עבור לתוכן

בעייה בצפיה בסרט Xvid על הטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום שילשום לפני השל שפקד אותנו החלטתי סוף סוף לקנות כבל svideo עם מתאם על מנת לצפות בסרטים על הטלוויזיה עם רמקולים של מערכת הסטריאו (מערכת קולנוע ביתי עלק).

בקיצור הסרטים פעלו עשר מלבד סרט בפומטים mpeg ו Xvid אבל DIVX פעל 10.

בקשר ל xvid ניסיתי קודקים מגרסאות שונות כולל החדשה ביותר אל לא הצליח ליאפילו להעיר אותו עם fourCC לdivx פשוט יש לי הודעה שנכשלאו בגלל כרטיס מסך ישן (s3 IX ) אבל על המסך של המחשב (הנייד) פעל עשר.

בקשר לmpeg הסרט הוקרן באיטיות אבל על המחשב רגיל .

אה גם ניסתי להשתמש ב fddshow האחרון במקום Xvid לא עזר לי.

בבקשה תעזרו לי כי יש לי עוד יום חופש מחר ובא לי על עוד סרטים.

פורסם

נשמעת בעיה מוזרה מאוד.

אבל אתה אומר שבמחשב אחר אתה כן מצליח לצפות באותם סרטים עם אותו מקודד נכון ?

נשאר רק להניח שאול יש לך בעיה רק במחשבשלך.

לכן צריך לדעת פרטים על המחשב שלך..

איזה מעבד, כמה זיכרון.

איזה מערכת הפעלה, גירסת dirextx וכד'..

חוץ מזה אמרת שיש לך הודעת שגיאה.. תרשום אותה במדוייק כדי שנוכל לעזור.

וגם תסביר בדיוק מה זה לא עולה.. (נתקע, לא רואים תמונה, רואים תמונה לא ברורה, לא רואים תמונה ושומעים..)

בקיצור פרטים ! והרבה.

פורסם
  • מחבר

אוקי ראשית את כל הסרטים אני רואה על מחשב אחד שהוא הנייד בעל מעבד 700 מגההרץ ו256 זכרון וdirectx9 עם כרטיס מסך s3 savage\IX עם 8 מגה זכרון ודרייברים חדישים יותר.

הבעייה היא בצפייה לא על המחש אלא על הטלווזיה כשסרטי divx פועלים עשר על הטלוויזיה וסרטי mpg פועלים לאט מאוד אבל סרטי xvid לא פועלים בכלל רק שומעים קול כאשר הטלוויזיה מחוברת וכאשר היא לא הם פועלים חלק ובכיף.

ניסתי גרסאות שונות וקודקים לפיענוח שונים כולל ffdshow ו xvid החדש ביותר.

פורסם

מה שמעניין בבעיה שלך שהיא מתחלקת בין סוגי הקבצים שאתה מפעיל.

בכל אופן תקרא את הדיון הזה אולי זה מה שיעזור לך לפתור את הבעיה.

ואני עדיין תוהה כשאתה אומר שכשאתה צופה בסרטי divx על מסך הטלויזיה, האם אתה רואה בו זמנית את הסרט גם על מסך המחשב וגם בטלויזיה בצורה טובה ?

והאם כשאתה אומר שסרט בפורמט MPEG עובד אצלך לאט זה קורה גם במסך הטלוזיה וגם במסך המחשב ? או שמא התצוגה על מסך המחשב תקינה ועל מסך הטלויזיה לא. והאם זה קורה גם כשאתה צופה רק במסך המחשב בסרט MPEG ? ועוד.. כשאתה אומר MPEG. האם אתה מדבר על סרט MPEG או על דיסק VCD ?

בנוסף באיזה נגן אתה משתמש להצגת הסרטים ? והאם אתה משתמש באותו נגן להצגת סרטי הdivx,xvid,mpeg ?

אני יודע שזה הרבה שאלות אבל אם תענה עליהם בקצרה יהיה יותר קל להבין את הבעיה שלך ואני מאמין שנצליח לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

טוב אני משתמש בנגןmv2player המצויין ניסתי גם נגנים אחרים אך הבעייה זהה כשרואים divx חלק על שניהם כשרואםmpeg חלק על המחשב מקוטע על הטלוויזיה וxvid לא פועל על שני המקרים כשיש הודעת שגיאה בחלון התצוגה של הסרט של שאומרת כמו בdos שיש שגיאה כזאת חוץ מזה אני מוריד עכשיו עוד סרט בxvid לראות אם אולי הבעייה היא ספציפית עם הסרט.

פורסם

אבל סרטי xvid לא פועלים בכלל רק שומעים קול כאשר הטלוויזיה מחוברת וכאשר היא לא הם פועלים חלק ובכיף.

מפה משתמע שיש לך בעיה עם החיבור לטלויזיה

אבל אז כתבת:

וxvid לא פועל על שני המקרים כשיש הודעת שגיאה בחלון התצוגה של הסרט של שאומרת כמו בdos שיש שגיאה כזאת

אני מתאמץ להבין אותך :-\ אבל זה קשה.. פה זה נשמע כאילו אתה בכלל לא מצליח לראות סרטי XVID גם על מסך המחשב.

בנוסף אתה אומר שיש לך הודעת שגיאה.. "כמו בדוס שיש שגיאה כזאת" אני לא מבין על איזה שגיאה כזאת אתה מדבר.

יותר פשוט שתכתוב בדיוק מה כתוב לך בהודעת השגיאה.

אני מציע שתהיה קצת יותר ברור ותסביר לאט ובצורה ברורה ומובנת את הבעיה שלך.

וגם כדאי שתענה על מה ששאלתי, ואני חוזר:

כשאתה אומר שכשאתה צופה בסרטי divx על מסך הטלויזיה, האם אתה רואה בו זמנית את הסרט גם על מסך המחשב וגם בטלויזיה בצורה טובה ?

ועוד.. כשאתה אומר MPEG. האם אתה מדבר על סרט MPEG או על דיסק VCD ?

ועוד שאלה לסיום אתה אומר שסרטי XVID לא עובדים אצלך, ועושה רושם שבדקת רק סרט אחד. אז קודם יתכן בהחלט שיש לך בעיה בסרט.

ואם אין בעיה כדאי שתתן פרטים על הסרט, כדי שיהיה יותר קל לעזור לך ולבדוק את הדברים.

פורסם
  • מחבר

הידד :D :D :D!!!

הצלחתי לחר משחק קצר בקודקים ושימוש בffdshow (מומלץ מוד לדעתי להתקין בשל השליטה המעולה).

תודה בכל מקרה .

פורסם

נו טוב אם רק היית מסביר נכון את הבעיה שלך כבר מזמן הייתי מציע לך להתקין מקודד XVID שיעבוד..

רק שאתה עשית רושם שיש לך בעיה יותר רצינית במחשב..

אבל העיקר שהסתדרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים