עבור לתוכן

אז יש לפחות הולנדי אחד אשר אינו משתמש בסמים: מחוקק הולנדי נגד הקוראן

Featured Replies

פורסם

זה כבר יצא מפרופורציות של ימי הביניים. הטרור האיסלאמי מחסל כ-2500 אנשים בממוצע בשבוע ברחבי העולם ומותיר עוד אלפי פצועים קשה והמספרים רק הולכים וגדלים. אבל כן, אפשר להיות תמים ולחכות לכשהם ירצחו עשרות או מאות אלפים בשבוע ולקוות שהם ישתנו ויתמתנו.

אז בואו נשרוף את הקוראן ונוציא מוסלמים להורג ברחובות!

:behead:

• תגובות 84
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תכלס, התרחיש הזה מפחיד אותי לא פחות מאשר תרחיש בו המוסלמים ישתלטו על אירופה.

אגב מוסלמים באירופה, שהייתי בספרד (אנדלוסיה) לפני כ-7 שנים במסגד ששונה לכנסיה (לא זוכר את העיר, אולי קורדובה) היתה שם מוסלמית שאמרה משהו כמו "זה היה שלנו, וזה יהיה שלנו". וגם זה מפחיד.

פורסם
  • מחבר

:behead:

לא, אבל אם הם מתעקשים לערוך את הפולחנים הברבריים שלהם, אז שיעשו את זה מחוץ למדינות המערביות ויחזרו לדיונות שלהם, להיות sand raiders כמו הנביא שלהם. במערב אין מקום להתנהגות כזאת ואין שום סיבה שזה יעבור בשתיקה.

תכלס, התרחיש הזה מפחיד אותי לא פחות מאשר תרחיש בו המוסלמים ישתלטו על אירופה.

אגב מוסלמים באירופה, שהייתי בספרד (אנדלוסיה) לפני כ-7 שנים במסגד ששונה לכנסיה (לא זוכר את העיר, אולי קורדובה) היתה שם מוסלמית שאמרה משהו כמו "זה היה שלנו, וזה יהיה שלנו". וגם זה מפחיד.

כשילד, ילד תורכי מפגר במשחק רשת אומר לי איך האימפריה האות'ומאנית תשוב ושהם הולכים לזיין את כל האירופאים, לאנוס את הנשים שלהם ולהרוג את הבעלים מול עיניהן, זה לא מפחיד - זה מרתיח אותי. מילא אם זה היה אחד, אני פוגשת עוד ועוד כאלו במקומות שונים.

פורסם

חחח...איזה משחק זה?

הנסיך הפרסי?

פורסם
  • מחבר

לא, הפסיכופט הסעודי.

פורסם

חחח...איזה משחק זה?

הנסיך הפרסי?

חחח

האמת שהם בטוחים שאירופה תיהיה שלהם.

פורסם

חחח...איזה משחק זה?

הנסיך הפרסי?

לא, הפסיכופט הסעודי.

:lol:

פורסם

לא, הפסיכופט הסעודי.

:lol:

פורסם

הצעה מעולה,ואז נוכל למחזר את הגופות שלהם בתור אוכל לחיות מחמד ^_^

פורסם

אני לא חושב שיש כלב שיאכל משהו כל כך מסריח... (רציני... מהחדר של השותף הערבי שלי יוצא כל הזמן ריח יותר חריף משל חומצה גופריתית... ובתור מישהו שיצא לו לעבוד כמה פעמים עם חומצה גופריתית, אני באמת לא מגזים. בהתחלה חשבתי שהייתה לנו דליפת גז או כלור או משהו אחר במעונות- עד שהבני שיש את הריח רק כשהדלת לחדר שלו פתוחה :P)

ואני לא מבין למה אתם ההולכים רחוק עד להולנד או לטורקייה כדי לחפש ערבים עם שיגעון גדלות שמוכנים להתאבד בשביל להרוג "כופר"... חסר לכם כאלה פה עם ת.ז כחולות?

פורסם

אם לא שמת לב הדיון הוא על האיסלם ולא על ערבים. כדאי שתעשה הפרדה בין המושגים.

פורסם

חלק גדול מהמוסלמים חיים לפי התרבות הערבית (האיסלם הגיע מהערבים שכפו אותו בכוח על עמים שהם כבשו ונתנו להם את האופצייה של מוות או איסלם)... בין היתר, כנראה, זה כולל הידרופובייה קולקטיבית :P

ודי, הדיון הזה נסחף למקומות אפורים (::)) של חוקי הפורום...

פורסם

איך אני אוהב את הצדקנים האלה, בסגנון:

"הגזענות שלי יותר טוב מהגזענות הזו, יותר נכונה".

זה הכל שטויות, אין לייחס את היחס הזה לדת רק בגלל

שיש טרוריסטים שמאמינים בדת הזו ולפסול אוכלוסייה שלמה

בגלל זה.

זה פשוט דיכוי, נקודה.

חוץ מזה, שאם היו עושים אותו דבר ליהודים, מעניין איזו תגובה הייתה

יוצאת ממכם, ישר "אנטישמים @#%$".

פורסם

"יש" טרוריסטים?!

רוב הטרוריסטים, והרוב הענק של הפאנטים שילכו אחרי כל שייח גוער להתאבדות המונית הם מוסלמים. בתוספת אלה שתומכים פאסיבית, זה די מגיע לרוב המוסלמים.

אף אחד לא פוסל אותם על סמך האמונה (וציפיתי ממישהו שטוען כל כך הרבה שהוא לא טיפש שיקלוט את זה מהר יותר...) אלא על סמך המעשים שמוגדרים ע"י כל חברה נורמאלית כברבריים, אכזריים ולא מוסריים (שזה די נובע משני הקודמים :P)

פורסם

חלק גדול מהמוסלמים חיים לפי התרבות הערבית (האיסלם הגיע מהערבים שכפו אותו בכוח על עמים שהם כבשו ונתנו להם את האופצייה של מוות או איסלם)... בין היתר, כנראה, זה כולל הידרופובייה קולקטיבית :P

ודי, הדיון הזה נסחף למקומות אפורים (::)) של חוקי הפורום...

הייתי מגיב בקשר ל"עובדות" שציינת פה אם היה לי ידע נרחב בנושא (או כוח לחפש בויקיפדיה), אבל הייתי מצפה ממך לא לזרוק סתם עובדות בלי שום הסמכה/סימוכין/מה שלא תיהיה המילה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים