פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים שלום לכולםהביאו לי כמה דיסקים של החברה verbatim צבעוניים ורציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים את הסוג הזה ואם הם טובים
פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים כל הדיסקים של VERBATIMהם טובים (מאוד) ... ויש לי דיסק אחד בלבד שהוא כמו שציינת צבעוני ויש עליו מוזיקה כבר שנה בערך והוא עובד מצויין ...
פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים מחבר לא יודע הם נראים ממש פשוטיםיש אולי עוד אנשים פו שיודעים על הסוג הזה
פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים לדעתי, הדיסקים של VERBATIM הם הדיסקים הטובים ביותר שאפשר לקנות כאן בארץ, לפחות לצורבי ימאהה.
פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים לדעתי, הדיסקים של VERBATIM הם הדיסקים הטובים ביותר שאפשר לקנות כאן בארץ, לפחות לצורבי ימאהה.אתה אומר את זה רק כי הצורב הגיע עם דיסקים שלהם?
פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים גם אני משתמשת בהם, דיסקים מעולים ואיכותיים ביותר...וגם באים בצבעים יפים, [בייחוד הורוד] אם כי קצת יקרים, (38 ש"ח לחבילה של 10).
פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים וורבטים הם דיסקים ממש טובים , בייחוד הימהות אוהבים אותם, באמת אין לי מושג למה אתה חושב שהם נראים פשוטים , הם נראים ממש ברמה (רק אל תגיד לי שהתכוונת למראה הצד העליון של הדיסק , למרות שהוא גם נראה ברמה). מה שכן - הם דיסקים יקרים.
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים אני לא אומר את זה כי הם באו עם היאמהה, אני אומר את זה כי השתמשתי ביותר ממאה דיסקים של VERBATIM ומתוך יכולת להשוות מול אחרים, בצורב שלי.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אכפת למישהו לפרסם את ה-ATIP לשהם שנדע באיזה חברה שמייצרת אותם מדובר? להגיד שהם טובים לצריבה זה הכל טוב ויפה. השאלה מי מייצר אותם ובאיזה טכנולוגיה, שנדע אם שווה לשלם 38 ש"ח ל-10 מדיות כי בעיניי הצבעים לא ממש עושים רושם.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אכפת למישהו לפרסם את ה-ATIP לשהם שנדע באיזה חברה שמייצרת אותם מדובר? להגיד שהם טובים לצריבה זה הכל טוב ויפה. השאלה מי מייצר אותם ובאיזה טכנולוגיה, שנדע אם שווה לשלם 38 ש"ח ל-10 מדיות כי בעיניי הצבעים לא ממש עושים רושם. מיצובישי מייצרים אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.