פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים שלום,בא לי לקנות אחד מהם - מישהו שיחק בשניהם או באחד מהם ? מה יותר נחמד ?ביקורות קראתי ושניהם באותה הרמה בערך.אשמח לחוות דעת ממישהו ששיחק.תודה
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים שיחקתי בדמו של דארקנס על הPS3 , גרפיקה מרשימהאחלה אווירה , אבל אני לא אוהב FPSליביו
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים אממ..דה דארקנס ממש ממש ממש טוב בסינגל...אבל המולטי על הפנים...ככה שהוא יחזיק לך מעמד שבועייםקראק דאון הוא סטטייל גיטיאי...אפשר להסתובב בעיר ויש הרבה אצ'יבמנטים ככה שהוא יחזיק יותר מעמדבכל מקרה....תחכה שבוע ותקנה את ביושוק-הכי טוב
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים אני גם הייתי מחכה ל-BIOSHOCK וקונה אותו.מחזק!!, שיחקתי עכשיו בדמו שלו ב 360 משהו מדהים שלא יאומן בכלל!!!!לעומת זאת ה darkness גם טוב, אבל לא אותה רמה ודיי נמאס לי ממנו מהירמשחקי GTA אני לא אוהב חוץ מ GTA בעצמו.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים ראיתי אתמול ביקורת על The Darkness והמסקר טען שאמנם המשחק טוב אבל הוא די קצר וגם המולטי שלו לא ממש דומה לסינגל, הוא טוען שזה מתנהל כמו משחק רשת של משחק FPS רגיל ועם השמטה של רוב הדברים המיוחדים שהופיעו במשחק היחיד של The Darkness.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.