עבור לתוכן

לינוק לסלון..

Featured Replies

פורסם

יצא פעם גירסא של לינוקס שמיועדת למחשבים שמחברים לטלויזיה בסלון בתור מקליטי תוכניות וכו..?

כמו שמיקרוסופט הוציאו איזה תוכנה דומה שחכתי את שמה..

תודה

פורסם

פעם קצת קראתי על http://www.mythtv.org/ אפשר להתקין את זה על כל הפצה.

אבל לא ניסתי את זה אישית.

פורסם

MYTHTV זה נחמד

אבל הMEDIA CENTER של ויסטה הוא ליגה אחרת

פשוט דבר מדהים וסוף סוף הוא גם קורא את הEPG של YES :)

פורסם

לפי דעתי גם MYTH יקרא את הEPG והMYTH הרבה יותר טוב, יש לו מלא פלאגים וכל מני שטיות

פורסם

אתה יודע מה ההבדל בינינו?

אני מדבר מנסיון עם שתי המערכות

הMEDIA CENTER של ויסטה הוא ליגה אחרת

פורסם
  • מחבר

מה ההבדלים העיקרים בין המערכת לינוקס ל-MEDIA CENTER?

פורסם

הכל? :jump:

הMYTH היא קוד פתוח ואפשר לשנות אותה יותר מאשר את המדיה סנטר

פורסם
  • מחבר

לא לא אל תירשום הכל

אני בכל מקרה יברר על שניהם אז אני כבר יראה פחות או יותר

תאמת המטרה שלי היא רק מקליט שידורי טלויזיה, נראה מה יש במערכות האחרות אולי אפשר להשתדרג לעוד דברים

פורסם

תשמע, MYTH ו SAGE ניתנות להתאמה אישית ברמה הרבה יותר גבוהה

ואם יש לך כח, תשב, תקרא מדריכים, תחפש הוראות בכל מיני פורומים

ואם יתמזל מזלך והחומרה שבידך מתאימה אתה תהנה מאוד ממערכת כזאת.

המדיה סנטר של ויסטה מגיעה מוכנה "מהקופסה" ברמה גבוהה

בנוסף, כל קונפיגורציה שתרצה לעשות תהיה הרבה יותר פשוטה

הכי פשוט יהיה לנסות

יש גרסאות חיות (LIVE CD) של הפצות שמיועדות במיוחד למטרה הזאת

תוריד ותנסה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

רק בשביל שאני לאט ישגע תשכל תוכל להפנות אותי לכמה פורמים עם מדריכים בנושא?

:)

פורסם

MYTHTV זה נחמד

אבל הMEDIA CENTER של ויסטה הוא ליגה אחרת

פשוט דבר מדהים וסוף סוף הוא גם קורא את הEPG של YES :)

לא, הוא לא.[br]פורסם בתאריך: 12.08.2007 בשעה 19:44:56

יצא פעם גירסא של לינוקס שמיועדת למחשבים שמחברים לטלויזיה בסלון בתור מקליטי תוכניות וכו..?

כמו שאמרו פה, mythtv היא אחת ההפצות הפופולאריות והאיכותיות ביותר ללינוקס. אם החלטת ללכת עליה, אני ממליץ לך להשתמש בהפצה שנקראת knoppmyth, מדובר בהפצת לינוקס יעודית ל mythtv ולכן היא גם הרבה יותר פשוטה להתקנה מאשר שאר ההפצות. (למעשה הכל מותקן בריצה אחת במקום להוריד חבילות ולקמפל).

תחליף נפוץ אחר ללינוקס היא freevo ומן הסתם יש עוד. אם אתה רוצה לבדוק את התחום של מיקרוסופט דווקא אבל לא בא לך ללכת על ויסטה, אני מציע שתחפש קצת על meedio. התוכנה נמכרה ליאהוו בשביל המדיה סנטר שלהם, אבל אם יודעים איפה לחפש אפשר למצוא את המקור. תתחיל לקרוא כאן ותמשיך הלאה מתחתית העמוד.

פורסם

לא, הוא לא.

יופי

פורסם

כמו שאמרו פה, mythtv היא אחת ההפצות הפופולאריות והאיכותיות ביותר ללינוקס. אם החלטת ללכת עליה, אני ממליץ לך להשתמש בהפצה שנקראת knoppmyth, מדובר בהפצת לינוקס יעודית ל mythtv ולכן היא גם הרבה יותר פשוטה להתקנה מאשר שאר ההפצות. (למעשה הכל מותקן בריצה אחת במקום להוריד חבילות ולקמפל).

תחליף נפוץ אחר ללינוקס היא freevo ומן הסתם יש עוד. אם אתה רוצה לבדוק את התחום של מיקרוסופט דווקא אבל לא בא לך ללכת על ויסטה, אני מציע שתחפש קצת על meedio. התוכנה נמכרה ליאהוו בשביל המדיה סנטר שלהם, אבל אם יודעים איפה לחפש אפשר למצוא את המקור. תתחיל לקרוא כאן ותמשיך הלאה מתחתית העמוד.

MYTHTV היא לא הפצה], היא תוכה.

אין טעם ללכת על הפצה יעודית לMYTHTV כי לא מקבלים כלום, כמעט באף הפצה לא צריך לקמפל את MYTHTV וההבדל היחידי (אולי) שזה מותקן מראש ולהיפך, הפצות יעודיות יכולות להיות יותר בעיתיות אם הן מבוססות על כל מני הפצות לא ידועות או לא גדולות כך שיתכן מחסור בדריברים או יהיה יותר קשה להתקינם מאשר נניח אובונטו או הפצות למתחילים שבתכלס עדיף לבזבז חמש דקות ולקבל את התמיכה המעולה של ההפצות האלה, הן מצד הקהילה והן מצד ההפצה עצמה, דריברים וכ'ו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים