עבור לתוכן

התחדשתי ב- Equation RP21

Featured Replies

פורסם

האמת? המכירה הקבוצתית שלי נפלה רק כי לא היו מספיק קונים לכרטיס, אם היינו יותר אנשים, היינו מקבלים הנחה יותר גדולה, ויותר משתלמת בתכלס, אז גם זאת הייתה הקניה הקבוצתית הראשונה תחת אירגוני, עשיתי את זה במרץ ובחשק, אבל בשורה התחתונה, חסר היה לי הניסיון ;)

תתחדש VATOS על האוזניות, וכמובן, תן פה עוד ביקורת של הצליל ;) (יחסית לגראדו, שלטעמי על אף הפירוט הנרחב הצליל שלהן טיפה נבלע על ידי הבאס, הן נשמעות ממש טוב - גם באס, וגם פירוט וחום, שאהבתי בגראדו)

פורסם

live and the audigy 1&2 (4 is reported to work as well) can work with the xk project drivers which got tons of features including the much sought after (IMHO) variable crossover !

as far as the xtremeaudio is concern stay away from it, it's not really an Xfi as it doesn't contain the 20k1 DSP chip and it's basically a relabeled Cmedia card.

פורסם

היום תודות לאנטולי יצא לי לשמוע את האוזניות המדוברות

ופשוט זה עולם אחר לעומת ה SEN HD485 שברשותי..

צליל הרבה יותר טוב זאת אומרת פירוט הרבה יותר גדול , במה יותר רחבה, באסים הרבה יותר מדוייקיים ופאנציים , פשוט תענוג.

למחירן הן פשוט מציאה! :cool2:

פורסם
  • מחבר

עדכון קטנטן,

היום לאחר ששמתי לב שבאוזניה השמאלית יש רשרוש קל כשמזיזים את האוזניות, החלטתי לבדוק מה הבעיה ולנסות לתקן בעצמי.

אחרי מספר בדיקות ומספר פירוקים למרבה הצער אחד מחוטי האוזניה יצא מההלחמה.

ראיתי את עצמי נופל אל האדמה וזועק שמיימה, "למהההההההההההה??!??!?? ללללללללממממממההההההה!!!!!!!", אבל בסוף וויתרתי...

הלחמתי חזרה את החוט ולשמחתי תוך כדי הבלאגן מצאתי גם את מקור הרשרוש !

מוט קטן שתקוע בתוך האוזניה למען הערקה, תפוס אל הפלסטיק עם 2 קליפסים קטנים שכנראה ביחידה שקיבלתי לא היה תפוס טוב.

חיזקתי את התפיסה שלו שלא יזוז, חיברתי הכל והמשכתי לדרכי.

למזלי, כרגע הכל נראה טוב ויפה (בלי עין הרע טפו טפו טפו), שומעים טוב ובלי רשרושים.

לדעתי המקרה הזה הוא דיי חד פעמי ולא שמעתי על תלונות דומות בדגם הזה.

רק רציתי לומר שההלחמות שלו קצת יותר עדינות ממה שאני רגיל אליו,

אז שימו לב מי שיחליט אי פעם מאיזשהי סיבה לפרק את האוזניה הזו - לגעת בה בכפפות של משי.

אני חייב לציין שמגיע לאנטולי אלפי אלפי תודות על התמיכה הטכנית ויותר מזה, על התמיכה הנפשית והעמידה ביבבות הילדותיות והמטופשות שלי.

אני מתאר לעצמי שבלעדיו זה היה נגמר בהרבה נסיעות ואולי גם כספים מיותרים.

פורסם

אני לא חושב שזה עדיין במיוחד באוזנייה הזו. זה פשוט בדיל שנמס בטמפרטוקה נמוכה כנראה. אני יודע שאם אני אפתח את האוזנייה הזאת בשביל עבודות אז מעבר לעובדה שזה יהיה פרויקט, זה גם אומר שנפרדים לשלום מהלחמות המציקות האלה :)

בכל מקרה, תמיד שמח לעזור.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים