פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים ככה צירפתי תמונה אז שימו לב! השאלה הראשונה היא אם הטמפ של הלוח אם שלי בסדר (מראה 40 מעלות!)? ??? השאלה השנייה היא מה זה הטמפ' של ה-AUX?! זה מראה לי שזה על 127 מעלות ושזה שרוף! [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים תבדוק עם התוכנה EVEREST,ספייד פאן בדרך כלל מזייפת,בקשר ל-AUX אין לי מושג מזה.בקשר לתמונה ששלחת,האיכות גרועה,זה הפורמט של התמונה אשם או שככה אתה רואה את המסך שלך?
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מחבר פורמט של התמונה GIF לכן באיכות ירודה יחסיתבכללי 40 מעלות זה נורמלי ללוח?
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים כן זה טמפ' סבירה ביותר בחום הזה. תבדוק עם התוכנה EVEREST,ספייד פאן בדרך כלל מזייפת.^^ רק כדי להבין מה לעזאזל אמור להיות עם מינוס 48 מעלות/ 0 מעלות. אני מניח שלא מדובר בקירור מים כי הליבה לא בטמפ' מתחת ל0 וגם הצ'יפסט גם לא מקורר
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מחבר לא יודע מה זה המינוס 48 מעלות הזה אבל בטוח אין לי כזה דבר למה החדר שלי זה כמו התנור במאפיית הגבול יותר הגיוני 127 מעלות מעל ה-0בחדר שלי יש קרוב ל 30 מעלות חוםובאוורסט מראה לי אותו הדבר!הSPEED FUN נחשבת די אמינה בטמפ'מה שכן לא ברור לי שעד היום בכל המחשבים הלוח תמיד היה נמוך באיזה 5 מעלות מהמעבד יש פה סיבה מיוחדת?
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים תכנס למדריך העזרה שלהם ותעקוב אחרי ההוראות. כלומר תוריד טמ"פ לא קריאות ומאווררים לא מחוברים מהרשימה,תקשר את המאווררים לטמפרטורות בצורה הגיונית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.