עבור לתוכן

לפני רכישת מפלצת צריך סיוע בבחירת קירור. תקציב 10K+

Featured Replies

פורסם

גם עם תרצה להמהיר ולהוסיף רכיבים :)

ה TT גם יהיה בחירה טובה, עם אתה מעוניין בהרבה כוח.

אבל קח בחשבון שהוא לא מודלארי, והוא לא מגיע לרמת השקט של הקורסאייר.

פורסם

לגבי המארז - יש לי את המארז הזה והוא באמת חביב

שים לב שאת המאורר 25 ס"מ יש בדגם ECA5001 ולא ECA5000

בכל מקרה אם תקח קירור גבוה מידי כמו ה-Infinity או ה-Tuniq לא תוכל לסגור את הדלת עם המאורר ותאלץ להפרד ממנו

פורסם

תחליף ספק לליברטי 400W...

אם הוא מחזיק 8800 הוא יחזיק גם את ה1950 שלך...

אני לא מאמין שב10K אתה לא מכניס 8800 אפילו במפרטים של 5K מכניסים אותם

אוקי ראיתי למה זה עולה כל כך הרבה

500GB כפול 4???

נפלת על הראש או משהו?

מה אתה צריך 2 טרהבייט???

פורסם

500GB כפול 4???

נפלת על הראש או משהו?

מה אתה צריך 2 טרהבייט???

זה כבר עסק שלו.

Holy: אתה בדקתה שה TUNIQ לא נכנס? אני מדדתי עם סרגל ויש 16 ס"מ מרווח, למרות שהוא דיי גבולי.

פורסם

שניהם באותו גובה

25_inf_tq_b.jpg

אצלי ה-Infinity לא נכנס ככה שכם ה-Tuniq לא יכנס

אני פשוט פירקתי את המאורר מהדלת לצערי

פורסם
  • מחבר

500GB כפול 4???

נפלת על הראש או משהו?

מה אתה צריך 2 טרהבייט???

חבל שאנשים לא קוראים לפני שהם מגיבים.

אסביר את זה שוב למתקשים בהבנת הניקרא :screwy:

כפי שציינתי בהודעות הקודמות שלי בשרשור:

מדובר במחשב שנועד לעריכה ולשימוש במספר רב של אפלקציות כבדות במקביל (עריכה, המרות, פוטושופ, וכו)

המחשב גם נועד להרצת OSX86 יעני האקינטוש יעני מקינטוש שירוץ על חומרת PC.

משום שישנם תוכנות עריכה מסוימות FINAL CUT שעובדות רק על המק.

לא רציתי להשקיע 20,000 ש"ח במק פרו (בוא לא ניכנס לויכוח PC נגד מק) המטרה שלי להנות משני העולמות.

אבל כדי שהמק ירוץ טוב על הPC אני זקוק לחומרה מאוד מסוימת שתרוץ כראוי עליו ללא בעיות תאימות.

ולכן הלכתי על הכרטיס הגרפי הזה, לצערי כל סדרת ה8000 של NVIDIA לא נתמכת עדיין.

חיפשתי כרטיס שייתן לי מקסימום ביצועים עם מקסימות תאימות לOSX

זה מחשב שנועד לעריכה. שעה אחת של חומר גלם שווה 13 גיגה וזה רק SD. אני גם מתכוון בזמן הקרוב לעבוד גם עם HD שיקח עוד הרבה יותר.

לגבי הכרטיס מסך הוא צריך להיות תואם להאקינטוש. יש מבין?

חבל זה פורום עם שם טוב ואנשים שבאמת מבינים למה לענות בטיפשיות וחוסר מקצועיות. :kopfpatsch:

פורסם

חבל שאנשים לא קוראים לפני שהם מגיבים.

אסביר את זה שוב למתקשים בהבנת הניקרא :screwy:

כפי שציינתי בהודעות הקודמות שלי בשרשור:

זה מחשב שנועד לעריכה. שעה אחת של חומר גלם שווה 13 גיגה וזה רק SD. אני גם מתכוון בזמן הקרוב לעבוד גם עם HD שיקח עוד הרבה יותר.

לגבי הכרטיס מסך הוא צריך להיות תואם להאקינטוש. יש מבין?

חבל זה פורום עם שם טוב ואנשים שבאמת מבינים למה לענות בטיפשיות וחוסר מקצועיות. :kopfpatsch:

אני זוכר שקראתי פעם שהסרט שרק בעצם שוקל טראבייט

לך יהיה 2

ואני מניח שאתה לא עושה סרטי אנימציה בגודל של שרק בזמנך הפנוי...

אתה אומר גם שזה יקח 13 גיגה לשעה אחת של עבודה אבל על כמה סרטים אתה עובד באותו הזמן? ועדיין 13 גיגה זה כלום

1000/13=76

זאתאמרת שטרהבייט אחד מספיק ל76 שעות עריכה אם בכל שעה אתה מפיק באמת 13 גיגה של חומר

פורסם
  • מחבר

תקשיב, את האמת אני ממש לא יודע למה אני מתווכח אם מישהו שממש לא מבין על מה הוא מדבר ושואל שאלות לא רלוונטיות בעליל לשרשור או לפורום

אבל אני אגיד את האמת קצת עיצבנת אותי :pissed: ואתה פשוט מדבר שטויות אז כדי "לא להטעות את הציבור" אני אשתדל לענות לך שתבין.

אז הינה תקשיב בני:

ככה דבר ראשון, כשעורכים סרט דקומנטרי אפשר חופשי לקבל חומרי גלם באורך 50-80 שעות.

הם מצולמים בדר"כ בSD.. שזה כפי שציינתי 13 גיגה לשעה. משמע ניתן להגיע ל1000 גיגה בקלות.

בעבר כאשר אחסון היה יקר עשו LOGGING ודגמו רק חלקים נבחרים... היום כאשר השטח זול אפשר לדגום הכל ואז יש גישה נוחה ומהירה לכל החומר גלם.

יש כאלה שמעדיפים לעבוד בשיטה הישנה, אני לא.

היום ישנם מצלמות שמצלמות בHD יעני בשבילך High Definition... יעני רזולוציה 1080i/p והאכסון שלהם לוקח כ600GB לשעה.

הינה ציטוט באנגלית (מקווה שתבין) :s07:

Source content is typically captured by camera on tape, and must be transferred onto disk by one of the stations. Uncompressed 1080i video requires approximately 600 GB of storage for an hour of content.

זו כבר פעם שניה בתרד אחד שאתה לא קורא מה שאני כותב. כי ציינתי במפורש שאני מתכוון לעבוד בעתיד גם עם HD. :bash:

שלא לדבר על זה שאני עדין חושב אולי עבוד בRAID-5 או בMIROR, ולהפעיל מערכת הפעלה נוספת (OSX86) מכונן עם FILE SYSTEM אחר (HSI+)

עכשיו ברשותך, אם יש לי את התקציב, והמחירים של האחסון ירדו כ"כ... זה בסדר שאני ארכוש את זה? ז"א אתה מאשר? או ששוב לא קראת מה שכתבתי?

ובמקום להודות בטעותך הקטנה תמשיך להתווכח על נושאים שבהם אינך מבין!? :kopfpatsch:

פורסם

היום ישנם מצלמות שמצלמות בHD יעני בשבילך High Definition... יעני רזולוציה 1080i/p והאכסון שלהם לוקח כ600GB לשעה.

הינה ציטוט באנגלית (מקווה שתבין) :s07:

Source content is typically captured by camera on tape, and must be transferred onto disk by one of the stations. Uncompressed 1080i video requires approximately 600 GB of storage for an hour of content.

סוטים מהנושא אבל: 1. כתוב בציטוט שחצי שעה לוקחת 600GB.

2. לדעתי מומלץ ללכת על הרדיסקים יותר גדולים

3. אני לא סגור על הנושא אבל מציע לבדוק מחדש את הנושא של הזכרונות והלוח, יש מצב שהם מוגזמים ויקרים מדי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים