עבור לתוכן

צורב DVD

Featured Replies

פורסם

שלום.

רכשתי לאחרונה צורב DVD מתוצרת ASUS בחיבור SATA. כאשר אני מפעיל את המחשב לאחר שחיברתי את הצורב הוא נתקע בחלון הפעלת הווינדוז (היכן שיש את הלוגו של ווינדוז עם ריבועים כחולים קטנים שרצים על המסך). יש לציין שהצורב מזוהה ע"י הלוח, אני רואה את זה בזמן הפעלת המחשב.

נאמר לי שייתכן וזה נוצר כתוצאה מצ'יפסט לא מעודכן או משהו דומה. אם זה עוזר אז לוח האם שלי הוא AMD Athlon 64bit מתוצרת GIGABYTE דגם GA-K8NF-9.

תודה מראש. :)

פורסם

אם זה מה שאמרו לך תנסה לעדכן את הFIRMWARE של הג'יגהבייט.

חיפוש פשוט בגוגל ימצא לך את מה שאתה צריך

פורסם
  • מחבר

אינני בטוח שזה העניין, רציתי לשאול לדעתכם., אולי מדובר בדרייברים של ה-SATA (אם יש כזה דבר)?

שאלה נוספת: האם פעולה כזו של עדכון צ'יפסט עלול לגרום לתופעות לוואי שונות? האם יש בזה סכנה כלשהי?

פורסם

תמיד יש סכנה, אבל אם תעבוד לפי הכללים והחומרה תקינה לא צריכה להיות בעיה.

אם הארדיסק שלך הוא SATA אין סיבה שהצורב צריך דרייברים שונים של SATA ככה שFIRMWARE זה אפשרות,

אני פשוט לא מכיר את הדגם הזה של ג'יגהבייט אז אני לא יודע אם יש שם פאק ב FIRMWARE שיש לך ספיציפי, לפעמים יש להם

CHANGE LOG שאומר מה הפרימוור תיקן, תבדוק אם באמת יש תיקון כזה.

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה על העזרה. :)

שנית - חצי ממה שאמרת הרגע הוא סינית עבורי. אין לי מושג היכן למצוא את התיקונים ל-firmware, אני לא יודע מה זה בדיוק ולמה זה קשור כך שאני לא יודע איך לחפש את זה באינטרנט.

פורסם

אני מבין.

כדאי שמישהו עם נסיון עם הלוח אם הזה יענה לך. אני עם ASUS

פורסם
  • מחבר

לחפש באינטרנט אני יודע, השאלה היא מה בדיוק אני מחפש, משם אני כבר אנסה למצוא לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים