עבור לתוכן

יש לי בעיה בזיהוי דיסק קשיח בחיבור סאטה במחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי ארדיסק 120 ג'"ב אם חיבור סאטה. הארדיסק היה מחובר למחשב ואיזה יום אחד המחשב לא מזהה את הארדיק. עשיתי פירמוט למחשב ולהתקין וינדווס XP מחדש. ואחרי זה חיברתי את הארדיסק למחשב ושוב הוא לא מזהה.ארדיסק אם חיבור איידי כן מזה אבל סאטה לא מזהה. אני לא מבינה מה קרה למחשב אנא עיזרו לי

איך ליפתור את הבעיה. דרך אגב המחשב מזה את הארדיסק אם אני מחברת אותו חיצוני דרך יואסבי. אבל פנימי הוא לא מזה. אני מודה למי שיעזור לי בבעיה...

פורסם

הHD היה מחובר ליפני זה במחשב שלך ובמחשב שלך עשית פירמוט? או במחשב אחר,כי את רושמת ואחרי

זה חיברתי את הארדיסק למחשב ושוב לא מזהה.לפני היה לך HD SATA .מה דגם הלוח-אם שלך ?

פורסם
  • מחבר

ליפני זה היה מחובר סאטה הארדיסק.אחרי היה לי מחשב ישן שהיתקלקלי והיה בו ארדיסק 80 ג'יגה בייט.אז הוצאתי אותה מישם.ואז בא אליי טכנאי וביקשתי מימנו שיוסיפלי את הארדיסק אם חיבור איידי למחשב.אז הטכנאי הרכיב לי ואז המחשב לא זיהה לא את שני הארדיסקים.רק אחד מהם והוא ניכנס לביוס ועשה לישם כל מיני דברים אד שהיצליח לסדר לי את זה ששניהם יפעלו.120 ג'יגה בייט אם חיבור סאטה.ו-80 ג'יגה בייט אם חיבור איידי. ככה עבד לפחות שנה וחצי.עד שפיתאום איזה יום אחד קרה שארדיסק 120 ג'גה בייט אם חיבור סאטה נעלם לי.ורק 80 ג'יגה בייט אם חיבור איידי מופיע במחשב.ואז חשבתי שזה הבעיה כניראה בוינדווס.ואז היחלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין וינדווס מחדש.ואחרי שהיתקנתי את הוינדווס XP בעיברית. ניסיתי לחבר אותו למחשב ושוב הוא לא מזהה.אני חיברתי אותו ליראות אם הבעייה בארדיסק אבל ניראה לי שהארדיסק בסדר גמור כי חיצונית היא כן עובדת מצוין.אבל פנימי לא פועל לי למה?ותודה לך שעניתה לי על השאלה ואני מקווה שתחזור אליי אם יש לך מושג מה הבעיה...

פורסם

שמחה.

אני מבין שקשה לך עם השפה,אבל תנסי להסביר בקצרה מה הבעיה..כל הסיפור עם הטכנאי מיותר לצורך הפיתרון.

פורסם

תבדקי אם הדיסק הלא מזוהה מוגדר נכון בוינדוס. לחצן ימני על המחשב שלי > ניהול > ניהול דיסקים בצד שמאל של החלון צריך להופיע כל הדיסקים במחשב. אם הוינדוס מזהה אותו תוודאי שהוא מוגדר כבססי ולא דינמי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים