פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים אנשים לא יודע מה עובר על המחשב שלי אתמול השארתי את המחשב שלי דלוק בלילה ובבוקר מצאתי אותו שהוא אחרי ריסט חשבתי בטח איזה באג או משהו ואמרתי לעצמי חפיףפתאום אני גולש באינטרנט והמסך הופך להיתו שחור ובמקום מוצג לי מסך כחול לכמה רגעים ואחרי המסך הכחול המחשב עשה ריסט למי מה שהצלחתי לראות מהמסך הכחול היה שם משהו שכתוב כך 00000000000000X38947129384239480000000000000000000000000X999999999\משהו עם מספרים ומפריד בניהם האות X לא הצלחתי לראות עוד אני יודע בדרך כלל שדבר כזה נגרם כתוצאה מהתגשות בין הזכרונותיש לי 2 זכרונות של OCZ דואל משהוהמחשב בן שבוע וכמה ימיםחייב עזרה מה יכולה להיות הבעיה לשגיאה שכזאתלא פעלו באותו זמן הרבה תוכנות אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה לדבר הזה יש משוג למישהו למה ואיך מטפלים בבעיה הזאת ...
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים דבר ראשון, כדי לראות את הבעיה שמוצגת במסך הכחול, יש אפרות ב xp, שהמחשב מציג מסך כחול- אז שהוא לא יעשה ריסט.קליק ימני, על המחשב שלי, מאפיינים, מתקדם, בחלון התחתון - לחץ על setting, ואיפה שרשום automatically restatrt תבטל את הסימון.כך ברגע, שיהיה לך מסך כחול, המחשב לי יעשה ריסט, ותוכל להעלות את כל הבעיה שמוצגת שם לפורום.לפני כן, תבדוק אם משהו לא זז לך בכרטיסים, אולי הזיכרונות או משהו.ולא ביצעת אובר קלוק נכון?
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר עדכון:מצאתי פה איזה מישהו שגם לו זה קרה את אותה בעיה והוא הציג תמונהוהתמונה שהוא הציג זהה למה שהיה לי :http://www.2send.us/uploads/359f88ec11.JPGhttp://www.2send.us/uploads/97e9332d17.JPGב24 שעות האחרונות התקנתי רק דריבר אחד של הכרטיס קול שלי מותאם לויסטה למרות שלא נראה לי שאיתו זה הבעיה סתם על הדרך בעיה מוזרה שאני מזהה מתי שאני מפעיל את המסנג'ר כל הCPU שלי תפוס הסקלה הופכת להיות אדומה אגב משהו אחרוןעשיתי זיהוי בעיות זיכרון עם התוכנה של וינדוסהוא הריץ חיפוש בעיות ל2 הזכרונות והוא אל זיהה אף בעיה עם הזיכרונות ??תגידו יש מצב הבעיה הזאת בגלל כרטיס הטלויזיה שלי [ הוא סתם תקוע במחשב כי עדיין אין לו דרייברים לויסטה ] יש מצב שהוא גורם הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 13.08.2007 בשעה 01:27:36דבר ראשון, כדי לראות את הבעיה שמוצגת במסך הכחול, יש אפרות ב xp, שהמחשב מציג מסך כחול- אז שהוא לא יעשה ריסט.קליק ימני, על המחשב שלי, מאפיינים, מתקדם, בחלון התחתון - לחץ על setting, ואיפה שרשום automatically restatrt תבטל את הסימון.כך ברגע, שיהיה לך מסך כחול, המחשב לי יעשה ריסט, ותוכל להעלות את כל הבעיה שמוצגת שם לפורום.לפני כן, תבדוק אם משהו לא זז לך בכרטיסים, אולי הזיכרונות או משהו.ולא ביצעת אובר קלוק נכון?מזה אובר קלוק ?ואחי סתכל על העדכון שרשמתי למטהותודה תודה תודה רבה לך על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.