עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע להגברת אוזניות

Featured Replies

פורסם

התחדשתי באוזניות dt990 בגירסת ה-250 אום של בייר ויש לי כמה שאלות.

א.לאוזניות לוקח כמה ימים להיפתח נכון?הם נשמעות עכשיו קצת פחות טוב מבחנות.

ב.אני מחפש מגבר ואני מתלבט אם לפנות לאסף שיבנה לי מגבר אקווה ולסיים את כל הסיפור בארץ עם אחריות ל-5 שנים ובלי כאבי ראש של מכס,עיקובים,חוסר באחריות(???),או להזמין מגבר מח"ול ששם ההיתרון שיש הרבה יותר אופציות.

איך האמינות בהזמנת מכשירים מח"ול??יש אחריות על מגברי אוזניות שבאים תקולים מחו"ל??

ג.איזה מגבר יותר יתאים לאוזניות darkvoice 336i או האקווה??

פורסם

מזל טוב תתחדש וכל הכבוד על הרכישה, אוזנייה איכותית בהחלט... כנראה גם השידרוג הבא שלי כשיבוא הזמן. איפה קנית אגב?

א. כן, התהליך נקרא BURN-IN, שבו הממברנה בדרייבר מתגמשת והצליל נהיה יותר דינאמי כתוצאה מכך. כדי לעשות זאת פשוט תשים איזה אלבום (רצוי שלא יהיו בו המון מקצבים משתנים) שינוגן נון-סטופ בווליום בינוני. אני לא יודע לגבי האוזניות האלה כמה זמן צריך להחזיק אותן כך אבל אני בטוח שמישהו פה כבר יגיד לך.

ב. ברור שיש אחריות בחו"ל... כל עסק שמכבד את עצמו ייתן לך אחריות לפחות לשנה. על מגברים של MEIER-AUDIO לדגומא יש'ך אחריות ל-5 שנים אאל"ט. רצוי כמובן לבדוק כל מקרה לגופו.

ג. אין לי מושג אבל תבדוק את הת'ראד הבא, אם עוד לא עשית זאת, יש בו פירוט לגבי ה990+AQUA: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258784.msg2284036#msg2284036

פורסם
  • מחבר

מזל טוב תתחדש וכל הכבוד על הרכישה, אוזנייה איכותית בהחלט... כנראה גם השידרוג הבא שלי כשיבוא הזמן. איפה קנית אגב?

א. כן, התהליך נקרא BURN-IN, שבו הממברנה בדרייבר מתגמשת והצליל נהיה יותר דינאמי כתוצאה מכך. כדי לעשות זאת פשוט תשים איזה אלבום (רצוי שלא יהיו בו המון מקצבים משתנים) שינוגן נון-סטופ בווליום בינוני. אני לא יודע לגבי האוזניות האלה כמה זמן צריך להחזיק אותן כך אבל אני בטוח שמישהו פה כבר יגיד לך.

ב. ברור שיש אחריות בחו"ל... כל עסק שמכבד את עצמו ייתן לך אחריות לפחות לשנה. על מגברים של MEIER-AUDIO לדגומא יש'ך אחריות ל-5 שנים אאל"ט. רצוי כמובן לבדוק כל מקרה לגופו.

ג. אין לי מושג אבל תבדוק את הת'ראד הבא, אם עוד לא עשית זאת, יש בו פירוט לגבי ה990+AQUA: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258784.msg2284036#msg2284036

קניתי אצל אבי יפה,יש להם אחלה מקום ואחלה שירות,הוצאתי אותם גם במחיר יחסית טוב 1750 ש"ח

פורסם

אילן התהליך שאתה מתכוון אליו נקרא Break-In מפני שה990 לא צריכות יותר מ30 שעות בערך כדי להשמע כמו שצריך..

ולפותח הת'רד תתחדש, האוזניות שלך לא נשמעות כמו בחנות כי הן לא מוגברות כמו שצריך.

פורסם

אתה יכול להסביר למה דווקא קצבים לא משתנים?

אני תמיד חשבתי שעדיף דווקא לגוון כמה שיותר עם מה שמשמיעים ב-burn-in.

עם האוזניות שלי תמיד התחלתי עם pink-noise ואחרי זה עברתי למוזיקה עתירת באסים.

ולפותח הת'רד תתחדש, האוזניות שלך לא נשמעות כמו בחנות כי הן לא מוגברות כמו שצריך.

X2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים