פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים ממליץ בחום על אודיו טכניקה A900!איכות בניה גבוהה, סאונד מצויין, לא זקוקות להגברה(כמובן שיכולות להשתפר אם יש אחת טובה).אם שער הדולר הנוכחי(שירד ל4.26) יעלו כ900ש"ח אם משלוח ומסים!
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים לעריכה אני לא חושב שהן יהיו מתאימות במיוחד. לדעתי עדיף ללכת על ה-K271 של AKG שהן אולי פחות כיפיות/נוחות, אבל בתור אוזניות לעריכה הן יהיו קצת יותר מתאימות לדעתי (בתנאי שמי שמתמש בהן מתכוון לערוך כמו שצריך ולא בצורה חובבנית ושטוטית, כי אז כל אוזנייה פשוטה תספיק).Anatoli.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר אני יודע שב 1000 ש"ח (אפילו בחו"ל) אין מציאותמבחינת איכות הן צריכות להיות ברמה הגבוהה ביותר (עד כמה שניתן)היעוד הוא עריכה חצי-מקצועיתזה אומר שהן צריכות להיות גמישות,הן להקלטת מיקרופון חצי-מקצועית,והן להקלטה מקצועית של גיטרותשהמטרה שלהן תהיה נטו עריכהשוב, תודה
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר K271 זולות יותר בארץהיתכן?http://www.zzounds.com/item--AKGK271STUDIOhttp://www.headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=112
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.