עבור לתוכן

ASUS 8600GT 512MB SILENT

Featured Replies

פורסם

שלום ושבוע טוב!

רציתי לשאול מה אתם אומרים על הכרטיס הזה, ועוד דבר חשוב:

ראיתי שיש לזה 2 יציאות DVI ובשביל מסך CRT עם חיבור VGA, כתוב שזה בא עם מתאם. השאלה שלי היא באיזה מהיציאות אני מחבר את המתאם, השמאלי או הימני?

תודה רבה מראש! :)

פורסם

לא שווה

הכרטיס על בטוח יקר יותר וכמובן וחלש יותר מכרטיסים קיימים

מה התקציב שלך?

מהו המפרט?

פורסם
  • מחבר

יקר אני מבין אבל למה חלש?

יש לו 512MB של DDR3.

אני רוצה לבנות מערכת של אינטל מרובע ליבות ותקציב של עד 1500 ש"ח לכרטיס מסך.

אני מעדיף של ASUS.

פורסם

רוצה עצה טובה?

חבל על הכסף שתשקיע בכרטיס מחברה כמו ASUS שיתן לך את אותם הביצועים כמו של כול כרטיס אחר של חברה אחרת.

ב1600יש לך 8800GTS

פורסם

הוא יקר כי יש לו 512MB, אבל בניגוד לכרטיסי מסך מתקדמים יותר עם כמות כזו של זיכרון, הוא לא מנצל אותה, בגלל בקר זיכרון איטי מדי, ולכן אתה סתם משלם על גימיק טיפשי של חברות שמייצרות כרטיסי מסך.

וכן, אסוס היא מאותן חברות כמו סוני למשל שיש להן מוצרים מעולים, אבל יודעות שאנשים ישלמו יותר על מוצר שלהן, ולכן מייקרות אותו - אפילו שמוצרים של חברות אחרות נמצאים באותה רמה, אבל זולים יותר, לפעמים אפילו טובים יותר.

תחבר את הכרטיס ליציאה השמאלית (יחסית לאחורי המארז, אם אתה עומד עם הפנים מקבילות ל"פני המארז", זאת הימנית), גיליתי בדרך הקשה שב-GTS 320MB שלי, היא יותר איכותית.

פורסם
  • מחבר

ואם אני לא משתמש הרבה עם משחקים, אלא רק עם סרטים, הכרטיס שהצעתי גם לא יספיק לעומת מה שהצעת?

תודה!

איך לך משהו קצת יותר זול מכמעט 1700 ש"ח? זה קצת יותר מידי בשבילי...

פורסם

אם אתה רק רואה סרטים, ולא משחק במשחקים - 8500GT פאסיבי מושלם עבורך. כל עוד הוא בעל קירור פאסיבי, אתה יכול ללכת על כל גרסה של כל חברה שלו, הביצועים בסרטים ישארו זהים.

פורסם
  • מחבר

גם של ASUS? תודה רבה!

פורסם

כן, גם של ASUS, אבל אם אתה מוצא 8500GT מקורר פאסיבית של חברה אחרת, יותר בזול - תרגיש חופשי לקנות אותו, הביצועים שלו יהיו זהים לזה של ASUS.

פורסם
  • מחבר

... רק עוד שאלה אחת.

באתר של אסוס ראיתי שבין מה שהצעתי למה שאתה, ההבדל הוא גם בזיכרון, ה- 8600 הוא עם 512MB DDR3, ושלך ה- 8500 עןם 512MB אבל DD2, האם זה גם לא יורגש (ההבדל)?

נ.ב. אני עדיין לא כ"כ הבנתי מדוע לא לקחת אם ה- 8600 חרישי 512MB, בגלל שהוא יקר מידי לעומת הביצועים או חלש ?

תודה רבה על כל התשובות ותשומת הלב!

פורסם

פשוט כי במקרה שלו אתה משלם על גימיק טיפשי של ASUS, הכרטיס הזה לא נבדל מ-8600GT רגיל עם 256MB בביצועים, ואם אתה לא עושה אוברקלוק לכרטיס המסך (או בכלל לא יודע מה זה), אתה לא תרגיש בהבדל בין DDR II לבין GDDR III.

פורסם
  • מחבר

אני יודע מה זה אבל אני לא עושה לא לכרטיס מסך ולא למעבד.

בכל מקרה, אני רוצה נורא להודות לך.

... ובכל זאת אני רוצה לשאול, אתה רוצה לומר שעדיין אין כרטיס עם 512MB שמרגישים אותו? את הביצועים שלו שהוא יותר מ- 256MB? או שרק בדגם הזה של אסוס?

פורסם

אישית לא הייתי קונה כרטיס ב650~1600ש"ח בשביל סרטים

8500GT מספיק לדברים הללו.

512MB לכזה כרטיס חלש לא ינוצלו אפעם

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא רוצה לנדנד, אבל אם תוכל להסביר לי מדוע זה נחשב כרטיס חלש? בגלל מה במפרט שלו הוא חלש?

Graphics Engine GeForce 8600GT

Video Memory 512MB DDR3

Engine Clock 540MHz

Memory Clock 1.4GHz (700MHz DDR3)

Memory Interface 128-bit

CRT Max Resolution Up to 3840 x 2400

Bus Standard PCI Express X16

VGA Output YES, via DVI to VGA Adapter

HDTV Output YES, via HDTV Out cable

TV Output YES, via S-Video to Composite

DVI Output DVI-I

Dual DVI Output YES

HDCP Support YES

Adapter/Cable Bundled DVI to VGA adapter

HDTV-out cable

Software Bundled ASUS Utilities & Driver

מה מהדברים האלה חלש מידי?

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים