פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים בעייה שקרתה במחשב של אבא שלי (PIII450 , ASUS P3B-F , 64*4SDRAM , VOODOO3 3000 , ספק גנרי):הוא לקח את הדיסק למעבדה לבדיקה כשהוא החזיר אותו הוא הדליק את המחשב (אחרי שחיבר חזרה את ההארדיסק) המחשב נדלק לשנייה ונכבההוא הדליק את המחשב שלי ההארדיסק - המסך רושם [NO SIGNAL] המחשב עובד כמה שניות ואז נשמעת אזעקה כזאת...מישהו יודע מה זה יכול להיות?
פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים היה לי בדיוק את אותו מפרט האזעקה נגרמת ע"י מד הטמפרטורה של המעבד בביוסכנס לשם ותכבה את זה וזה לא יצפצף יותר
פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים מחבר אבל אי אפשר להכנס לכלום!המסך מראה "NO SIGNAL"אם זה טמפרטורה אז הוא לא אמור להעלות ולפחות לתת לי להכנס ל BIOS מה הוא משבית את המחשב לגמרי?אז מה אני צריך לעשות?
פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים הצפצוף אומר שהמחשב הודלק ללא זכרון או ללא מעבד או ללא כרטיס מסךכנראה שמשהו זז שם במחשב ,תוציא ותכניס טוב את הרכיבים שאמרתי
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים תשמע לו תוציא ותכניס את הכרטיס מסךוכשהמחשב יעלה אז תעשה מה שאמרתי בלוח הזה האזעקה בגלל הטמפרטורה
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים איך זה יכול להיות הכ. מסך, הרי, הוא אומר שכתוב No signal....מה שאני הייתי עושה, זה פשוט מחזיר את המחשב ישר למעבדה, כי זה באמת בעיה שלהם - המחשב בדיוק חזר מתיקון, ויש אחריות על התיקון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.