עבור לתוכן

צ'יפסט של לוח אם..

Featured Replies

פורסם

שלום, יש ברשותי לוח אם של ASUS דגם: A8N-E, עכשיו, העניין הוא שהלוח מגיע עם מאוורר מובנה על הצ'יפסט.

מכיוון שאיני יכול לסבול רעש, וגם מסיבות אחרות, החלפתי המאוורר עם גוף קירור פסיבי של ZALMAN, אבל...הצ'יפסט מגיע

ב-IDLE ל- 43 מעלות, ואני חושש שזה מה שגורם למחשב (כנראה..) לעשות לי צרות! שזה אומר, לעיתים הווינדוז עולה כאילו חסר לו הדרייבר של כרטיס המסך, כלומר ברזולוציה ובביט מאוד נמוכים(יש דרייברים מעודכנים..). כמו כן, יש מצבים בהם שורת התפריטים קפואה, כלומר, לא מגיבה לשום לחיצה עליה...!

חשוב לי לציין, כי המחשב כרגע באוברקלוגינג (לא רצחני..) ולכן, מעבד מצוייד ב - CPU COOLER אווירי של SILVERSTONE ובנוסף, המיכסה הצידי של המארז תמיד פתוח...(תאמינו לי זה ממש עוזר להורדת החום הכללי של כל הרכיבים!!)

(הערה: גם כאשר המחשב הוא ללא אוברקלוקינג, הבעיה עדיין קיימת..)

שאלותיי הן כאלה:

1. מהי הטמפרטורה הקריטית לצ'יפסט, והאם הוא הגורם לצרותיי מהנ"ל?

2. האם מדובר בלוח אם מסדרה בעייתית או תקול?

3. האם כרטיס המסך שברשותי (ATI RADEON X300SE - HIS -PCIE) גם כן בעייתי מבחינת דרייבר? (הוא ללא המהרה..)

אשמח לקבל תשובות במהירות האפשרית.

בברכה ותודה מראש,

ניר פרי.

0522866280

perrynir@gmail.com

פורסם

1. 43 מעלות זה לא מה שעושה לך צרות.

את התשובה לשאלות האחרות אני לא יודע, ויכול ליהיות שהמחשב שלך לא יציב בגלל האוברקלוק אז תוריד אותו ותעדכן מה קורה. מקסימום אם זאת לא הבעיה אז תחזיר אוברקלוק וננסה לבודד את הבעיה.

ובאמת יכול ליהיות שיש לך גם בעיה בכרטיס מסך או בדרייבר

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה והנכונות לעזור!

עוד משהו שרציתי להוסיף, שהגוף הפסיבי של ZALMAN על הצ'יפסט, ממש רותח!! עד כדי שאי אפשר לגעת בו!

האם הטמפרטורה שמראה הBIOS שגויה?

בבקשה עזרה...

אלפיי תודות!

ניר.

פורסם

יכול ליהיות שהטמפ' שגויה.

מרחת משחה כמו שצריך שהחלפת את הקירור?

פורסם
  • מחבר

כמובן, השתמשתי בגריז טרמי איכותי!

תודה,

ניר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים