עבור לתוכן

רוצה לקנות רמקולים ב500-700 שקל

Featured Replies

פורסם

התמזל מזלי והגיע אלי סכום כסף נכבד, והחלטתי לנצל אותו כדי לקנות מערכת רמקולים חדשה (מאחר ושלי כבר גוססת כמה שנים).

אני מחפש רמקולים שיראו טוב על השולחן, אך גם רמקולים שישמעו טוב מהם. בעיקרון, השימוש העיקרי הוא משחקים, מוזיקה וסרטים. היום יש לי מערכת 2.1 ששל Creative, ולכן יש עדיפות למערכת חדשה של 2.1. לעומת זאת, במחיר הנקוב למעלה (ולמטה), אם אפשר למצוא מערכת 5.1 טובה ואיכותית, אז אפשר גם לקנות אותה.

התקציב הנוכחי הוא בסביבות ה500 שקל, מקסימום 700 שקל. יש עדיפות לרמקולים של Logitech ו Creative.

אז, המלצות?

פורסם

x-540 של לוגיטק 5.1 יש לי אותם ואם מעולים. או z3 של לוגיטק שהם 2.1 עולים 500 ששמעתי אותם אותם והם גם איכותיים

פורסם

אם אתה רוצה לחסוך אז אתה יכול לקחת את הx530 במקום הx540 כי הם לפחות 100 שקל יותר זולים ונשמעים אותו דבר

פורסם

צודק אבל יש ב x540 דברים שונים יש שלט שלדעתי זה ממש נוח יש את הכפתור של כיוון הבאס על השלט ויש את האפשרות מטריקס

פורסם

אבל הוא צריך להחליט אם זה שווה 100+ שקלים

פורסם
  • מחבר

וובכן, הכפתור של הבאס יכול להיות שימושי, אבל לא הבנתי מזה בדיוק "האפשרות מטריקס". אם מישהו יכול להסביר לי, וזה באמת שימושי, אז זה שווה עוד 100 שקל.

כמה עולה, אגב, ה x540 בדר"כ בחנויות?

פורסם

הוא 650+ והמאטריקס נותן לך להשתמש בכל הרמקולים גם אם יש לך רק חיבור אחד כמו mp3

אם יש לך את הכסף אז תקנה את ה540 כי הוא יותר יפה גם כן

פורסם

Creative Inspire T6100?

פורסם

הלוגיטק נשמעים יותר טוב וזה עולה קצת פחות מה540 אבל פחות איכותי והוא כמו ה530 כי אין לו שלט אבל הוא יותר יקר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים