עבור לתוכן

8800 אולטרה OC של BFG - יחזיק 2407WFP?

Featured Replies

פורסם

כשתראה את זה בעיניים שלך אז תבין מה זה לשחק ברזו' גבוהה

לא כולם עשירים כמוך.

ואני עדיין חושב שזה בזבוז לקנות עכשיו ULTRA, לפחות תחכה עד שביושוק יצא לפני שאתה קונה :-\

• תגובות 44
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא כולם עשירים כמוך.

מה הקשר? :kopfpatsch:

זה כמו שאני יגיד שלכל מי שיש לו מזגן בבית אז הוא עשיר

פורסם

מה הקשר? לא לכל אחד יש 6.5 אלף ש"ח לבזבז על מוצר שהוא סה"כ מסך (מילא לטלויזיה, אבל למחשב.....)

פורסם

המסך הזה יכול להיות גם טלוויזיה.

והיום במחשב יש יותר סדרות \ סרטים מאשר בטלוויזיה אז...

פורסם

אני לא אומר שצריך לזלזל במסך ולקנות את המסך הכי זול.

אני אומר ש לא לכולם יש 6000-7000 ש"ח לבזבז על מסך + כרטיס מסך בסביבות ה 3000 ש"ח, שיחזיק משחקים ברזולוציה כזאת.

ובמקרה של יוסף גם מארז P190 שעולה בארץ מעל 2000 ש"ח.

פורסם

תחזרו לנושא :screwy: או שמנהל הפורום (=לא אני) יחלק פה אזהרות.

בכל מקרה, כמו שאמרתי, מה שהדמואים שאלכס הראה לי אומרים לא בטוח נכון. VALORIEN, אם אתה חושש מבזבוז כסף, לך עכשיו על 8800GTS 640MB (הכרטיס הכי חלש שעדיין יכול להתמודד למשך שנה עם מסך מסוג DELL 2407WFP) ובעתיד תשדרג כרטיס מסך (ישארו לך ביד אם תקנה עכשיו GTS 2200 שקל, מספיק לכרטיס מסך עצבני), ובלי קשר, לא משנה איזה כרטיס אתה קונה, תן בו אוברקלוק, שלי הגיע לתוצאות יפות ;) (המפרט לא מעודכן, הגעתי ל-650MHZ לליבה, 2000MHZ לזכרונות, שנחשבים אוברקלוק קיצוני אפילו ל-GTX, ו-1512MHZ למעבדים המאוחדים, כמו ULTRA)

פורסם

שוב, מישהו יכול להסביר לי מה זה לעזאזל הקטע של "הכרטיס הזה יכול להחזיק מסך כזה וכזה".... ממתי צריך כרטיס מסך מדרגה מסויימת בשביל "להחזיק" מסך?

פורסם

מסך LCD -> רזולוציה טבעית שבה הוא חד -> כרטיס מסך שיוכל לטפל בה בצורה סבירה (כרטיסים טובים במיוחד עושים את זה אפילו עם פילטרים, רמת פירוט גבוהה, וכו' וכו') ;)

פורסם

8800 אולטרע זה בזבוז. GTX לרזולוציות הזויות או לחכות ל G92.

פורסם

אני מכיר קצת במקרה את פותח הדיון, מדובר באדם שפוי, ולכן אני משער שהוא כבר עשה את השיקול הזה ;)

פורסם
  • מחבר

אכן.

לא פיללתי שהדיון שלי ייצור כזו מחלוקת, אבל לפחות קיבלתי כמה זוויות על העניין.

בכל מקרה - ה-GTX OC2 של BFG גם ככה בא חנוק באוברקלוק עד לאן שאפשר, אז לא נראה לי שאוכל לדחוף אותו למעלה מזה.

ההתלבטות בינו לבין האולטרה תוכרע מחר כאשר אקבל הצעת מחיר רשמית על האולטרה OC ואחליט אם ההבדל במחיר שווה או לא.

בתקווה, הכל יסתדר כבר מחר. מבטיח לעדכן.

פורסם

שלא תתאכזב, אני מציע תקנה כרטיס לבנתיים ותחכה עוד שלושה חודשים ל 9800GTX.

יכפיל את ביצועי 8800ULTRA ופחות מחיר (650$?)

אבל גם 8800GTX/ULTRA יתאימו לך ..תתחדש

פורסם

שלא תתאכזב, אני מציע תקנה כרטיס לבנתיים ותחכה עוד שלושה חודשים ל 9800GTX.

יכפיל את ביצועי 8800ULTRA ופחות מחיר (650$?)

אבל גם 8800GTX/ULTRA יתאימו לך ..תתחדש

מה שאתה אומר עכשיו מבוסס על שמועות - נכון שהשמועות האלה (לדעתי) הודלפו מ-NVIDIA בכוונה בשביל לבנות הייפ, אבל תמיד יש סיכוי שאלה אכן שמועות, ולכן הצעתי אופציית ביניים: 8800GTS 640MB, יחזיק שנה מינימום עם המסך הזה, ואז, אם יתחשק לפותח הדיון היקר לשדרג כרטיס מסך, הוא יוכל לעשות זאת, כי ישארו לו 2200 שקל בכיס (ULTRA באוברקלוק = 4000 שקל, GTS בסיסי = 1800 שקל, זאת הנחת היסוד שלי).

פורסם

זה לא סוד שG92 יגיע בנובמבר ויהיה חזק מאיי פעם.

למה שלא יחכה?

פורסם

שלא תעז לקנות את הכרטיסים האלה עכשיו

הם תומכים בגירסא DX10 ולא ב- DX10.1 ...

בנוסף הכרטיסים האלה ממש לא עברו אופטימיזציה ל-DX10 הביצועים שלהם בהתאם

ראה הוזהרת

חכה (כמוני) ל-9800GTX .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים