פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים תוכנת הKTORRENT בUBUNTU 7.04 נסגרת אקראית - לפעמים לאחר דקה לפעמים לאחר יום שלם שהיא בTRAY. למישהויש מושג מה גורם לזה? חוץ מהבעיה הזו אני מאוד מרוצה ממנה ולא רוצה להחליף תוכנה.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים תנסה להריץ את התוכנה מאיזה טרמינל כמו konsole ואז שהיא תסגר זה ישאיר לך הודאת שגיאהלחלופין תנסה לראות אם יש גירסה חדשה לתוכנה ולעדכן
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר הגירסה עדכנית ואין שגיאה הוא פשוט נעלם פתאום משורת המשימות, לכן אין לי מושג מה לבדוק. אני אנסה את האופצייה שלהמסוף.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים ktorrent > Desktop/log.txtיצור לך קובץ על לוג על הדסקטופ. תעלה אותו לפה אחרי שהתוכנה נסגרת.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר אני אעדכן ונראה אם זה יעזור. אגב משום מה לא היה כתוב כלום בקובץ הלוג.שאלה לא קשורה: למה כשאני בוחר ב"שחזור הפעלה" בפיירפוקס שנסגר בצורה לא תקנית החלונות לא משוחזרים אלא מתחיל את הפיירפוקס ריק? בXP אין לי את הבעיה הזו.עריכה: משום מה בגירסה החדשה נעלם לי החלון התחתון של הktorrent ואני לא יכול לשלוט על קבצים בודדים בתוךההורדה. מישהו יודע לאן החלון הזה נעלם?
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים preferences ---> plugins ---> info widgetכנראה הוא נכבה משום מה, פשוט תפעיל אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.