עבור לתוכן

8800 אולטרה OC של BFG - יחזיק 2407WFP?

Featured Replies

פורסם

"מקסימום נרד ל-8800GTX OC2"

חחח הביטוי הזה הצחיק אותי

• תגובות 44
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממש לא - אם כבר EVGA.

ולמה BFG? כי אני מאוד אוהב את המוצרים שלהם, ולא ראיתי בארץ (לא יודע אם הושק בכלל) את ה-EVGA 8800 ULTRA KO ACS3.

ולמה לא? הכרטיסים שלהם באמת באים באוברקלוק עצבני - אם כי שמעתי (שוב, שמועות, לא מנסיוני האישי) על בעיות יציבות איתם, או שזה היה רק עם סדרת 7... בכל מקרה, גם EVGA חברה מצויינת ;) או אם אתה יכול להשיג אחד, לך על SPARKLE CALIBRE LV8800ULTRA, הכרטיס הזה קיבל מהמפעל את הקירור הכי טוב בעולם לכרטיסי מסך : http://www.casetek.com.tw/vga-cooler/ma-8280-2.htm

פורסם

רק שתדע שאתה רוצה אתה לשחק במסך הזה עם פילטרים והגדרות גבוהות תצטרך SLI או כרטיס HIGH END כל חצי שנה/שנה

פורסם

לא חייבים פילטרים, עד כמה שידוע לי ;)

פורסם

מי לעזאזאל צריך AA ברזולוציה של 1900X1200?!!

לפי דעתי זה יהיה בזבוז אדיר לקנות את ה ULTRA שכבר באופק נמצאת הסדרה החדשה של Nvidia.

פורסם

מי לעזאזאל צריך AA ברזולוציה של 1900X1200?!!

לפי דעתי זה יהיה בזבוז אדיר לקנות את ה ULTRA שכבר באופק נמצאת הסדרה החדשה של Nvidia.

הG92 אמור לצאת בנובמבר ואמור להיות חזק פי שתיים מה8800U, אני לא בונה על זה אבל זה גורם לך לחשוב פעמיים לפני שאתה מוציא סכום כזה...

פורסם

די כבר להיות מכורים לגרפיקה!!!!!! :bash: :bash:

תאמין לי שאם תשחק על 1024 על גרפיקה גבוהה ופילטרים אתה תהיה מרוצה! :kopfpatsch:

די כבר לבזבז כול חצי שנה 4 אלף ש"ח על כרטיס מבך לא חבל????????........ :pissed::nono:

הכול תלוי איך אתה מסתכל על הדברים, אני יכול להינות מהמשחק דיגר (משחק של לפני 20 שנה)

יותר ממשחק עכשווי.

פורסם

מה הקטע הזה שפתאום כל אחד שואל "האם כרטיס x יחזיק מסך y"? לפי מה שאני זוכר מן הזמנים שבהם התעניינתי יותר בחומרה וכל הצואה שמסביב, אפילו וודו באנשי יכול להחזיק את המסך הכי גדול ביקום... ???

פורסם

כול כרטיס ממצוע יחזיק את המסך הזה על הרזולוציה שלו.

משחקים זה כבר סיפור אחר..

אבל זה לא ניגמר הדברים האלה!!!

גם פעם אמרו "FX5500 יחזיק לך ____ שנים.

והנה אני איתו עד היום.. עם כרטיס שמהיום שנולד נקבר, אז אתה רוצה להגיד לי שה 8800 יחזיק שנה+ ???????????.....

3 שנים בשקט, רק עוד חצי שנה ינצלו אותו בכלל כמו שצריך.

ובכלל אנשים כמוך שלא מיתפשרים על גרפיקה למה לקנות כ.מסך ב 3500+ שאפשר לקנות במחיר כזה קונסולה שתחזיק ים בזמן בלי שידרוגים ושטויות!

לך על בטוח.

פורסם

טוב אולי תפסיקו להספים? פותח הדיון שאל שאלה, וענינו לו :screwy:

פורסם
  • מחבר

שאלוהים יעזור...אם זה לא היה ברור מהפוסט הראשון, הכוונה שלי הייתה לתמיכה טובה במשחקים.

תודה לכולם.

פורסם

עם ובלי קשר - תחליך את הNINJA בINFINIY. זהו גוף קירור יעיל יותר.

הוא אמנם עולה מעט יותר אבל כמו שאני מבין מהדיון על כרטיסי המסך - ההפרש הזעום לא יהווה בעיה עבורך והוא כדאי.

פורסם
  • מחבר

...........הממממ טוב נו כבר אמרו לי את זה כמה פעמים ומשום מה התעלמתי מהעניין.

כנראה שהגיע הזמן להקשיב - יוחלף.

תודה.

פורסם

די כבר להיות מכורים לגרפיקה!!!!!! :bash: :bash:

תאמין לי שאם תשחק על 1024 על גרפיקה גבוהה ופילטרים אתה תהיה מרוצה! :kopfpatsch:

די כבר לבזבז כול חצי שנה 4 אלף ש"ח על כרטיס מבך לא חבל????????........ :pissed::nono:

הכול תלוי איך אתה מסתכל על הדברים, אני יכול להינות מהמשחק דיגר (משחק של לפני 20 שנה)

יותר ממשחק עכשווי.

כשתראה את זה בעיניים שלך אז תבין מה זה לשחק ברזו' גבוהה

פורסם

כשתראה את זה בעיניים שלך אז תבין מה זה לשחק ברזו' גבוהה

אז אמרתי למה לא לקנות קונסולה במקום לשדרג כול חצי שנה..

ותאמין לי שאני אסתפק ב 1024 על רזולוציה גבוהה ופילטרים גם אחרי שאני יראה את זה בעיניים שלי.

אני לא ישקיע את כול כולי בכ.מסך!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים