פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים שלום חברים!אני מנסה להכנס למחשב השני ברשת הביתית שלנו, אך אני נתקל בצורך להקיש ססמא (אני לא זוכר שהגדרתי דבר כזה...)מצ"ב תמונה להמחשה...אודה לעזרתכם, כיצד אני מבטל את בקשת הססמא? איזו ססמא זו יכולה להיות? של מה?יש לציין שבכניסה לווינדוס איני צריך להקיש ססמא.תודה מראש,תומר[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים כנס ללוח בקרה -> Administrative Tools -> LOCAL SECURITY POLICYבצד שמאל של החלון כנס ל LOCAL POLICIES -> SECURITY OPTIONSיש לך למעלהAccounts: Limit local account use of blank passwords.....תעשה לחיצה כפולה, ו DISABLEאם זה לא עוזר תעשה רסטרט.
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר תודה על העזרה, אבל הבעיה לא נפתרה, גם אחרי שעשיתי RESTART.עוד רעיונות?
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים תגדיר סיסמא במחשב שאתה מנסה להכנס אליו. ואז במחשב שאתה נכנס איתו תשים גם את השם משתמש וגם את הסיסמא.
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים תגדיר סיסמא במחשב שאתה מנסה להכנס אליו. ואז במחשב שאתה נכנס איתו תשים גם את השם משתמש וגם את הסיסמא.זה לא פתרון, אצלי יש שיתוף ברשת ואין לי ססמאות וזה עובד.לפותח הת'רד, וידאת ששני המחשבים נמצאים תחת אותו WORKGROUP?
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר יכול להיות שזו הבעיה.כאשר אני מגדיר תיקיה לשיתוף מהמחשב המשתף, אני מנסה להגיד קבוצת משתמשים, אבל לא מוצא את הרשת אלא רק את המחשב המשתף.כיצד אני מגדיר זאת?
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים לחיצה ימנית על המחשב שלי, מאפיינים.לך ל COMPUTER NAMEלמטה תלחץ על CHANGEותראה מה כתוב לך ב WORKGROUP
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים כנראה שהבנתי אותך לא נכון. אתה מנסה להכנס למחשב השני עם שולחן עבודה מרחוק או להכנס אליו דרך הרשת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.