פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים אני מיתכוון לקנות לעצמי AUDIGY2 ואני לא מבין מה זה נותן זה שהוא תומך בEAX ?מה זה בכלל?
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים אחרי שאלה כזאת אני שואל - למה בכלל אתה קונה אודיגי 2 ? סתם נראה לי שאתה לא ממש יודע מה אתה קונה.... וכדאי שתידע שיכול להיות שזה קצת בזבוז כסף, תלוי לאיזה ציוד אתה מחובר.
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים מחבר אחרי שאלה כזאת אני שואל - למה בכלל אתה קונה אודיגי 2 ? סתם נראה לי שאתה לא ממש יודע מה אתה קונה.... וכדאי שתידע שיכול להיות שזה קצת בזבוז כסף, תלוי לאיזה ציוד אתה מחובר.אאאאאאאאאאאוווווווווווווווף! אי אפשר סתם לענות?לא משנה, בכל מיקרה מערכת הקול שלי היא מערכת קולנוע ביתית 6 רמקולים ודי וי דיפרטים על המערכת פה
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים אתה מבזבז את הכסף.בשביל מערכת כזאת לא שווה לך כזה כרטיס קול יקר.תקנה לך איזה LIVE! 5.1 או איזה FORTISSIMO 3.
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים מחבר מצטרף לדעתו של העקרב ! "המערכת " שלך לא מצדיקה רכישה יקרה :AR15: :AR15: טטטטטטטטטווווווווווווווובבב............. אז נגיד שאני לא אקנה את המערכת... אפשר לקבל בבקשה תשובה בלי עוד סיבוכים?
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים מחבר תקן אודיו שמעשיר את הסאונד של משחקי מחשב אשר תומכים בו.הבנתי שהוא מעשיר את הסאונד של משחקים שתומכים בו,אבל איך הוא משפר?
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים הוא משפר את איכות המעבר מרמקול לרמקול נגיד סטריו אז אתה תשמע מעבר חלק יותר מימין לשמאל ולהפך כנ"ל במערכות 2.1 4.1 5.1 6.1 עד כמה שהכרטיס מסוגל לתמוך...וכמובן שיפור בחלקות הסאונד עצמו יותר נקי מרעשים.
פורסם 2003 במרץ 122 שנים EAX יש כמעט בכל כרטיס קול חדש, זה תקן לא כל כך חדש אם אני זוכר נכון...כבר יש עוד מעט EAX2 לא?או ששוב אני מתבלבל... :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.