פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים שלוםמותקנים אצלי הדרייברים של הקול ac 97לאחרונה היתה ירידה בעיה בביצועי הקול כלומר שיחקתי בכבל של הaudio בשביל שישמעו קול. לרוב אני שומע באוזניות ולאחרונה לפעמים שמעו באוזניה אחת ולפעמים לא בכללעכשיו אין בכלל audio לא מהאוזניות ולא מהרמקוליםיש לי לוח gigabyte ga-k8nf-9
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים כנס לוח בקרה >מאפייני צלילים והתקני שמע ,תראה מה קורה שם ,לשונית קול >עוצמה ,אולי משהומושתק שם . אתה הכנסתה רמקולים ולא מושמע כלום ?תראה אם מחוק שם אז צריך להתקין דרייבר קול .רק תוודה שהכנסתה את הרמקולים ביציאה הנכונה,כי לפעמים הכל יכול להיות...הינה האתר של הלוח-אם ,במידה ואתה צריך להוריד דריבר AUDIO תוריד רק אם אתה צריך .. http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1860
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר בדקתי ושום דבר לא מושתקחיברתי גם את הכבל ליציאת audio ואין קוליש עוד הצעות
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים בדקתי ושום דבר לא מושתקחיברתי גם את הכבל ליציאת audio ואין קוליש עוד הצעותניסתה להחליף רמקולים ?או שאוזניות אחרות כי אם שיחקתה עם הכבל יתכן והוא קרוע מבפנים...
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר בדקתי שובויש קול ברמקוליםבאוזניות שלי לא באוזניות אחרות כןבזמן האחרון נהרסו לי 2 אוזניות שחיברתי למחשב. יכול להיות שהמחשב מזיק לאוזניות?האוזניות שנהרסו לי חדשות רק לפני חודש קניתי אותם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.