עבור לתוכן

האם למשחקים עדיף מעבד כפול E6750 או מרובע 6600Q ?

Featured Replies

פורסם

היי

אני לפני רכישה של מעבד ואין לי הרבה מושג מה כדאי יותר

חלק אומרים שלמשחקים עדיף מעבד כפול חזק E6750 או E6850

וחלק טוענים שמעבד מרובע כמו 6600Q עדיף

המחירים +- אוו דבר

מה דעתכם?

• תגובות 50
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעיקר המרובע ליבה מיועד לסרברים , למשחקים בדרך כלל עדיף את הדו-ליבה מאשר את המרובע משום שלמרובע מתאים לעבוד על יותר דברים ואני בטוח , תקנו אותי אם אני טועה הוא לא ממש נתמך... אני הייתי מעדיף את הE6850 כמעבד שלי.

פורסם

כרגע E6750 זה OVERKILL לכל המשחקים שיש כרגע

אבל המשחקים העתידיים שהולכים לצאת עד סוף השנה ישמחו מאוד עם 4 ליבות.. אבל מה שכן המעבד הזה מתחמם מאוד

פורסם

כרגע רוב הכמעט מוחלט של המשחקים לא תומכים או יותר נכון לא מפיקים יתרונות מריבוי ליבות ככה שמה שחשוב זה התדר ושל ה 6750 גבוה יותר

אבל מצד שני אתה לא קונה מעבד ליום יומיים אלא לשנה שנתיים לפחות ושם בהחלט יהיה יתרון ל Q6600 כי ברגע שהמשחקים ידעו לנצל את ריבוי הליבות זה יהיה עולם אחר מבחינת הכוח עיבוד

פורסם

הקיצר עד לשנה הבאה לערך הכפול ליבה יהיה סבבה.

כיום הוא יותר עדיף.

פורסם
  • מחבר

הקיצר עד לשנה הבאה לערך הכפול ליבה יהיה סבבה.

כיום הוא יותר עדיף.

אני מאד מעדיף משחקי סימולטורים כגון FLIGHT SIMULATOR X

והבנתי שהוא עובד בעיקר על המעבד ופחות כרטיס המשך משפיע עליו:

http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=707&model2=725&chart=292

אז מה דעתכם? האם מרובע או כפול עדיף?

פורסם

15 לעומת 22.

איפה אני צריך לראות כאן שהוא משתמש במעבד?

Q6600 הוא מחשבה לעתיד והפרש הביצועים ביניהם בתוכנות שלא יודעות לנצל ריבוי ליבות הוא זניח.

פורסם
  • מחבר

15 לעומת 22.

איפה אני צריך לראות כאן שהוא משתמש במעבד?

Q6600 הוא מחשבה לעתיד והפרש הביצועים ביניהם בתוכנות שלא יודעות לנצל ריבוי ליבות הוא זניח.

אז מה אתה בעצם אומר, שעדיף ללכת על מעבד כפול חזק ולא מרובע חלש יותר?

כמו שאני מכיר, חצי שנה מהיום כל המחשקים יתמכו במעבד מרובע ואני יתבאס בבבית

פורסם

"Q6600 הוא מחשבה לעתיד" , איך אתה מבין מזה שעדיף כפול ליבה ?

פורסם

דעתי היא ש ה Q עדיף בהרבה.

1)אתה יכול להתהלהב :"יש לי מרובע ליבה"

2)הQ יספק ביצועים שלא מהעולם הזה גם לתוכנות שלא תומכות ב ארבע ליבות. וההבדל בינו לבין כפול ליבה די זניח.

3)בעתיד המרובע יהפוך ליותר ויותר משתלם ועם OC קטן, טירוף!

פורסם

קנה קירור נורמלי יחד, תוריד מכפלה ותעלה באס ל333 ויש לך Q6750 =]

בכל מקרה, ממש עדיף לך Q, במיוחד במחיר הזה... אני לא הייתי חושב פעמיים.

פורסם
  • מחבר

אבל מתי נראה את Q6600 G0 בארץ?

מחיר ידוע ?

פורסם

דעתי היא ש ה Q עדיף בהרבה.

1)אתה יכול להתהלהב :"יש לי מרובע ליבה"

2)הQ יספק ביצועים שלא מהעולם הזה גם לתוכנות שלא תומכות ב ארבע ליבות. וההבדל בינו לבין כפול ליבה די זניח.

3)בעתיד המרובע יהפוך ליותר ויותר משתלם ועם OC קטן, טירוף!

1. עברנו את כיתה ד'.

2. שטויות. 95% מתוכנות ומשחקים לא תומכים במרובעי ליבה. ההבדל בביצועים בין כפול ליבה למרובע ללא תמיכה זניח לחלוטין.

3. בעתיד אתה מדבר על סוף שנת 2009? כפולי ליבה נמצאים בשוק מעל שנתיים ועדיין לא יודעים לנצל אותם. על מרובעי ליבה אני בכלל לא מדבר. סתם אובן טוסטר בגודל 65nm.

לפותח הדיון: אל תמהר לשום מקום. יקח זמן רב עד שילמדו לנצל מרובעי ליבה וכשזה יקרה יהיו בשוק מרובעי ליבה חזקים ויעילים בהרבה. לך על E6750 בראש שקט ותחסוך 500 שקלים.

פורסם

1. עברנו את כיתה ד'.

2. שטויות. 95% מתוכנות ומשחקים לא תומכים במרובעי ליבה. ההבדל בביצועים בין כפול ליבה למרובע ללא תמיכה זניח לחלוטין.

3. בעתיד אתה מדבר על סוף שנת 2009? כפולי ליבה נמצאים בשוק מעל שנתיים ועדיין לא יודעים לנצל אותם. על מרובעי ליבה אני בכלל לא מדבר. סתם אובן טוסטר בגודל 65nm.

לפותח הדיון: אל תמהר לשום מקום. יקח זמן רב עד שילמדו לנצל מרובעי ליבה וכשזה יקרה יהיו בשוק מרובעי ליבה חזקים ויעילים בהרבה. לך על E6750 בראש שקט ותחסוך 500 שקלים.

1. חחחח

2.זה בדיוק מה שאמרתי.

3.אולי..... אולי...

פורסם

אני בדיוק קונה את ה-6750 ..אחי... הQ הוא תנורררר אנילא יודע אם אנשים לוקחים את זה בחשבון אבל בגלל כל החום הזה כל שאר המחשב פועל פחות טוב... ככה שעדיף משהו קריר וטוב :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים