עבור לתוכן

2.1 או 5.1 והמלצות למערכת שמע מתאימה.

Featured Replies

פורסם

לילה טוב לכולם..

**זהירות חפירה**

הגיע לידי סכום כסף ואני מעוניין להשקיע חלק ממנו בחלפת הרמקולים.

קודם כל, אני רוצה לדעת אם בכלל כדאי לי להחליף מערכת שמע.

כרגע אני עם Altec Lansing ADA880 שמחובר דרך Creative Xtrem music. אין לי שום תלונות למערכת, אבל אני רוצה לשפר את האיכות.

אני מתכוון להשקיע כ1300 ש"ח, אין לי אפשרות להגדיל את התציקב בכלל..

בתקציב הזה יהיה בכלל כדאי מבחינת שיפור להחליף את מערכת השמע?

השימוש העיקרי של ההסט יהיה בערך 70% סרטים וכ30% מוזיקה. רוב הסרטים שלי הם בסטריאו, יהיה בכלל עדיפות ל5.1?

בתקציב הזה עדיף מערכת יעודית למחשב, או סט רמקולים רגילים? ***יש אפשרות לחבר רמקולים יעודיים למחשב לממיר של יס?

מאוד חשוב לי הבאס, הסאבוופר בADA880 פשוט מפלצתי!! אך הבאס "נמרח" בווליום גבוהה.

--אז אני אסכם בערך את ההתלבטויות שלי:

*שווה בכלל להחליף מערכת בתקציה הזה?

**5.1 או 2.1 לשימעת מוזיקה וסרטים (שרובם סטריאו)?

***מערכת יעודית למחשב או סט רמקולים רגיל?

*****שאלה נוספת, אם אפשר לחבר סט יעודי למחשב לממיר של יס?

סליחה על החפירה, ותודה מראש

Install

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מקפיץ, אבל כבר עברו שלושה ימים ולא קיבלתי עזרה.

פורסם

קראת כבר את הFAQ?

לגבי השאלה האחרונה- אין לי מושג.

פורסם
  • מחבר

סוף סוף תגובה, תודה רבה :xyxthumbs:

קראתי את הFAQ, אבל אני לא יודע עד כמה הוא מעודכן מבינת המלצות.

המערכת 2.1 שמומלצת שם היא הfx6021, עד כמה הבאס של טוב? והיא תהווה שיפור רציני לעומת הסט הקיים שלי? (ADA880)

*החדר של הוא די קטן משהו כמו 3*2 והתקרה די נמוכה (עליית גג) יהיה אפקט רציני אם אני אלך על 5.1? ואם בכלל זה יהיה אפקטיבי שרוב המדיה שלי היא בסטריאו?

פורסם

המדריך מעודכן... זה לא שכל חודש יוצא לך דגם חדש...

לגבי עד כמה המערכת תתאים לך ועד כמה היא טובה יותצר מהמערכת הקיימת- זה תדע רק אם תלך לחנות ותשמע אותה. אני אישית לא שמעתי את ה880, אבל גם אם כן, לכול אחד יש את הטעם שלו, ויכול להיות שמה שאני מעדיף זה לא מה שאתה מעדיף.

בכול אופן, אתה יכול לבדוק בביקורות שהוספתי בFAQ (לינקים לכל מיני אתרים...) מה אומרים על כל מערכת ולגבש דעה משלך עד כמה משתלם לך לקנות מה...

אם החדר שלך קטן ורוב הדברים שאתה שומע הם בסטריאו, אז אין טעם לקנות 5.1... כדי להרגיש את האפקט בצורה סבירה את ה5.1 צריך מרחק של 1~1.5 מטר בין הרמקולים, ואם אין לך בידוד אקוסטי אז צריך איזה 40~50 ס"מ בין כל קיר ורמקול, ככה שאצלך זה יהייה די גבולי מהבחינה הזו...

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז אני יורד מעניין ה5.1.

באיזה חנות אני אוכל לשמוע אותם? כי אני זוכר שעם ה880 שלי, אף מקום לא הסכים שאני אשמע אותם.

ובתקציב הזה כדאי ללכת על ה6021, או לזוג רמקוליים מדפיים (כמו שכתוב בFAQ). זוג מדפיים לא ידרשו רסיבר?

שמתי לב עכשיו שקיים דגם PT6021, במה הוא שונה חוץ מהצבע מהFX?

פורסם

באמת שאני לא יודע איפה אפשר לשמוע :-\

תנסה באחת החנויות בזאפ אולי, אבל הכי טוב יהייה אם תמצא איזה חבר שיש לו אותם...

תנסה גם לשמוע גדמים אחרים כדי לדעת לפחות למה ה880 דומים ואולי זה יעזור... אני לא ראיתי תגובות רעות על ה6021 או ה5021, ככה שאם תגיע למסקנה שהם ברמה גבוהה יותר מה880 ותקנה אותם, הם לא יאכזבו יותר מידי...

לגבי הPT- לא מכיר... ראית אותם בארץ?

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי אותם בארץ. אני מחר יעבור על החנויות בזאפ ואשאל אותם אם ניתן לשמוע את המערכת.

מאוד חשוב לי שיהיה ניתן לחבר את המערכת לממיר של יס, יש אולי מתאם בין חיבור בננות לחיבור רגיל של הסט?

פורסם

אהאא.... בFAQ יש רק דגמים שאפשר למצוא בארץ :)

חרשתי את זאפ ועוד כמה אתרים של כמה חנויות כדי לוודא שיש את הדגמים בארץ ואת המחיר הממוצע שלהם...

אני מניח שיש מתאם כלשהו שיתאים (פשוט אין לי מושג איזה יציאה יש בממיר...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים