עבור לתוכן

אני לא יכול עוד! הוא קורע אותי

Featured Replies

פורסם

אוקי אני מדבר על המשחק החדש של c&c עד עכשיו בכל משחק שיחקתי עם חבר. ובכולם קרעתי לו את הצורה אפילו שאני לא משחק יותר מפעם בחודש(ואיתו ועוד כמה חברים)(איתו אני משחק cs,unreal tournament/2003,DoD,wc3,ra2). בc&c הוא שובר אותי עד שאני כבר לא יכול לשקם את עצמי!. אני משחק אם ה-טרוריסטים.

עכשיו הוא תמיד בכל צבא מצליח לנצח אותי למרות שאני לא שיחקתי עדיין skirmish וגם לא ב-שלבים. אבל זה בדם שלי לנצח אותו. ;D

אני לא יודע איך הוא מצליח לצבור כל כך הרבה טנקים בזמן קטן! ענה ממכם עצות איך לשפר את הטקטיקה שלי עם הצבא הנ"ל(טררוסיטים).

איזה טנקים? מה לשפר? כמה עובדים לקחת את הכסף? מה לבנות בהתחלה? ועוד....

פורסם

לא שיחק ב-Skirmish ולא בשלבים?

אז אני קורע אותך תוך 7-15 דקות חחח.

קודם כול על תחילת המישחק תיבנה אז 3 Suply-Center

(אם זה מפה גדולה)

תיבנה ככה:

חשמל אחד-Barcks-ואז סופלי

איזה 2-3 ואז תיבנה מלא חילים לך ותיכבוש את כול ה"ריסורסס"(נפט) ואז בלי סוף תיבנה טנקים

לאט לאט תיבנה Sturm-Scud תישלח מרגלים (בימיוחד שלח מלא אנשים אם בזוקה זה נורא חזק על טנקים)

ואז ככה תמשיך ליבנות טנקים. (אבל רק שתידע GLA הם הכי חלשים במישחק).

פורסם

ואם אתה בונה חשמל אל תיבנה ליד תיבה אחד בשמאל אחד בימנין ככה תפזר.

פורסם

בשביל מה 3 סופליי סנטר?!

1 על כל מאגר כסף זה מספיק.

ב GLA תבנה לכל מאגר 7 אוספי כסף (פועלים),

בסינים 2 משאיות,

בארה"ב 2 מסוקים.

סדר בנייה אופטימלי: חשמל, מבנה של חילים, סופליי, מפעל טנקים, עוד כמה חשמל, Strategy Center או הבניין המקביל אליו בצבאות האחרים, שדה הצנחת כסף/האקרים/שוק שחור - כמה שיותר אבל לא להגזים, בניין ריגול, הגנת בסיס (תותחי נ"מ), שדה תעופה, סופר נשק.

אחרי הבניין של החיילים תבנה כמה חיילים שיגנו לך על הבסיס ואז תמשיך. טנקים הייתי בונה בערך בתקופה של ה Strategy Center.

אף פעם אל תגיע למצב שיש לך כסף ואתה לא בונה כלום.

אין לך מה לבנות? תבנה טנקים!

עריכה: אה, כן - לא לבנות צמוד...

זהו.

פורסם

הכל בולשיט! הוא לא יבין עד שישחק לבד!

תתחיל בסקירמיש ברמה הכי קלה נגד 4 צבאות, תבין את הנשקים ואיך דברים מתנהלים, ואז תעלה רמה וכך הלאה...

אני תוך 3וחצי שעות נהייתי מצויין במשחק!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה master וmoo moo אני שיחקתי skirmish ובו ניצחתי 2 צבאות בbrutal לבד. זה לא נותן לי אתגר. עוד אחד זה פשוט כבר הורס לי את הבסיס כי הם בונים יותר מדי מהר את הסופר. עכשיו איזה טנקים לקחת עם הטרוריסטים??? איזה שיפורים לשים לטנקים ובכלל איזה שיפורים?

פורסם
  • מחבר

אה כן וגם תודה לsi.

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מציף אבל כמה black market כדי???? 2-3? או ללכת על איזה 4 ו5. וכמה בוני טנקים לעשות? 1-2? או יותר? ואיזה חיילים טובים? סליחה שוב פעם.

פורסם

הייתי עוזר אבל אני התמקדתי עד עכשיו בUSA ואני מבין כל מבנה ונשק שלהם :smoke:

עכשיו אני מתחיל ללמוד את הסינים ורק אחר-כך את GLA (הטרוריסטים שלך).

למה שלא תנסה להתחיל עם הUSA או הCHINA, הרבה יותר קל לשחק איתם לדעתי.

פורסם

כמה שיותר מבנים של כסף (שוק שחור במקרה שלך).

2 מבני טנקים ו-2 של חיילים.

כמובן כל ממקום שיש לך מספיק כסף, אם לא - טנקים תמיד עדיפים.

אני לא אוהב ממש את ה GLA ("טרוריסטים", "ערבים", וכו'),

אבל מבחינת טנקים רגילים - הסקורפיון עם השדרוג של הטילים ועם השדרוג של האנטרקס מהווה איום לא רע בכלל,

וגם השני (שחכתי ת'שם... בקיתר - גם עם שיפור של אנטרקס).

כמובן שהם לא מתקרבים בכלל לפלאדין של האמריקאים עם הלייזר הקטלני, אבל חפיף.

עוד טנק טוב והרסני הוא המשגר סקאדים. טווח ענק, הרג מקסימלי, אבל שיריון חלש.

ה Rocket Buggy מעולה נגד נחילי טנקים (שים אותם מאחורי טנקים כבדים והם כבר יעשו את העבודה) - יש לו שידרוג מעולה.

זה שמשפריץ אנטרקס מעולה נגד חיילים, ונגד חיילים בלבד!

מבחינת חיילים:

המורדים לא משהו מיוחד, כנ"ל לגבי האלה עם הטילים - האמריקאים והסינים בעלי טווח גדול יותר.

מה שמעולה אצל ה GLA הוא ההמון (10 אנשים עם קלצ'ים ובקבוקי תבערה), והצלף שיכול להרוג את הנהגים של הטנקים בקלות ובכך להשבית אותם.

עוד משהו אחרון:

אם יש לך כסף - תבנה את המחילות האלה - זה מעולה למעבר ממקום למקום במהירות...

פורסם
  • מחבר

תודה עוד עצות? כמו לשפר את הדבר שמתקן לי את הטנקים? ואיפה משפרים את האנטרקס?

פורסם

הטנק הכי טוב של ה-GLA הוא זה שמשדרג את עצמו מחלקים של צבא אויב מת. שכחתי איך קוראים לו, אבל אם הוא לוקח 2 שדרוגים (2 טנקים הרוסים של האויב) הוא מקבל 2 קנים ומהווה איום מאוד גדול על הטנק הענק של הסינים.

בהחלט טנק גדול!

פורסם
  • מחבר

murder משהו כזה? שווה לי? איזה חיילים לבנות?? ואיך לנהל את כספי?

פורסם

כנו שאמרו לך וגם אני אמרתי תיבנה מלא סופלי (אם זה מפה גדולה)

וגם מה ש RnGKay אמר יש שם את הטנק שמשדרג את עצמו מחלקים זה בהחלט טנק מעולה.

ומה ש MaSTeR NarGiLa אמר מה אתה משוגע? 2 מיבנים של חילים ושתי מיבנים של טנקים על ההתחלה?

יש בקושי כסף לסופלי סנטר.

ובהתחלה תיבנה 2-3 שוק שחור (כמובן אחי שבנית הגנה טנקים חילים ושטויות...)

אחרי שאתה כבר בשיא הלהט (כאילו כבר מוכן למיתקפה) תתקיף בלי לחכות שהוא יתקיף אותך כי במיקרא של RnGKay

הוא רק יתפתח ויזין אותך ישר.

אבל עכשיו אתה הולך למיתקפה ביזמן שאתה במיתקפה תחבנה הרבה הרבה "שוק שחור" ואף פעם שלא יצא לך מצב שיש לך כסף ואתה לא בונה או אין לך מה ליבנות אם אין לך מה ליבנות תיבנה טנקים.

זהו מקווה שעזרתי. ;D

פורסם
  • מחבר

תלוי באיזה מפה.... לבנות כל כך הרבה סופלי. עכשיו איזה skills לשפר? את הטנק שאוסף מהחלקים זה אחד ומה עוד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים