עבור לתוכן

רוצה לקנות עוד זיכרון אבל יש בעיה.

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע שני זכרונות של 512MB במהירות 667MHZ, ונשאר לי בלוח עוד שני חריצים, אז השאלה היא כמה לקחת?

אם אני יקח עוד שניים של 512 במהירות הנ"ל אז יהיה לי בסה"כ 2 ג'יגה, אבל בעוד שנה למשל אז נראה לי המשחקים יצטרכו יותר מ- 2 ג'יגה ואז מה אני יעשה?

אם אני יקח אחד של ג'יגה אז לא יהיה לי dual channel....

הקיצר תגידו לי מה לעשות?

פורסם

אם תיקח 1GBX2 אין סיבה שהDC לא ישמר.

פורסם

נכון yotam.m צודק

את הסטיק של ה512 תמכור וזהו הכל יסתדר לך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם תיקח 1GBX2 אין סיבה שהDC לא ישמר.

כן אבל אז יהיה לי 3GB, לפי מה שהבנתי הכי בריא שיהיה קפיצות של פי 2, למשל: 1>2>4>8...

נכון yotam.m צודק

את הסטיק של ה512 תמכור וזהו הכל יסתדר לך :xyxthumbs:

לא הבנתי למה למכור ולא הבנתי אם אתה אומר שאני צריך למכור את שניהם או רק אחד?

פורסם

לא.....

אם תיקח 1gbX2 ויש לך כבר 512X2 אז זה לא משנה אם יש לך 3 gb ה-dc אומר שזה עוד במערך כפול ז"א 512x2 ו 1gbx2 זה הכל

השאלה היא איזה זיכרונות אתה רוצה לשים, למה אתה רוצה לשים זיכרונות חדשים והאם זה כדאי לך, כי לפעמים ריבוי סטיקים גורם לירידה מסויימת.

השאלה היא שוב: למה אתה צריך ואיזה זיכרונות , ז"א מאיזה פירמה אתה רוצה לשים....

עדכן אותנו מה אתה רוצה לעשות

אוריה

פורסם
  • מחבר

אוריה לא הבנתי אותך בכלל.

פורסם

קח 1GBX2.

פורסם

אז ככה

להבהיר את דבריי

A development in motherboard and chipset design that allows for increased bandwidth transfer when using two or more memory modules in separate transfer channels. These separate channels allow each module access to the memory controller, increasing throughput bandwidth. It is a good idea to use matched pairs of modules to ensure the best compatibility for dual channel operation

זה אומר שלא משנה כמות הזיכרון הכללית, במקרה שלך זה 3 gb , לא משנה אם זה זוגי או לא, משנה כמה סטיקים מאותה כמות זיכרון ישנה

ז"א, אם יש לך 4 סטיקים אשר מחולקים ב- 512x2 ו - 1gbx2 אז יהיה לך dc כי יש לך מספר זוגי של סטיקים ולא משנה כמות הזיכרון אם היא זוגית או לא

הבנת אותי עכשיו?

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך עכשיו!!!

זאת אומרת שאני יכול לשים מה שאני רוצה כל עוד יש 2 זוגות (יכולים להיות גם זוגות שונים אחד מהשני) של גדלים ומהירות שווים. נכון?

פורסם

כן, אבל כל זוג צריך להיות שווה,ז"א זוג אחד שיהיה 512x2 והשני לדוגמא שיהיה 1gbx2

כך לא תאבד את ה dc

פורסם

זה לא נכון הוא צריך מספר סטיקים זוגי ובאותו נפח!!!

נפחים שונים לא יעבדו בDC(ישנן לוחות שכן אבל הם נדירים)

פורסם

נכון, צריך לבדוק את זה. ישנם לוחות שלא תומכים בDC כאשר יש 2 זוגות בגדלים שונים. לי יש לוח של אינטל אשר תומך בגדלים שונים. אך לא כולם. אני מאמין שכדאי לבדוק את התאימות באתר של החברה שמייצרת את הלוח ולבדוק אם יש עדכון קושחה שיסדר את זה.

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק את זה?

נכנסתי לאתר של הלוח ולא כתוב שום דבר על זה.

פורסם

עד כמה שאני יודע אצלך חייבים אותו נפח בכדי לעבוד בDC

פורסם
  • מחבר

עד כמה שאני יודע אצלך חייבים אותו נפח בכדי לעבוד בDC

ואם אני אקנה נפח לא שווה, אני ירגיש הבדל בביצועים שזה לא ב- DC?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים