עבור לתוכן

אופיס חדש, מתי ?

Featured Replies

פורסם

לפני כמה חודשים קראתי באיזשהו אתר שמיקרוסופט עובדים על גירסה חדשה למצור התוכנה אופיס שלהם.

למיטב זיכרוני דובר שם על יציאה של גירסאות ראשוניות לגירסה 11 של התוכנה בתחילת 2003.

האמת שאופיס XP הישן כבר נמאס עלי ואני מחפש ריגושים..

יש למישהו פרטים על הנושא הזה ?

פורסם

אם אתה רוצה ריגושים חדשים , אולי תנסה את OpenOffice ו/או StarOffice

הניתנים חופשי להורדה ..

פורסם
  • מחבר

אתה משתמש באחד מהם ?

כי מה לעשות אני יצטרך קצת שיכנוע כדי לוותר על משהו שאני מכיר כבר הרבה זמן.. להתחיל להסתגל לחבילת תוכנות חדשה זה לא פשוט. זה קצת דומה להחליף מערכת הפעלה.

יש לך קצת מידע על הנושא ? כמו השוואות, הבדלים, יתרונות חסרונות ? לפני שאני מנסה להוריד את זה ?

הא ויש לזה גם תמיכה בעברית ?

פורסם

אני משתמש ב- Open Offirce (מן הסתם בגלל שאני בלינוקס ... ) , לדעתי הם דיי דומות ...

אם יש לך פונטים עבריים אז יש לך תמיכה בעברית ...

פורסם
  • מחבר

כן אבל כמו שתיארת לעצמך אני משתמש בחלונות (הרי דיברתי על אופיס של מיקרוסופט)

ולא נראה לי שאפשר להפעיל את החבילה הזו Open Offirce עם חלונות, לא כן ?

פורסם
  • מחבר

חברה מה קורה איתכם ? :o

אני מעלה את הדיון הזה למקרה שאלה שעוקבים אחרי חדשות בתחום התוכנה פיספסו אותו.

הרי לא יתכן ואני דימינתי שראיתי פירסום כולשהו שמיקרוסופט מפתחת חבילת אופיס חדשה.. :nono:

למישהו יש פרטים על הדבר הזה ? ???

פורסם

אם אני לא טועה מדובר על יוני 2003... ושווה לחכות, יש לא מעט חידושים ב-o11.

פורסם

שמתם לב שעם כל גרסה חדשה של אופיסה אתם צריכים להעלות את כמות ה RAM שלכם בריבוע?

פורסם

שמתם לב שעם כל גרסה חדשה של אופיסה אתם צריכים להעלות את כמות ה RAM שלכם בריבוע?

לא בהכרח... ההבדלים בין 95,97 ו-2000 לא היו משמעותיים מבחינת צריכת הזכרון שלהם... XP יותר כבדה בגלל כל התוספות שלה, אבל עם ה-memory leaks שהיו בגרסאות הקודמות, לפעמים היא צורכת פחות זכרון. אופיס 11 אמורה להיות יותר כבדה גם בגלל ששינו אותה גרפית וגם בגלל תוספות התמיכה המובנית ב-XML ושטויות אחרות... בסה"כ גם המחשבים מתפתחים ואפשר להגיד את אותו הדבר על כל תוכנה או משחק.. אם פעם דיגר (40 קיי) נחשב למשחק קטן, היום משחק שיוצא על דיסק אחד נחשב לקטן.

פורסם
  • מחבר

אני רק מתפלל לדבר אחד.

בתור אחד שמשתמש כל הזמן באוטלוק כתוכנת הדואר שלי, אני תקווה כי הגירסה הבאה תהיה יותר נוחה ומשוכללת. ובעיקר שיעלימו את המסך המעצבן שקופץ לי בכל פעם שיש בעיונת עם הדואר בספק האינטרנט. את מי זה מעניין..

שיעיף תסך הזה לקיבינימט ושימשיך לנסות לקרוא את הדואר כשזה יהיה אפשרי.

פורסם

אני רק מתפלל לדבר אחד.

בתור אחד שמשתמש כל הזמן באוטלוק כתוכנת הדואר שלי, אני תקווה כי הגירסה הבאה תהיה יותר נוחה ומשוכללת. ובעיקר שיעלימו את המסך המעצבן שקופץ לי בכל פעם שיש בעיונת עם הדואר בספק האינטרנט. את מי זה מעניין..

שיעיף תסך הזה לקיבינימט ושימשיך לנסות לקרוא את הדואר כשזה יהיה אפשרי.

דווקא את האאוטלוק הם שינו מאוד... ה-preview area עכשיו גדול יותר ובצד ומאפשר לראות הרבה יותר מהמייל. יש שיטות חיפוש ואפשרויות חיפוש הרבה הרבה יותר מתקדמות וזה עוזר במיוחד לאנשים שמתעסקים המון עם אימייל. ה-PST עכשיו מבוסס SQL מה שיאפשר לו להגיע לנפחים הרבה יותר גדולים ולהקרא הרבה יותר מהר...

פורסם
  • מחבר

אני שמח לשמוע שהאוטלוק שופר.

ואני מאוד מקווה שאני לא אצטרך לוותר על הקובץ בגודל 300 מגה שיש לי שמכיל את כל הודעות הדואר שלי בגלל המעבר לשיטה הזה.

קשה לי להאמין שזה יקרה כי בטח תהיה אופצייה לimport של הדטה בייס הישן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים