עבור לתוכן

firewall חוסם גישה לאתרים מסויימים ברשת

Featured Replies

פורסם

יש לי norton internet security 2002 ולאחרונה שמתי לב שהוא חוסם לי גישה לאתרים מסויימים ברשת. ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אך ללא הועיל.

הוא חוסם לי אתרים כמו ואללה רדיו ובנק הפועלים. אין לי מושג מה הבעיה אך אני יודע שהיא קשורה לפיירוול וזאת מפני שכאשר עשיתי לו diable פתאום הכל עובד. יש למישהו מושג ירוק למה?

פורסם

אני משער שהתוכנה הזו חושבת מסיבות מסוימות שאלה הם אתרים לא רצויים.

יתכן וניתן לבטל את זה מהתוכנה עצמה בצורה פשוטה של הגדרת האתרים הבעיתית כאתרים "מורשים" או לחילופין לבטל את השימוש במנגנון הזה שאמור לחסום אתרים לפי סוגי (כמו אתרי סקס ואתרים למבוגרים)

פורסם
  • מחבר

קשה לי לתאר את האתר של בנק הפועלים כאתר "למבוגרים בלבד". יש איזה משהו שאני לא שם לב אליו.

פורסם

אני משער שהתוכנה הזו חושבת מסיבות מסוימות שאלה הם אתרים לא רצויים.

כמו ששמת לב לא אמרתי שזה אתר למבוגרים. אמרתי שהתוכנה יכולה לחשוב ככל הנראה בטעות שזה אתר לא רצוי.

לכן כדאי שתחפש מה שאמרתי בהגדרות התוכנה. תתחיל מביטול מנגנון חסימת האתרים, ותמשיך עם הדרת האתרים הבעיתיים כאתרים "מורשים".

פורסם

הבעייה היא שהאתרים מנסים ל "תקשר" עם המחשב שלך, ע"י הטמנת COOKIES וכדומה.

גם KAZAA לדוגמא עושה את זה, בכל פעם שהיא כותבת קבצים למחשב שלך, ושולחת את רשימת הקבצים שאתה משתף לשרת שלה.

אתה צריך להכנס להגדרות של התוכנה, אני כבר לא זוכר איפה כי אני מזמן לא משתמש בפיירוולים למינהם, ולנסות לרשום את האתרים בין התוכנות שהפיירוול מאשר שיתקשרו עם המחשב שלך. אני לא יודע עם אפשר לעשות את זה גם עם אתרים. בכל מקרה תנסה.

או כמובן שיש לך באג בתוכנה ;D ;D

פורסם

הבעיה הזאת מוכרת לי מאד.

זה חסם לי למשל את הוטמייל ואת למיר.

הדבר היחידי שפתר את הבעיה, היה להסיר את התוכנה ולא להתקין מחדש.

מומלץ!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים