עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

המרה מ-29.97fps ל-23.976fps

Featured Replies

פורסם

שלום...

יש לי מספר סרטים בעלי קצב של 29.97fps. זאת בעיה מכיוון שנגן ה-DVD (העצמאי) שלי לא מסוגל לנגן אותם כמו שצריך, כנראה בגלל ה-FPS, ומה שקורה בשטח, בעצם, זה שהתמונה לא תואמת את הקול. בכל אופן, אני לא יודע עד כמה זה אפשרי, או קל, אבל אני מקווה שלא אצטרך לקודד מחדש לגמרי את כל הסרט\ים על מנת לשנות את קצב התמונות לשניה. אם למישהו יש הצעה כלשהי, זה יתקבל בברכה. תודה מראש.

אגב, הקבצים עליהם אני מדבר הם קבצי AVI שקודדו בעזרת XviD.

פורסם

כעיקרון כל הנגנים צריכים להצליח לנגן את הקבצים האלה כמו שצריך... לא יצא לי להתקל בנגן שעושה בעיות בגלל קצב הפריימים. מה שהנגנים עושים רוב הזמן זה פעולה שנקראת Telecine בזמן אמת ללא צורך בקידוד מחדש, במחשב כן יהיה צורך לקודד מחדש.

בתור התחלה תכתוב איזה נגן בדיוק יש לך ואפשר יהיה לבדוק אם הבעיה הזאת ידועה ואם כן האם יש פתרון פשוט יותר.

פורסם
  • מחבר

תראה, אני חושב שאתה מתבלבל... אני מדבר על נגן DVD עצמאי, אתה יודע... אין לו כל קשר אל המחשב. פשוט כשאני צורב סרט בעל קצב פריימים שכזה, ומנסה לנגן אותו על אותו נגן בסלון, אני נתקל בבעיה של חוסר התאמה בין התמונה לבין הצליל. לכן, אני שואל אם זה אפשרי (ואם כן אז מהי הדרך המהירה ביותר) להמיר את קצב התמונות לשניה מ-29.97fps ל-23.976fps.

ואם לא ציינתי, במחשב הסרטים מתנגנים מצויין, אין לי איתם כל בעיה, הבעיה עם הנגן DVD בסלון, העצמאי.

פורסם

תוריד virtualdub, דפוק חיפוש בגוגל תוצאה ראשונה, בום!

פתח ת'תוכנה, פתח ת'סרט

בחר ב VIDEO ואז direct stream copy (שיהיה V)

אותו דבר ב-AUDIO

ואח"כ video ואז frame rate

בחר באופציה השנייה והכנס את קצב הפריימים הרצוי ואישור

כעת שמור בשם, התוכנה תבצע את התהליך ללא איבוד כלשהו באיכות הסאונד או הוידאו

רק תזכור שאי אפשר לעשות הפוך, כלומר 23 ל- 29(מה תשים בפריימים שתוסיף?)

פורסם

פותחה תרד נסה לשנות פורמט צפייה וניגון מPAL (שזה 25+- FPS) לNTSC (שזה 29+- FPS)..הן בטלויזיה והן בנגן...

פורסם
  • מחבר

תודה, רק עכשיו יש בעיות התאמה בין הצליל לתמונה (בלי קשר לנגן העצמאי...) בקובץ. הבעיה היא שהצליל מקדים, אני מנסה לאחר אותו אבל ללא הצלחה. אגב, אני משתמש ב-VirtualDubMod, ואני אנסה לכוון את הצליל במדויק, רק שאני לא מצליח לכוון אותו בכלל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.