עבור לתוכן

אין מארז אפולו ולא יהיה ב SKYPC

Featured Replies

פורסם

היי

הזמנתי מחשב עם מארז האפולו מכייון שנאמר לי שהוא צריך להגיע עוד השבוע.

עכשיו מתברר שהוא בכלל לא יגיע ואני נוטה לקחת את ה RAIDMAX SAGITTA ולהוסיף בהפרש מאוורר קידמי.

אמנם אפשר להשיג אותו ישירות מהיבואן או מ TMS אבל זה לא ממש עוזר לי כי אצטרך להרכיב לבד את הלוח והמעבד וזו פעולה שאני חושש לעשות אותה מחוסר ניסיון.

האם כדאי לבטל את ההזמנה מ SKYPC בשביל מארז אפולו או להסתפק ב SAGITTA?

תודה

• תגובות 34
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני קיבלתי...

אם תסביר לי מה המטרה של הדיון אני אשמח להשאיר אותו פתוח

פורסם
  • מחבר

המטרה היא לדעת אם הגיע משלוח חדש כבר כי לא ראיתי איזו התקדמות עם ההזמנה שלי מ SKYPC.

אם אכן היגיעו מארזים אז אתה יכול לסגור את הדיון אין לי בעיה.

פורסם

אני לא מעוניין לסגור..אני סה"כ מעוניין לדעת מה המטרה של הדיון...כי לפי הכותרת שלך אי אפשר להבין כלום - אז אני אבקש ממך לשנות אותה בהתאם.

לגבי המשלוח,הכי טוב שתתקשר לאחת החנויות לשאול..

פורסם

גם אני הזמנתי את האפולו מ IQPC השבוע ונאמר לי שהמשלוח עדיין לא הגיע וייתכן גם שלא יגיע בקרוב ואצטרך להסתפק במארז אחר.

למיטב הבנתי, מטרת הדיון היא להבין ולהתעדכן עם חברי הפורום האם המשלוח החדש כבר הגיע...

פורסם
  • מחבר

גם אני הזמנתי את האפולו מ IQPC השבוע ונאמר לי שהמשלוח עדיין לא הגיע וייתכן גם שלא יגיע בקרוב ואצטרך להסתפק במארז אחר.

למיטב הבנתי, מטרת הדיון היא להבין ולהתעדכן עם חברי הפורום האם המשלוח החדש כבר הגיע...

מה? אני המום חיכיתי חודש למארז הזה.

ממתי אתה מעודכן?

כשהזמנתי את המחשב התקשרו אלי ואמרו שהמארז לא נמצא במלאי אבל צריך להגיע השבוע אז לא שיניתי למארז אחר.

אני אהיה מאוד מאוכזב אם לא יגיע בימים הקרובים כבר נמאס מהסאגה הזאת.

פורסם

נכון להיום המשלוח עדיין לא הגיע (לפחות על פי IQPC). נקווה לטוב כי גם אני דיי סגור על האפולו ולא מתחשק לי להחליף למארז אחר.

פורסם
  • מחבר

אני קיבלתי...

אם תסביר לי מה המטרה של הדיון אני אשמח להשאיר אותו פתוח

אתה בטח לא קיבלת מהמשלוח האחרון[br]פורסם בתאריך: 10.08.2007 בשעה 00:41:54

נכון להיום המשלוח עדיין לא הגיע (לפחות על פי IQPC). נקווה לטוב כי גם אני דיי סגור על האפולו ולא מתחשק לי להחליף למארז אחר.

אני בדיוק כמוך האלטרנטיבה היחידה שלי היא לרדת במחיר ולקחת RAIDMAX SAGGITA ולא טריניטי למשל שצריך להחליף לו מאווררים.

אני לא מוצא שום מארז אחר שמתאים לי.

פורסם

מה הכוונה "המשלוח האחרון"? יש משלוח יחיד לכל החנויות בארץ? או שמדובר על חנות מסוימת?

האם ידוע למישהו על חנות שכן מחזיקה אותו במלאי?

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה "המשלוח האחרון"? יש משלוח יחיד לכל החנויות בארץ? או שמדובר על חנות מסוימת?

האם ידוע למישהו על חנות שכן מחזיקה אותו במלאי?

מישהו אמר ש ל TMS היה אותו במלאי לפני המשלוח האחרון שאמור היה להגיע השבוע אז אני לא יודע אם עדיין יש להם.

בכל מקרה אני צריך מ SKYPC.

פורסם

---- מחקו נא אותי ----

פורסם
  • מחבר

Dannv

מה?

פורסם

אני מתנצל למחוק אני כתבתי את זה מהטלפון הנייד שלי ..ומשום מה הוא הציג לי פורם אחר ...סליחה ..

פורסם
  • מחבר

התקשרתי ליבואן של NZXT ונאמר לי שיש להם במלאי כמה מארזים שלא קשור למשלוח האחרון ואני מנסה לקשר בין SKYPC ליבואן

שמשום מה שומר את המלאי להשד יודע מה.

חוץ מזה יש קונטיינר עם 1200 חתיכות שיושב בנמל והשד יודע מתי הוא ישוחרר.

אני מקווה לנסות להשיג מהמלאי הקיים כי כבר אין לי כח לחכות.

דרך אגב המחיר עלה.

פורסם

התקשרתי ליבואן של NZXT ונאמר לי שיש להם במלאי כמה מארזים שלא קשור למשלוח האחרון ואני מנסה לקשר בין SKYPC ליבואן

שמשום מה שומר את המלאי להשד יודע מה.

חוץ מזה יש קונטיינר עם 1200 חתיכות שיושב בנמל והשד יודע מתי הוא ישוחרר.

אני מקווה לנסות להשיג מהמלאי הקיים כי כבר אין לי כח לחכות.

דרך אגב המחיר עלה.

בטח שיש להם במלאי, אני קניתי לפני כשבועיים אפולו ואני נורא מרוצה..זה שאין ב SKYPC זה לא אומר שאין בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים