עבור לתוכן

רוצה לקנות עוד זיכרון אבל יש בעיה.

Featured Replies

פורסם

אם תשים של GB3 ללא DC לעומת 1GB בDC

אז עם ה3GB תרגיש שיפור בביצועיים

פורסם

סליחה שאני נדחף, אבל אם עכשיו הוא יוסיף עוד שני סטיקים של ג'יגה אז כל המערכת לא תעבוד בDC?

פורסם

נכון

פורסם

החוברת של הלוח אם בדיוק ביד שלי ולא כתוב על זה כלום. הדבר היחיד שכתוב בהקשר זה שממולץ להשתמש בזיכרונות מאותו יצרן,גודל,צ'יפ ומהירות אבל זה רק בגדר המלצה וזה מתיחס לכל זוג בנפרד. לא כתוב פה שאי-אפשר לחבר שני זוגות שהזוג הראשון שונה מהשני אלה רק שחשוב להקפיד לחבר את הזוג באותו צבע זאת אומרת 512 בBANK 1 ו3 ו1GB ב2 ו4 לצורך העניין.

פורסם

נכון

לא נכון.

עם יהיו 4 סטיקים בסך הכל אז יהיה DC. אבל המע' לא תוכל לתת למשתמש את כל הזיכרון למימוש מכיוון שהיא עושה עם זה משהו(היה הסבר קודם לכן).

פורסם

רגע רגע רגע

אם אני שמתי הסבר של מה זה (בערך ) dc בעמוד הקודם אז זה אומר שכל זוג עושה את העבודה.

ממולץ לשים מודלים זהים, ז"א, 2 זוגות של מודלים, אך אין זה אומר שאם הוא ישים (ואני חושב שראיתי תמונה של לוח האם של פותח הת'רד במפרט מחשב שהוא ציין שיש לו) אם הוא ישים זוג מודלים בסלוטים הצהובים ואם הוא ישים זוג מודלים בסלוטים הכתומים אז יהיה לו dc מה שכן יכול להיות וזה בטוח יקרה, המחשב "יוריד" במהירות של הזיכרון ה"חזק" יותר לטובת הזיכרון "החלש" יותר....

לא?

פורסם

אם יש הפרשי תדרים אז כן, כל המערכת תרד לתדר של הזיכרון האיטי ביותר.

פורסם

אבל השאלה הניצחת והכ"כ מעצבנת ליידי טירוף:האם ה-dc יישמר גם אם הוא ישים עוד זוג של 1gbx2 או שהוא מחוייב לשים 512x2?

פורסם

אני אישית לא נתקלתי בשום לוח שסירב לעבוד בקונפיגורציה הזאת.

פורסם

אז למה אמרו כאן שהוא יצטרך לשים זוג זהה למה שיש לו, ז"א גם בנפח וגם במספר?

כי מספר מודלים אני מבין אבל למה אותם נפחים?

פורסם

2 או 4 מודולים.

כל ערוץ עובד בנפרד וממש לא מעניין אותו מה יש בסלוטים ליד.

פורסם

זה מה שאני אומר...

היייי, שמת לב שזה נהפך לאיזה דיאלוג בינינו ולא ניראה לי כבר שמישהו מעניינת אותו התשובה?

חחח :lol:

אז ככה

לפותח הת'רד באשר הינך, הקשב הקשב, לא משנה איזה נפח אתה שם חשוב שזה יהיה בזוג, אי לכך ובהתאם לזאת אתה יכול לשים 1gbx2 ולהינות מdc על המחשב הבייתי שלך.

תודה יום טוב, או לילה טוב

אוריה

פורסם
  • מחבר

וואי תודה אוריה עזרתי לי מאוד...

רק עוד שאלה קטנה: הלוח שלי תומך עד מהירות 667 אבל יש לי זיכרונות כרגע של 800 על הלוח, אז אם אני יקנה זכרונות חדשים של 667 זה יוריד את הביצועים של המערכת?

פורסם

לא.

הלוח שלך תומך ממילא עד מהירות 667 ככה שגם הזכרונות הקיימים שלך עובדים במהירות 667 אין צורך להוציא כסף מיותר על זכרונות שלא יגיעו לתדר שלהם אף פעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים