עבור לתוכן

מיקרוסופט עושה זאת שוב-לא כל משחק ירוץ על כל 360

Featured Replies

פורסם

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19742

שימו לב כרגע מדברים על משחקים שלא ירוצו על גירסת הקור בלי שידרוג

אבל זה-

market forces," said Ian Lewis, software design engineer at Microsoft. "Feel free to require 30GB for your game; that's just going to make your potential audience a lot smaller."

אומר שגם הפרימיום לא מחויב להריץ כל משחק בלי שידרוג

והיו אנשים בפורום שאמרו שזה לא יקרה ומחשבים חייבים לשדרג...

או במילים אחרות

צדקתי עוד הפעם בערכות שלי ;D ;D ;D

• תגובות 59
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עצוב מאוד,

המשפט עם ה30 מגה הוא לא עובדה אלא אימרה של מפתחץ

עדיין אין כאלו משחקים אבל מענין מתי יתחילו לצוץ.

ליביו

פורסם
  • מחבר

זה 30 גיגה (באימרה )

כרגע מדובר כניראה על בעיקר MMORPG

וכרגע רק הקור לא יתמוך בהם בלי שידרוג

אבל האימרה בעצם אומרת שהכל פתוח

נגיד ירצו לעשות משחק שירוץ בPS3 בבלו רי

וירצו בגירסה של ה360 להריץ אותו מהכונן ארד דיסק ושבDVD יהיה קבצים בכיווץ שיפתחו בארד דיסק

וככה המשחק "ישקול" מעל 20 גיגה וכבר צריך שידרוג

כמובן שדרוג יקר כי הרכיבים ב360 יקרים

פורסם

חבל מאד...

מייקרוסופט ממשיכים לאכזב אותי...

פורסם

הם יורים לעצמם ברגל שוב ושוב..

מעניין מה יהיה הצעד הבא שלהם..

פורסם
  • מחבר

הם גם עשו דבר טוב לאחרונה וזה הורדת מחירים

אבל הם ניראים מאוד מבולבלים

פיתאום הם החליטו לנסות למכור ת360 כקונסולת קזואל :screwy: :screwy: :screwy:

המכשיר הכי ארד קור שיש וכבר יותר מישנה וחצי בשוק ופתאום הם רוצים למכור אותו ל"לא גימרים" :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

רק תבדקו במשחקים בפיתוח

חצי קזואל חצי ארד קור

מישהו צריך להגיד להם שה360 הוא לא WII ולא אמור להיות WII

הם היו יכולים ליתמקד בארד קור בדור הזה בלי ליתיחס לנינטנדו

ולנסות לדחוק את סוני מהשוק ובדור הבא לילחם בנינטנדו

אבל לא ניראה לי הם יודעים מה לעשות

ביפן הם מחוץ לתמונה ובאירופה המצב לא טוב

בקיצור טעות אחרי טעות כמו בXBOX הרגיל

פורסם

זה 30 גיגה (באימרה )

כרגע מדובר כניראה על בעיקר MMORPG

ליתר דיוק הם אומרים שהיום אין שום משחק שדורש או אפילו מנצל 4GB אבל אין מבחינתם מניעה ממפתחים לדרוש אפילו 30GB אם הם רוצים.

מפה ועד לסיפור שהוצג פה יש מרחק גדול.

פורסם
  • מחבר

תראה משחק שמנצל 4 גיגה לא ירוץ על הקור בלי שדרוג

למרות שעד לא מזמן הם אמרו שזה לא יקרה

אם יום אחד משחקים לא ירוצו על הפרימיום בלי שדרוג ???

אבל כל עוד זה אפשרות זה מסריח מאוד

מה הדבר הבא?

משחקים שירוצו רק על הHD-DVD ?

שיש שמועה שיהיה גירסאות חדשות של 360

שכוללים אותם בפנים

בקיצור קונסולה צריכה להחזיק 4-5 שנים בלי שדרוגים בכלל

ולא להיות כמו מחשב

פורסם

לדעתי אלו חדשות טובות

למה שאני אסבול ואקבל משחקים פחות איכותיים בגלל אנשים שרצו לחסוך כמה שקלים ולקנות את גירסת הקור?

ומה שהמפתח אמר על 30 גיגה...תאמין לי שבדור הזה משחק לא יצטרך יותר מ30 גיגה נוספים על הארד דיסק

וחברות לא יעשו את זה בגלל שהם יאבדו מקהל פהוטנציאלי(לכמה כבר יש את האליט?)

פורסם
  • מחבר

30 זה מעל הפרימיום

לפרימיום יש 20

אבל זה לא העניין

בו נגיד מפתחים יעשו משחקים שצריכים 10 גיגה

זה יגביל אותך ל2 משחקים כאלו כל פעם וכל הסרטים\שירים וכו תיצתרך למחוק

גם עניין הסירטי HD שמיקרוסופט מוכרת זה מאוד מאוד בעיתי

חוץ מזה לך תדע אולי ישנו תחבילות יבטלו תקור והפרימיום יהיה כמו הקור

ושיהיה מספיק קונסולות אם 120 גיגה יצאו משחקים שלא עתמכו בקור

נכון זה דבר שלא סביר שיקרה אבל יכול לקרות ופה הבעיה

אין לך תבטחון בקונסולה

פורסם

בהחלט מהלך מעורפל של MS... דבר ראשון באמת מאוד מאכזב אותי הקטע של הרבה משחקי קסואל במקום מפוצץ הארדקור.

ודבר שני עכשיו אני עוד יותר בטוח בדעה האישית שלי שעדיף כבר מחשב במקום 360.. עם כל עלויות השדרוגים האלה כבר עדיף לי לקנות מחשב שיספיק לי ל3-4 שנים.

קונים שלט 360 ב200 שקל, כבל לטלויזיה ב50 שקל ויש לך כבר אפילו גראפיקה לא פחות טובה מב360. חוץ מזה שאפשר להריץ את המשחקים גם ברזולוציה של HD עם כבל של VGA וזה נראה פשוט מעולה מניסיון אישי.

פורסם

בקיצור קונסולה צריכה להחזיק 4-5 שנים בלי שדרוגים בכלל

ולא להיות כמו מחשב

כנראה שהמיתוס הזה מתפוצץ לנו בפנים, הטכנולוגיה ומהירות ההתפתחות בתחום לא מאפשרת לקונסולה לחיות יותר משנתיים.

בסוף החברה מנינטנדו צפו את ההתפתחות הזאת, ה-wii מסוגלת להחזיק כמה שנים טובות במתכונת שלה, לעומת זאת ה-ps3 וגם הבוקס יהיו חיים קצרים יותר.

הפיתרון האדאלי PC+Wii וחסל כאב ראש.

פורסם

כנראה שהמיתוס הזה מתפוצץ לנו בפנים, הטכנולוגיה ומהירות ההתפתחות בתחום לא מאפשרת לקונסולה לחיות יותר משנתיים.

בסוף החברה מנינטנדו צפו את ההתפתחות הזאת, ה-wii מסוגלת להחזיק כמה שנים טובות במתכונת שלה, לעומת זאת ה-ps3 וגם הבוקס יהיו חיים קצרים יותר.

לדעתי האורך חיים של ה Wii הרבה יותר קצר מה PS3 ומה-360 ואני חושב שדווקא לשם נינטנדו כיוונו

פורסם

נינטנדו פשוט גאונים בשיווק לוקחים לך משחק ממוצע מינוס כמו mario striker charged מוסיפים לו ריבוי שחקנים ראשון על ה WII ומוכרים לך אותו כמו להיט. לוקחים משחק RPG בלי עלילה שמים לו את השם פוקמון אומרים לך שאתה צריך פוקמון יהלום/פנינה DS בשבילו ומוכרים אותו בסיטונאות וגם מוכרים עוד פוקימון יהלום ופנינה ומכשירי DS .

נינטנדו מאכילים את כולם עם כפית רק מספיק כדי שהם יקנו את המשחקים שלהם. ואז הם גם מפציצים אותך בטכנולוגיה כמו ה WII FIT בE3 . הם פשוט גונבים את ההצגה לכולם.

אני עדיין לא מתפתה לשטויות שלהם ומחכה למשחקים שאני אוהב. מטרויד פריים אולי יפה אבל אני לא משוגע על FPS בכלל ואין לו בכלל multiplayer מוכרז אז זה לא שווה. אני מעדיף זלדה על מריו ויש כמה משחקי 3rd party שאצלי ברשימה.

עריכה:

לדעתי האורך חיים של ה Wii הרבה יותר קצר מה PS3 ומה-360 ואני חושב שדווקא לשם נינטנדו כיוונו

לפי התאוריה שלי שהם גאונים בשיווק יש סיכוי שאתה צודק ויש להם את "תוכנית השלבים" של מה כולנו הולכים לקנות בכל שנה עד 2020 .

פורסם

אני מסכים שזה נראה כמו התוכנית של הXBOX , אני לא חושב שהPS3 יגיע למצב הזה (במיוחד בגלל הכונן BLUERAY שמאפשר לשים הרבה מאוד מידע פרוש ושבב עם פוטנציאל אדיר)והם מתכננים קונסולות לזמן ארוך (שלא כמו MS)

כנ"ל בקשר לWII שלדעתי יחזיק הרבה זמן עם הרבה תוספות.

הם למדו הרבה מאז ימי הN64 ותוספות טיפשיות כמו הMEMORY PACK

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים