עבור לתוכן

צריך עזרה בהורדת BERYL

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מוריד בינתיים את UBUNTU 7, החלטתי להתחיל לראות בעצמי מה זה לינוקס...

עכשיו, אני רוצה להוריד BERYL, אבל באתר, בהורדות, יש שם הרבה קבצים תחת הגרסא 0.2.1

מה ההבדלים בין כל הקבצים ומה אני אמור להוריד בשביל שזה יעבוד?? כנראה שאני מפגר ואני לא יודע כי עדיין לא התחלתי לעבוד עם לינוקס

http://www.beryl-project.org/releases.php

אלה הקבצים שיש שם, אין לי מושג מה ההבדלים:

* aquamarine-0.2.1.tar.bz2

* aquamarine-0.2.1.tar.gz

* beryl-core-0.2.1.tar.bz2

* beryl-core-0.2.1.tar.gz

* beryl-manager-0.2.1.tar.bz2

* beryl-manager-0.2.1.tar.gz

* beryl-plugins-0.2.1.tar.bz2

* beryl-plugins-0.2.1.tar.gz

* beryl-plugins-unsupported-0.2.1.tar.bz2

* beryl-plugins-unsupported-0.2.1.tar.gz

* beryl-settings-0.2.1.tar.bz2

* beryl-settings-0.2.1.tar.gz

* beryl-settings-bindings-0.2.1.tar.bz2

* beryl-settings-bindings-0.2.1.tar.gz

* beryl-settings-simple-0.2.1.tar.bz2

* beryl-settings-simple-0.2.1.tar.gz

* emerald-0.2.1.tar.bz2

* emerald-0.2.1.tar.gz

* emerald-themes-0.2.1.tar.bz2

* emerald-themes-0.2.1.tar.gz

* heliodor-0.2.1.tar.bz2

* heliodor-0.2.1.tar.gz

* md5sums

תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 12.08.2007 בשעה 22:31:06

רשום באתר שהכי עליון הכי מעודכן, אז פשוט להוריד את ההכי עליון? כי לקבצים יש שמות ממש שונים אחד מהשני.[br]פורסם בתאריך: 12.08.2007 בשעה 22:32:37
ועוד שאלה, איך אני משיג דרייברים ל UBUNTU למודם כבלים שלי? THOMSON TCM425?
פורסם

Shlompy, תקרא בבקשה את חוקי הפורום.

פעם הבאה שאתה רוצה להוסיף משהו להודעה תשתמש בכפתור הmodify.gif.

ולא מתקינים ככה תוכנות בלינוקס, אתה צריך להשתמש במנהל החבילות.

הנה מדריך התקנה.

בקשר למודם - אתה לא צריך דרייבר, פשוט תחבר אותו דרך הכבל רשת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה, הפנמתי.

בקשר למדריך:

איך אני, בתור משתמש חדש בלינוקס, אמור להבין משהו מזה??? מאיפה אני מתחיל? אני לא מבין כלום

ואם המודם שלי הוא USB, לא תהיה לי בעיה?

קרפד תודה על העזרה.

התקנתי UBUNTU, אחרי חצי שעה בנסיון להתחבר לאינטרנט התייאשתי ומחקתי את זה.

לא חשבתי שזה עד כדי כך מסובך ולא נוח המערכת הפעלה הזאת.

ביאס לי את החיים, איזה בזבוז זמן. אני חשבתי על זה כאלטרנטיבה רצינית לווינדווס, כנראה שטעיתי.

גם העזרה במערכת הפעלה הזאת על הפנים, לא מעודכנת בכלל למה שרשום בתפריטים ובחלונות, אין שום מידע בעזרה איך להתחבר לאינטרנט בכבלים, רק ADSL...

קיצר, התבאסתי כי פיתחתי יותר מדי ציפיות לגבי זה.

אם בכל זאת בא לך להסביר לך איך להתחבר בכבלים, אז תודה, אבל התחרטתי, אני לא מתכוון להשתמש במערכת הזאת בחיים.

תודה בכל מקרה.

פורסם

למודם שלך יש גם חיבור רשת לא? אתה יכול לנסות לחבר דרך הUSB (אם זה הלבן הגדול הזה), אצל חבר שלי זה זיהה אותו ככרטיס רשת או משהו לא הייתי צריך לשים דריברים

בקשר למדריך: אתה בתור משתמש מתחיל (ועצלן כנראה) צריך לחפש את מה שמאים לך, אנגלית פשוטה, אמנם צריך קצת להתאמץ אבל לא יותר מדי - אל תדאג! ובעיקרון זה הרבה העתק הדבק, שחק חודש ומחק (או הפסק להתלהב)

פורסם

אני לא יודע מה כולם מתלוננים על דרייברים ואי תאימות

אני התקנתי UBUNTU 6 וגם 7 ובשניהם הייתי יכול לעשות הכל ממש OUT OF THE BOX

רק צריך להוריד דרייבר NVIDIA לעשות ריסט זריז

ואז בריל

ואז אתה מסודר לעד (עד שאתה צריך לשחק כמובן)

פורסם
  • מחבר

למודם שלך יש גם חיבור רשת לא? אתה יכול לנסות לחבר דרך הUSB (אם זה הלבן הגדול הזה), אצל חבר שלי זה זיהה אותו ככרטיס רשת או משהו לא הייתי צריך לשים דריברים

בקשר למדריך: אתה בתור משתמש מתחיל (ועצלן כנראה) צריך לחפש את מה שמאים לך, אנגלית פשוטה, אמנם צריך קצת להתאמץ אבל לא יותר מדי - אל תדאג! ובעיקרון זה הרבה העתק הדבק, שחק חודש ומחק (או הפסק להתלהב)

כן, ניסיתי לחבר אותו דרך כבל רשת, אין לי מושג מה זה שינה, לא מצאתי שום מקום שאני יכול להכניס את הפרטים של 012 אם השם משתמש והססמא.

והאנגלית שלי טובה מאוד, בכל זאת לא הבנתי כלום, זה כאילו זורקים מישהו שלא יודע לשחות לאמצע היום, כל מילה שניה במה ששלחת לי יש שם קישור לאתר אחר...

אבל לא משנה, עדיין לא התעמקתי בזה, ניסיתי קודם להפעיל את האינטרנט.... כמה סיגריות זה עלה לי....

פורסם

היום להתקין Beryl זה תהליך דיי פשוט אבל אם אין לך אינטרנט התהליך יהיה ארוך.

בתור המלצה תפתח thread חדש המתאר מה הבעיה בחיבור לרשת (עם כותרת מתאימה) ותתאר כל בעיה וכל שגיאה עם מקסימום פרטים.

אחרי שהאינטרנט יעבוד תחזור לכאן ותרשום מה הבעיה עם beryl (ושוב מקסימום של פרטים עם הודעות שגיאה).

פורסם
  • מחבר

היום להתקין Beryl זה תהליך דיי פשוט אבל אם אין לך אינטרנט התהליך יהיה ארוך.

בתור המלצה תפתח thread חדש המתאר מה הבעיה בחיבור לרשת (עם כותרת מתאימה) ותתאר כל בעיה וכל שגיאה עם מקסימום פרטים.

אחרי שהאינטרנט יעבוד תחזור לכאן ותרשום מה הבעיה עם beryl (ושוב מקסימום של פרטים עם הודעות שגיאה).

אוקיי אולי אני אנסה שוב?

מישהו יכול להסביר לך איך להגדיר חיבור בכבלים?

נכנסתי ל ADMINITRATION, NETWORK

יש לי שם את החיבור של REALTEK, במאפיינים שלו מסומן ב V על FREE ROAMING, משהו כזה.

יש לי אפשרות לשנות שם ל DHCP, או ל STATIC IP, ראיתי בעזרה איך להגדיר ADSL, אבל שוב, אני בכבלים, ולא יודע מאיפה להמשיך מפה.

ניסיתי גם דרך הפקודה בטקמינל sudo pppoeconf, אבל שוב, זה נוגע ל ADSL.

שמתי את החיבור על DHCP, זה כאילו לא עושה כלום.

פורסם

חיבור בכלבים זה כבר משהו אחר.

מומלץ מאד מאד שתבקש חיבור ללא חיגן או שתקנה איזה ראוטר נחמד, אם אתה לא רוצה, אתה מוזמן לחפש בפורום הזה חיבור בכבלים (או משהו) עם סינון לניק שלי ותמצא לינק להורדת סקריפט לחיבור בכלבים וגם הוראות, בהצלחה.

בקשר למדריך, שוב, מה הבעיה? אומרים לך בשלב הראשון להוריד את ברגיל + את הפקודה, שחלילה לא תחפש מה הפקודה להוריד את זה

בשלב השני אתה צריך להתאים לכרטיס מסך (אם יש לך NVIDIA החיים קלים) ואז פשוט לעשות העתק הדבק, בכלל לא קשה

פורסם
  • מחבר

הממממ... קיצר, סיבוך עם האינטרנט.

טוב, תודה לכולם, אפשר לנעול את הנושא הזה לפני שאני אתחרט? :)

פורסם

בשמחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים