עבור לתוכן

המלצה למצלמה בסיסית טובה---קניה בארה"ב

Featured Replies

פורסם

רותם,

רק לידיעתך, קסיו היו הראשונים לצאת בשנת 95' עם מצלמות דיגיטליות למשתמשי הקצה...זה שבארץ הם מוכרים יותר בתחום המחשבונים זה כי בארץ היה נהוג לאמץ מוצרים שיצאו בחו"ל, לאחר זמן רב.

• תגובות 38
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נירוניק,

יש לך במקרה קישור אחד או שניים לסקירות רציניות של המצלמה שאתה מדבר עליה.

אני מאוד מעוניין להבין על מה אתה מדבר.

הדיון סתם גולש לויכוח לא עניני במקום להיות דיון מפרה.

פורסם

עדיין אין סקירות של אתרים למצלמות האלה כי הן חדשות ויצאו רק החודש , אבל boren מנסה ליצור מצג כאילו תוצאות של מצלמה כזו או אחרת מעידות על הכלל.

שיסביר איך המצלמה שלו טובה יותר בצילום וידאו מטכנולוגיה חדשה כזו - next-generation MPEG-4 H.264 high quality video format

כשהוא לא יכול לעשות אפילו זום בצילום הוידאו...ובצילום רגיל הפוקוס שלו איטי להחריד, שעד שהוא עושה פוקוס הלך האובייקט.

אז הוא השיג איזה תמונה ב - ISO 800 - וואן - מי בכלל מצלם בזה ביומיום.

פורסם

NIRONIC,

בקשר ל"next-generation MPEG-4 H.264 high quality video format", זה הפורמט שבו הוידיאו נשמר.

ראית את הלינקים שהבאתי מיו-טיוב? רואים שם בבירור איך צילום הוידאו של פוג'י עדיך על צילום של מצלמת וידיאו של קאנון!

בקשר לISO800 אני מסכים איתך לחלוטין, אם אין לך מצלמה של פוג'י אין לך מה לחפש בISO כזה גבוה. אבל עם יש לך פוג'י גם ISO1600 מביא תמונות שב1024X1280 נראות מעולה.

עד שאתה לא מצלם תמונה בפוג'י ואז מסתכל במסך של המצלמה ורואה שיש תמונה טובה יותר ממה שאתה רואה בעיניים שלך (גורם ל8 בערב להיראות כמו 12 בצהריים בסלון שלי) אתה פשוט לא תבין כמה הפוג'י טובה.

בקשר לפוקוס כמעט בכל המצלמות הוא נע בין חצי שניה לשניה, אם מה שאתה מצלם זז כל הזמן גם חצי שניה זה יותר מדי זמן - פשוט תנעל תפוקוס וכל תמונה תצא מדהים!

פורסם

NIRONIC,

בקשר ל"next-generation MPEG-4 H.264 high quality video format", זה הפורמט שבו הוידיאו נשמר.

ראית את הלינקים שהבאתי מיו-טיוב? רואים שם בבירור איך צילום הוידאו של פוג'י עדיך על צילום של מצלמת וידיאו של קאנון!

בקשר לISO800 אני מסכים איתך לחלוטין, אם אין לך מצלמה של פוג'י אין לך מה לחפש בISO כזה גבוה. אבל עם יש לך פוג'י גם ISO1600 מביא תמונות שב1024X1280 נראות מעולה.

עד שאתה לא מצלם תמונה בפוג'י ואז מסתכל במסך של המצלמה ורואה שיש תמונה טובה יותר ממה שאתה רואה בעיניים שלך (גורם ל8 בערב להיראות כמו 12 בצהריים בסלון שלי) אתה פשוט לא תבין כמה הפוג'י טובה.

בקשר לפוקוס כמעט בכל המצלמות הוא נע בין חצי שניה לשניה, אם מה שאתה מצלם זז כל הזמן גם חצי שניה זה יותר מדי זמן - פשוט תנעל תפוקוס וכל תמונה תצא מדהים!

אני התכוונתי מבחינת פורמט הוידאו למצלמות החדשות של קסיו שאני די משוכנע שהן טובות יותר בקטגוריה זו מהפוג'י. ה - EX S880 שיצאה החודש אף מותאמת ל - YOUTUBE וניתן לבצע צילומי וידאו ממש איכותיים.

אף אחד לא חלק על האיכויות של פוג'י, אני לא אהבתי את הקטילה והזלזול במצלמות אחרות שחלקן מוכרות אפילו יותר מהפוג'י (בלי קשר אם הן טובות יותר או לא כרגע). אין ספק שבאור חלש, החיישן של הפוג'י מאפשר צילום טוב יותר ושב - ISO גבוה היא מצלמת עם פחות NOISE, כפיצוי על חוסר במייצב תמונה. אבל יש בה גם חסרונות ולהסתיר אותם מאנשים זה יותר מתאים לסוכני מכירות ולא ליועצים בפורומים.

פורסם

רותם,

רק לידיעתך, קסיו היו הראשונים לצאת בשנת 95' עם מצלמות דיגיטליות למשתמשי הקצה...זה שבארץ הם מוכרים יותר בתחום המחשבונים זה כי בארץ היה נהוג לאמץ מוצרים שיצאו בחו"ל, לאחר זמן רב.

צודק אבל איך זה קשור לעובדה שהF31 יותר טובה?

ועל איזה פוקוס איטי אתה מדבר?? בולשיט!

פורסם

רותם,

זה לא קשור, אתה דיברת על מחשבונים כאמירה מזלזלת על המצלמות של קסיו אז חשבתי שראוי לנכון להזכיר לך מי בכלל התחיל עם מצלמות דיגיטליות.

לעניין הפוקוס - אני מתכוון לפוקוס במצב של מאקרו, שאז הפוג'י עובדת איטי - אתה מוזמן לנסות.

ואני מציע שתקרא היטב, אני לא קראתי לאורן טיפש, אלא ייחסתי לטענה מטענותיו את האמירה "על גבול הטיפשות", כי להגיד "מי מצלם אירועי ספורט עם מצלמת כיס", זה ממש לא הכי חכם לומר...

ואין לי בעיה "להתעסק" עם כל אחד ועם כל טענה שלו...כל עוד אנשים יזלזלו במוצרים אחרים בלי שום סיבה ממש ראויה, הם צריכים לדעת שיהיה מי שיגיב אחרת !

פורסם

תגובה מסכמת בדיון הזה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים