עבור לתוכן

תסבירו לי משהו לעזעזל בGENERALS ובכלל בRTSים למינהם

Featured Replies

פורסם

היום באתי מהעבודה וחשקה נפשי במשחק נחמד אז התחלתי איזה SKIRMISH קטן ונחמד אני USA ובחרתי בסינים כקורבן לפריקת העצבים

קיצר איך לעזעזל אחרי 2 דקות שאני בקושי בניתי שתי תחנות כוח ו SUPPLY CENTER הם כבר היה להם מטוסים ושאר חארטות!!!

איפה ההיגיון פה?

פורסם

זה למה אתה יכול לכוון להם את הרמה... :AR15:

זה שימושי ובשביל זה זה שם... ;D

פורסם

נכון אבל התפיסה שלהם של רמה לא נכוןנה

רמה צריכה להעלות את כושר המשחק והמיומנות של המחשב ולא לתת לו פור עליך

פורסם

איפה ההיגיון פה?

צריך לדעת לשחק... תוך כמה דקות מועטות ניתן לבנות את כל הבסיס + מספיק צבא להגנה. ;)

פורסם

תקשיב אל תנסה לשפר את הטכנולוגיה כמה שיותר מהר זה לא יעזור לך אתה קודם כל צריך לעשות כמה שיותר טנקים וחיילים.

הדבר הכי חשוב הוא לכבוש תחנות שמן .זה יכניס אותך למעגל הכסף.

פורסם

אתה רוצה הגיון? בבקשה.

אתה מתפלא, הכיצד זה שהמחשב פועל במהירות רבה ועושה הרבה דברים במקביל. העניין הוא שלכאורה המחשב מבצע את הפעולות מידית שלא כמו האדם אשר לוקח לו זמן להעביר את העכבר ממקום למקום, לסמן יחידות וכדומה. אז נכון שזה לא תנאים שווים, אך אי אפשר לצפות שלמחשב יהיו תנאים שווים מול האדם, אם זה יהיה המצב הרי שהאדם ינצח בודאות. העניין היחיד שאני בטוח במאה אחוז שהמחשב לא מרמה הוא הכסף, עובדה שכאשר תופסים במהירות את הרבה משאבים על המפה, אפילו המחשב הכי קשה לא יבנה מבנים מסויימים (כגון paticle cannon) מפאת מחסור במימון.

פורסם

בתור אחד שגונב למחשב את כל הכסף אני יכול להגיד לך שהמחשב לא מרמה בכסף כי תוך כמה דקות אני מורקן אותו ואז כל כסף חדש שהוא אוסף נגנב מיד ואפשר לראות שהוא בקושי מייצר צבא

פורסם

נו? ומה אני אמרתי? בדיוק אותו דבר.

פורסם

בין אם המחשב מרמה או לא הוא ראשר. בכל משימה ומשימה יתקפו אותך כמובן דקה אחרי שאתה מקבל את הפיקוד לידך. ואם אתה משחק בסקימיש ומעז לפגוש אותו עם 3 חיילים ליד בניין כסף כשלהוא אתה תראה 5 טנקים בדרך לבסיס שלך בדקה ה3

פורסם

ככה בידיוק אני משחק מי שמיתעסק איתי אני שולח עליו טנקים.

פורסם

תוך 3 דקות ? אני בספק. ואם לא אז איתך אני לא רוצה לשחק :nono::jump:

פורסם

תוך 3-4 דקות יש לי 5 טנקים בערך.

אתה ראית מתי שיחקנו זוכר?

פורסם

כן ... ישבת במקום ורונן עשה את כל העבודה ..... ::)

;)

פורסם

עלק!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים