבל ממוסחר שלה

עריכה-

אני מסכים אם ליביו שהPS3 גם יחזיק הרבה זמן

הPS3 מאוד עוזר לבלו רי והבלו רי מנצח

וגם אין לו חסרונות כמו ה360 שלא כולל ארד דיסק בכל גירסה

• תגובות 59
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עכשיו כשאני חושב על זה.. נראה לי MS יצאו מכל העסק מופסדים במזומן :-\

ברור שהם מכרו מלא קונסולות, אבל עכשיו הם צריכים לבזבז נראה לי הרבה מתוכו, אם לא יותר, על תיקון כל הקונסולות ולייצר קונסולות חדשות ללא הפגם שגורם לRROD.

כמו כן הם בזבזו על פרסום יותר מהמתחרות (אם אני לא טועה) ואם מוסיפים את כל הסכומים האלה ביחד... נראה שהם לא ממש הרוויחו כסף מזה... אולי הרוויחו אוהדים של הקונסולה וסיפקו הנאה לאנשים כל עוד הקונסולה שלהם עבדה חח

פורסם
  • מחבר

מיקרוסופט אף פעם לא הרוויחה כסף מחטיבת הXBOX

רק הפסדים מצתברים של מילירדי דולארים

פורסם

מיקרוסופט אף פעם לא הרוויחה כסף מחטיבת הXBOX

רק הפסדים מצתברים של מילירדי דולארים

כה , ואת זה סיפר חבר שלך ביל גייטס כשביקרת אצלו בבית .

פורסם

לא LOVESTONED , זו עובדה די ידועה, גם הXBOX הראשון עד סוף ימיו לא היה ממש מסחרי למיקרוסופט

פורסם

איזה ניפוח מטורף. קרירין תפסיק עם הכותרות המפגרות שלך. לא גילת פה שום דבר, FF11 (גירסאת הMMO של FF) שיצאה כבר לפני שנה דרשה הארד דיסק. מס מעולם מעולם לא אמרו שלא יצאו משחקים שלא ידרשו הארד דיסק.

בקשר ל30GB לקחת הגזמה של מפתח וניפחת אותה (כרגיל). למרות שלמחשב יש לך איןסוף שטח איחסון מבחינת המפתחים אף משחק לא עבר את ה6-7 ג'יגה. מפתחים לא ירו לעצמם ברגל ויפתחו משהו שרוב בעלי ה360 לא יוכלו לשחק בו בדיוק כמו שלא מפתחים משחקים למחשב שירוצו רק על DX10 (אם אני זוכר נכון גם שם ניפחת את זה וטענת שטיפשי לקנות כרטיס בלי DX10 ושווה לחכות)

ואכן אקסבוקס עדיין מפסיד. הם מקוים להגיע לרווחיות ב08 וזו אחת הסיבות שהם דחו את הורדת המחיר של ה360. מלבד הרבעון שבו היילו 2 יצא, לא היה רבעון רווחי יחיד לחטיבת האקסבוקס (מה שלא הפריע למס להציג רווחים של 10 מיליארד דולר השנה, אז אין מה לדאוג לביל גייטס וחבריו)

פורסם

איזה ניפוח מטורף. קרירין תפסיק עם הכותרות המפגרות שלך. לא גילת פה שום דבר, FF11 (גירסאת הMMO של FF) שיצאה כבר לפני שנה דרשה הארד דיסק. מס מעולם מעולם לא אמרו שלא יצאו משחקים שלא ידרשו הארד דיסק.

בקשר ל30GB לקחת הגזמה של מפתח וניפחת אותה (כרגיל). למרות שלמחשב יש לך איןסוף שטח איחסון מבחינת המפתחים אף משחק לא עבר את ה6-7 ג'יגה. מפתחים לא ירו לעצמם ברגל ויפתחו משהו שרוב בעלי ה360 לא יוכלו לשחק בו בדיוק כמו שלא מפתחים משחקים למחשב שירוצו רק על DX10 (אם אני זוכר נכון גם שם ניפחת את זה וטענת שטיפשי לקנות כרטיס בלי DX10 ושווה לחכות)

ואכן אקסבוקס עדיין מפסיד. הם מקוים להגיע לרווחיות ב08 וזו אחת הסיבות שהם דחו את הורדת המחיר של ה360. מלבד הרבעון שבו היילו 2 יצא, לא היה רבעון רווחי יחיד לחטיבת האקסבוקס (מה שלא הפריע למס להציג רווחים של 10 מיליארד דולר השנה, אז אין מה לדאוג לביל גייטס וחבריו)

זה ידידי מהסיבה הפשוטה שאין דיסק למחשב הרגיל שיכול לעבור את 8 ומשהו ג'יגה.

תאמין לי כשBLU RAY או HD DVD יכנסו חזק לשוק בעוד שנתיים-שלוש אתה תראה משחקים בנפח עצום.

פורסם

אה.. לא. הרווחיות הזעירה של משחקים למחשב תמנע מזה. מפתחים לא ימנעו מאף אחד את היכולת לשחק במשחק. תחשוב כמה זמן אחרי שDVD חדר בצורה מסיבית עד שמשחקים יצאו רק אליו (רמז: זה קרה רק סביב 06, קרוב ל10 שנים אחרי שיצאו כונני הDVD הראשונים למחשב) חוץ מזה, על ריבוי דיסקים שמעת? UT04 יצא על 6 CD. שישה DVD כפולי ליבה הם 54 GB של מידע. איך זה שאף משחק לא התקרב אפילו לגודל של DVD מלא? טכנולוגיות הדחיסה התקדמו במהירות עצומה, טכנולוגיות לחיסכון במקום כמו פרוסידורל סינתסיס התפתחו גם הם. אני אסתכן ואומר שלא תראה משחקים עוברים את ה20 GB בעשרת השנים הבאות (ולמי שמפקפק - RoboBlitz משחק של 50MB בלבד שרץ על המנוע של אנריל 3)

פורסם

אז זהו בוא אני אגיד לך שלא כדאי לך לחשוב שזה יתקדם באותה מהירות שבה הDVD חדר לשוק.

הטכנולוגיות עכשיו חודרות כל כך מהר לשוק ונהיות זמינות די מהר.

דוגמא הכי טוב שאני יכול להביא לך זה מסכי LCD - קניתי לפני שנה 32 אינץ' טלויזיה טושיבה ב6700 (אז זה נחשב זול, זכיתי בזה במכרז בחנות היה מחיר רשמי 8 אלף פלוס)

וסתקל היום אחרי שנה אתה יכול לקנות אותה הטלויזיה בפחות מ5 אלף.

אותה דבר עם מסכי LCD למחשב.

ואגב רק לאחרונה התחילו לצאת משחקים לדיסקים DUAL LAYER DVD. לדוג' DIRT, LOST PLANET ועוד כמה...

לדעתי עכשיו קרוב למאה המשחקים שיצאו לPC לקראת החגים, אני כמובן לוקח פה ניחוש, אבל לדעתי לפחות רבע מהם יהיו על DUAL LAYER.

בכל מקרה אני לא רואה טעם להתווכח על זה כרגע כי אין ממש בסיס. יהיה אפשר לדבר על זה כשכבר יראו את זה באופק.

פורסם

ועדיין חצי ממכירות המסכים הם (טלוזיה ומחשב) CRT. החדירה הרבה פחות מהירה משנידמה לך , ביחוד כשיש מלחמת פורמטים.

כל משחקי ה360 יצאו על DL DVD, וגם חלק ממשחקי האקסבוקס הראשון (לדוגמא נינג'ה גיידן בלאק יצא על DL) וזה חוזר ממש אחורה (FEAR לדוגמא יצא על DL) אף אחד לא מפחד מDL כי זה זול ולכולם יש כוננים שמריצים את זה. משחקים יצאו על שני DVD הרבה לפני שהם יצאו על HD DVD/BR.

לדוגמא הטכנולוגית שלך אני אתן דוגמא במקום אחר. מחירי רסיברים ירדו בפחות מ10 אחוז בשנה האחרונה. זה שמצאת תחום שבו במקרה קרתה נפילת מחירים (במקרה הספציפי של הדוגמא שלך, נפתחו פשוט המון מפעלי LCD ופלסמה בשנה האחרונה) לא מעיד על כלום. לפני השנה החריגה שהייתה לנו, מחירי הפלסמות /LCD (שקיימים כבר כ15 שנה לשוק הרחב כע?) ירדו בצורה הרגילה של רוב טכנולוגיות השוק.

אם אתה ממש ממש רוצה, תחפש בפורומים ת'רדים על הנושא הזה ממש בו הבאתי מאמר שמנתח את גדילת נפחי המשחקים.

פורסם

להגיד לך ת'אמת אני כל כך לא מתגעגע לזמנים של יותר מדיסק אחד למשחק...

בכל מקרה דעתי האישית - עוד שנתיים-שלוש נראה משחקים על BLURAY או HD DVD.

פורסם

מה עוד שנתיים שלוש?

חברה משחקים עם יותר מידע מDL כבר קיימים.

למה יש PS3?

RFOM מעל 15 גיגה

DARKNESS לPS3 - מעל 15 גיגה

MOTORSTORM באיזור ה15 גיגה

OBLIVION באיזור ה15 גיגה

NINJA GAIDEN SIGMA סביבות ה12 גיגה

וזה ככה בשלוף.

לבחור שאמר שDVD נכנס רק ב2006 , זה מענין , כי יש לי משחקים עוד מ2001/2 בDVD.

נכון שיצרו גם גירסאות דיסקים לחלקם אבל איזה דיכאון.

ואכן כמו שנאמר , אם יש משהו שאני לא מתגעגע אליו זה ריבוי דיסקים

זה פשוט יוצר מצבים מגוכחים מבחינת חווית משחק , במיוחד שיש לך הכל אלחוטי ופתאום אתה צריך לקום אמצע משחק להחליף דיסק , יאק.

ליביו

פורסם

להגדיל את הנפח של הHD זה לא בעיה פשוט קונים כונן 2.5 אינץ (כמו של מחשב נייד ) לפי הGB הדרוש לכם :הנה קישור למחירים

http://search.ebay.com/hard-disk-2-5_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQfsooZ2QQfsopZ3QQsatitleZhardQ20diskQ202Q2e5QQsbrsrtZd

והנה קישור איך מחליפים את הכונן : (להתיחס מלמעלה תמונה 1 עד 6 למטה ולסגור את המארז)

http://www.llamma.com/xbox360/mods/internalize-360-hard-drive.htm

הופה יש לכם כונן גדול ברבע מחיר ופי 8 בנפח :-)

אני דווקא מבסוט על הקונסולה XBOX בגלל שבפחות מ3000ש"ח אני משחק. מה שמחשב PC היה עולה לי 7000ש"ח וזה סבבה

פורסם

מה עוד שנתיים שלוש?

למה יש PS3?

RFOM מעל 15 גיגה

OBLIVION באיזור ה15 גיגה

וזה ככה בשלוף.

האמת אני מופתע לשמוע... חשבתי שעדיין לא משתמשים בBLURAY למשחקים... טוב לדעת אבל :xyxthumbs:

אני דיברתי קודם על משחקי BLURAY למחשב, פשוט הקטע הוא שכונן BLURAY למחשב נכון לעכשיו די יקר, לכן שיערתי שעד המחיר שלו ירד ויהיה נגיש לציבור הרחב יהיה בעוד כשנתיים-שלוש... אבל עכשיו שאתה מספר לי על זה שכבר יש משחקים הייתי אומר אפילו שנה-שנתיים.

פורסם

מה עוד שנתיים שלוש?

למה יש PS3?

RFOM מעל 15 גיגה

OBLIVION באיזור ה15 גיגה

וזה ככה בשלוף.

לבחור שאמר שDVD נכנס רק ב2006 , זה מענין , כי יש לי משחקים עוד מ2001/2 בDVD.

נכון שיצרו גם גירסאות דיסקים לחלקם אבל איזה דיכאון.

ואכן כמו שנאמר , אם יש משהו שאני לא מתגעגע אליו זה ריבוי דיסקים

זה פשוט יוצר מצבים מגוכחים מבחינת חווית משחק , במיוחד שיש לך הכל אלחוטי ופתאום אתה צריך לקום אמצע משחק להחליף דיסק , יאק.

ליביו

אמרתי שרק ב06 השתחררו מדיסקים סופית. כלומר לפני שיצאו שמשחקים יצאו על BR הם יצאו על מספר DVD, ביחוד באספקט המחיר (מדית BR עולה בערך פי 5 מDVD כשמודדים יחס כסף לGB) דוגמאות למשחקים בודדים שיצאו על DVD קיימות אבל הם יוצאי דופן חריגים. למרבית משחקי המייןסטרים שלא דרשו יותר מ3 דיסקים לא הייתה גירסאת DVD. רק ממש לאחרונה הפסיקו להוציא גירסאות CD למשחקים. ברור שאף אחד לא מתגעגע לזמנים ההם אבל אם מס אפקט, משחק של (כרגע) כ 40+ שעות נכנס על DVD DL אני מוכן להזיז את התחת שלי פעם ב40 שעות בשביל להחליף דיסק...

ולגבי משקלי המשחקים שהבאת, נחמד אבל... לא. המספרים שהבאת פה מלאים באיזורי ג'אנק שלא מכילים מידע (אחרת איך תסביר שאובליביון, דה דרקנס ונינג'ה גיידן יצאו גם לאקסבוקס, כשאיזכור של נינג'ה גיידן הוא בכלל מגוחך מכיוון שזה פורט מהאקסבוקס הראשון) המשחק הראשון שיעבור את 9GB של DL DVD יהיה הבנלי סורד שיהיה 10GB וגם זה רק כי דחפו את כל הזונים שבעולם על דיסק אחד (איזה מזל שעכשיו יש גם את הדיבוב הסיני, היפני, הקוראני, והצ'רקסי על הדיסק!)

כמה מספרים חביבים מגירסאות ה360:

ביושוק 6.5 גי'גה

בלו דרגון 6.6 ג'יגה

אובילביון 6.4 ג'יגה

מדאן 08 6.3 ג'יגה

וכמובן, איך אפשר בלי גירס אוף וור 6.3 ג'יגה

כפי שאתה רואה כרגע זה האיזור שבו משחקים נמצאים. יש להם עוד יותר מ2 ג'יגה פנויים על הכונן, ובכוונה לקחתי משחקים שאי אפשר לאמר עליהם שהתקמצנו בתוכן שלהם, כל אחד מכיל גרפיקה הכי עדכנית שאפשר ותוכן בכמויות.

וKnock_ouT כל המשחקים שהוזכרו הם לPS3 כע? אף אחד לא יוציא משחק על פורמט דיסקים חסר אחיזה ויקר לשיכפול (יחסית לDVD רגיל כמובן) ביחוד שכמו שהזכרתי שוב- אין משחקים שצריכים יותר. מהבחינה הזו אף אחד לא סופר בכלל את שוק המחשבים, מכירות כונני הBR/HD DVD למחשב זניחים, זניחים, זניחים. אף אחד לא יגבה את המידע שלו על מדיה שעשויה להעלם בתוך כמה שנים, בסרט הזה הרבה חברות היו כשעברו למדיה אופטית ממגנטית. זכור לי ביחוד מקרה אחד שבו מחקר של 20 שנה ביערות הגשם אבד כי הוא הוקלט על מדיה מגנטית וכשסיימו כבר לא היו מכשירים שיכלו לקרוא את המידע. לא תראה משחקים יוצאים על מדיית HD לפני 2010

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים