עבור לתוכן

מחפש אוזניות InEar איכותיות!

Featured Replies

פורסם

שלום, לא מזמן התחדשתי ב Cowon D2 ורציתי לנצל אותו טוב יותר - להחליף את האוזניות הקימות באוזניות InEar איכותיות.

-הכי חשוב לי באוזניות זה Noise canceling כמה שפחות רעש מהסביבה.

-רק אחרי זה איכות סאונד - יש לציין שאני לא אוהב באס חזק .

אני מוכן להשקיע עד 1000שח. אני מתלבט החל מהCX300 ועד E3C(לפי המחירים בארץ)

הבעיה שלי היא שאני לא יודע כמה להשקיע- מצד אחד אני חובב איכות מצד שני אני לא אודיופיל (ומצד שלישי אני לא רוצה לבזבז כלכך הרבה כסף) :silly:

מקווה שתעזרו לי להחליט כמה להשקיע ובמה. ;)

פורסם

לא הבנתי אם אתה מוגבל לארץ או לא.

אם כן אז אין לך ממש מבחר של אוזניות In-Ear בארץ ומה שכבר מביאים לפה נמכר במחיר שערורייתי.

פורסם

אם אתה מוכן להשקיע 1000 שקל באוזניות In-Ear, תאמין לי, אתה כבר אודיופיל אחי, שלא נדבר על הנגן המצויין.

בכל מקרה אני ממליץ על Etymotic ER-6 אבל הן מתומחרות כפליים מהמחיר בחו"ל(!)

עריכה: טעות שלי, עכשיו אני רואה בזאפ שהאוזניה הנ"ל היא 6i שהיא שונה במקצת מה ER.

פורסם

Ultimate Ears super.Fi 5 מתאימות לדרישות לך מצויין... יותר איכותיות מה-2 שהזכרת והסאונד שלהן מאופיין בנוכחות באס מורגשת מאוד.

אפשר למצוא בפחות מ-100$ באיביי (לא כולל משלוח).

והER-6 שהוזכרו מעליי די לוקות בבאס שלהן למיטב הבנתי.

פורסם
  • מחבר
אם אתה מוכן להשקיע 1000 שקל באוזניות In-Ear, תאמין לי, אתה כבר אודיופיל אחי, שלא נדבר על הנגן המצויין.

אז זהו שאני לא אודיופיל ולכן בכלל לא יודע אם אני צריך להשקיע כלכך הרבה בכל מקרה הגבול הוא 1000

אם כן אז אין לך ממש מבחר של אוזניות In-Ear בארץ ומה שכבר מביאים לפה נמכר במחיר שערורייתי.

כן ראיתי שאין פה ממש מבחר גדול וגם מה שיש נמכר במחיר גבוה , אך לצערי אני לא יכול לקנות מחול.

Ultimate Ears super.Fi 5

ראיתי מספר דגמים של האוזניות , PRO , EB ועוד כמה ...בארץ ראיתי את הSuper.Fi 5 EB הכוונה היתה לאוזניות האלה?

http://www.bsdphoto.co.il/product_List.asp?page=1&tid=all&type=1&cat=508

המליצו לי פעם על Westone UM1 איך הם ?

6i שהיא שונה במקצת מה ER

במה היא שונה האם בכל זאת כדאי?

אבל שוב אני בכלל לא רוצה לבזבז את כל הסכום , אולי אני בכלל יקנה איזה E2C או 3 V-Moda Super.Fi?

פורסם

המחירים באתר הזה הם פשוט מגוחכים... e4C ב-2200 שקל, נו באמת. אם אתה לא יכול להזמין מחו"ל (למה אגב?) אז לא כדאי לך פשוט לקנות בארץ IEM כי התמורה לכסף מאוד נמוכה. עדיף כבר שתקנה אוזניות קשת טובות כמו הAKG DJ81)518(, שגם אגב עשירות בבאס, או הPX200.

E2C ו-E3C לפי מה שהבנתי אוזניות נוראיות כי יש להן סאונד די מרוח ולא מאוזן... הדגם השני לא מכיר (זה בכלל אמור להיות UE לא?)

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי ? כנראה שאני ילך על Westone UM1 הבחירה הנכונה?

פורסם

יש לי את הER-6i כבר כמה שנים, משתמש בהם עם IPOD.

בידוד הרעשים מעולה בטיסות ובאוטובוסים (לא ממליץ ללכת איתן ברחוב, זה מסוכן מידי :)) והאיכות לעומת האזניות הכלולות היא הרבה יותר טובה.

אני ממליץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים