עבור לתוכן

איך הדיסקים של verbatim

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

הביאו לי כמה דיסקים של החברה verbatim צבעוניים

ורציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים את הסוג הזה ואם הם טובים

פורסם

כל הדיסקים של VERBATIM

הם טובים (מאוד) ... ויש לי דיסק אחד בלבד שהוא כמו שציינת צבעוני ויש עליו מוזיקה כבר שנה בערך והוא עובד מצויין ...

פורסם
  • מחבר

לא יודע הם נראים ממש פשוטים

יש אולי עוד אנשים פו שיודעים על הסוג הזה

פורסם

לדעתי, הדיסקים של VERBATIM הם הדיסקים הטובים ביותר שאפשר לקנות כאן בארץ, לפחות לצורבי ימאהה.

פורסם

הם באמת דיסקים מעולים, מניסיון.

פורסם

הדיסקים שלהם טובים. מאוד.

פורסם

לדעתי, הדיסקים של VERBATIM הם הדיסקים הטובים ביותר שאפשר לקנות כאן בארץ, לפחות לצורבי ימאהה.

אתה אומר את זה רק כי הצורב הגיע עם דיסקים שלהם?

פורסם

גם אני משתמש בהם!

והם ממש איכותיים!

גם לפס2!!

פורסם

גם אני משתמשת בהם, דיסקים מעולים ואיכותיים ביותר...וגם באים בצבעים יפים, [בייחוד הורוד] :D

אם כי קצת יקרים, (38 ש"ח לחבילה של 10).

פורסם

וורבטים הם דיסקים ממש טובים , בייחוד הימהות אוהבים אותם, באמת אין לי מושג למה אתה חושב שהם נראים פשוטים , הם נראים ממש ברמה (רק אל תגיד לי שהתכוונת למראה הצד העליון של הדיסק :lol: , למרות שהוא גם נראה ברמה).

מה שכן - הם דיסקים יקרים.

פורסם

אני לא אומר את זה כי הם באו עם היאמהה, אני אומר את זה כי השתמשתי ביותר ממאה דיסקים של VERBATIM ומתוך יכולת להשוות מול אחרים, בצורב שלי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אכפת למישהו לפרסם את ה-ATIP לשהם שנדע באיזה חברה שמייצרת אותם מדובר? להגיד שהם טובים לצריבה זה הכל טוב ויפה. השאלה מי מייצר אותם ובאיזה טכנולוגיה, שנדע אם שווה לשלם 38 ש"ח ל-10 מדיות כי בעיניי הצבעים לא ממש עושים רושם. :P

פורסם

יש לי RW שלהם. אתה מעוניין?

פורסם

אכפת למישהו לפרסם את ה-ATIP לשהם שנדע באיזה חברה שמייצרת אותם מדובר? להגיד שהם טובים לצריבה זה הכל טוב ויפה. השאלה מי מייצר אותם ובאיזה טכנולוגיה, שנדע אם שווה לשלם 38 ש"ח ל-10 מדיות כי בעיניי הצבעים לא ממש עושים רושם. :P

מיצובישי מייצרים אותם.

פורסם

אכן. עכשיו בדקתי את הRW שלהם וגיליתי זאת גם אני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים