עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך אני צריך? PCI-E

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע 7300GT ואני ממש לא מרוצה ממנו מן הסתם הוא חלש מאוד, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיתאים לצרכים האלה:

בכל משחק שיריץ על 1280X1024 ברמה הכי גבוה פילטרים הכי גבוהים והכל, והכי חשוב שיחזיק לי מעמד כמו שצריך שנתיים ,שנתיים וחצי גג.

חשבתי לקחת את ה- X1950 PRO אבל שמעתי הרבה בפורום שיש איתו בעיות ב-AA ואני לא רוצה להסתכן וגם נראה לי שעוד שנה הוא כבר לא יריץ אנת המשחקים בהגדרות הנ"ל ,אז הכרטיס השני שחשבתי זה ה- 8800GTS 320 אבל אני רוצה לחכות שמחירו ירד קצת , ואני מפחד להשקיע יותר מדי ואחרי חצי שנה הכרטיס כבר לא מריץ משחקים כמו שצריך.

וחוץ מזה שאני אקנה כרטיס אני יצטרך לקנות ספק חדש ועוד ג'יגה זיכרון אז קיצר העסק יוצא יקר.

יש לי PCI-E ולא כתבתי תקציב כי אין לי תקציב מוגדר.

מה אתם מציעים לעשות?

• תגובות 43
  • צפיות 17k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קשה לדעת מה העתיד טומן לכל אחד, אבל כמו שהמצב נראה היום שום כרטיס לא יחזיק חצי שנה, האומנם המשחקים שיצאו בחודשים האחרונים היו פורטים כושלים במיוחד מכל בחינה שהיא זה כולל את DIRT את OVERLORD(אגב הPATCH 1.02 מבטל את ההגבלה של ה30FPS), וכולייי...

במשחקים שיקודדו טוב ה8800GTS 320MB ישרוד שנתיים בסדר גמור, זה כרטיס חזק ואמור להפעיל לך כל משחק על הרמה הכי גבוהה עם פילטרים גבוהים, אחרי הכל זה חובה במחירו.

פורסם
  • מחבר

תודה.

יש עוד דעות,המלצות,הערות?

פורסם

מחזק את PhenomFX.

אם אם יש לך קצת פחות מזומנים, הX1950 לא יהיה רע בכלל.

פורסם

מחזק את PhenomFX.

אם אם יש לך קצת פחות מזומנים, הX1950XT לא יהיה רע בכלל.

פורסם

האמת היא שה-GTS שלי מריץ כל דבר עם כל הממתקים לעיניים אפילו על 1600X1200, בלי אוברקלוק (עם אוברקלוק אפילו יותר חלק ;)), וסביר להניח שהוא גם ימשיך לעשות את זה בשנים הקרובות :smile1:

אבל אם אתה באמת קצר במזומנים - לך על איזה X1950XT

פורסם
  • מחבר

רגע אתם אומרים שגם ה- X1950PRO\XT יעשה את העבודה שנתיים ? (עם ההגדרות שציניתי למעלה כמובן)

פורסם

סביר להניח.

אבל שוב, אם אתה יכול לעשות את החריגה ל8800, תעשה.

זה שווה את זה.

פורסם

מתוך ניסיון אישי, אני מאוד מאוד תומך בתגובה שמעלי, ה-8800 הם חיה רעה, וה-8800GTS 320MB הם חיה רעה לרזולוציות של מתחת\או 1600X1200 ;)

פורסם

X1950XT\XTX וה8800GTS והX1950PRO ישרדו כל משחק DX9 שיהיה ושקודד טוב, פורטים זה כבר קלאס אחר ואין להם חשיבות הם צריכים להיקבר מיד עם יציאתם, בכל אופן אני הייתי ממליץ על 8800GTS 320MB החרגיה כן שווה את זה.

פורסם

אני דווקה מתנגד לזה שלא צריך ליתיחס לפורטים

בעידן החדש הרבה חברות מפתחות ל360\PS3\וPC ביחד

וזה כולל משחקים כמו DIRT\אובוויליון וכו

והרבה פעמים המחשב מקבל פורט

ככה שאני ממליץ לקנות או 8800GTS-640 או HD2900

ה8800GTS-320 מספיק לגמרי להיום אבל מי יודע מה צופן העתיד

ועדיף שיהיה מספיק זכרון

בכל מקרה בקרוב ביוסוק יצא ואפשר יהיה לבדוק כרטיסים בDX10

פורסם

אני דווקה מתנגד לזה שלא צריך ליתיחס לפורטים

בעידן החדש הרבה חברות מפתחות ל360\PS3\וPC ביחד

וזה כולל משחקים כמו DIRT\אובוויליון וכו

והרבה פעמים המחשב מקבל פורט

זה כי עוד ועוד חברות קולטות שהמודולאריות של המחשב ומהירות ההתפתחות שלו לעומת הקונסולות שקשה להתפתח איתן זה ה-דבר.

ככה שאני ממליץ לקנות או 8800GTS-640 או HD2900 חורג בצורה עצבנית מהתקציב

ה8800GTS-320 מספיק לגמרי להיום אבל מי יודע מה צופן העתיד נכון

ועדיף שיהיה מספיק זכרון

בכל מקרה בקרוב ביוסוק יצא ואפשר יהיה לבדוק כרטיסי DX10 רק עם ויסטה, ועם SP1 נורמלי

כעיקרון, חומרתית, XBOX 360 מאוד דומה ל-PC (שלושה כרטיסי מסך של ATI), ולכן קל לתכנת להם באופן משותף, למעשה, מיקרוסופט כרגע במגמה של לשלב בין שתי הקהילות.

פורסם
  • מחבר

X1950XT\XTX וה8800GTS והX1950PRO ישרדו כל משחק DX9 שיהיה ושקודד טוב, פורטים זה כבר קלאס אחר ואין להם חשיבות הם צריכים להיקבר מיד עם יציאתם, בכל אופן אני הייתי ממליץ על 8800GTS 320MB החרגיה כן שווה את זה.

ה-8800 עולה פי 2 מה- X1950PRO ,זה שווה את הבדל המחירים בינהם?

פורסם

לא ניסיתי את ה-PRO, אבל כן, בהחלט שווה ;)

פורסם
כעיקרון, חומרתית, XBOX 360 מאוד דומה ל-PC (שלושה כרטיסי מסך של ATI), ולכן קל לתכנת להם באופן משותף, למעשה, מיקרוסופט כרגע במגמה של לשלב בין שתי הקהילות.

לא 3 כרטיסים ולא בטיח

3 ליבות במעבד הראשי מבוסס PPC

512 זכרון משותף

כרטיס 1-של AMD שתומך בDX9+

ואני אומר + ולא 10 כי זה לא 10

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים