עבור לתוכן

2 שאלות חשובות מאוד , ראשונה בקשר לזיכרון[יש תמונה] , שניה בקשר לכרטיס מסך מובנה

Featured Replies

פורסם

מהי המהירות של הזיכרון שלי ? 533 או 667 ?

87444575fo0.jpg

איך אני מבטל את הכרטיס מסך המובנה שלי ? כי אני רוצה להביא כרטיס אחר ואני צריך לבטל את המובנה ..

פורסם

לגבי השאלה הראשונה: 667MHz אבל זה היכולת של הכרטיס, לא כתוב שם על איזה מהירות הוא עובד בפועל. תוריד CPU-Z שם כתוב.

לגבי השאלה השניה: בביוס - שאתה מדליק את המחשב ואתה לוחץ DEL ישר (ברוב המקרים) אתה מגיע לביוס ויש לך שם הגדרות שונות.

פורסם
  • מחבר

לגבי השאלה הראשונה: 667MHz אבל זה היכולת של הכרטיס, לא כתוב שם על איזה מהירות הוא עובד בפועל. תוריד CPU-Z שם כתוב.

לגבי השאלה השניה: בביוס - שאתה מדליק את המחשב ואתה לוחץ DEL ישר (ברוב המקרים) אתה מגיע לביוס ויש לך שם הגדרות שונות.

איפה בדיוק בביוס?

ואם אני יתקין כרטיס מסך אחר זה יוריד את המובנה אוטומטי ?

ואם אני יוריד את המובנה לפניי כן אז שאני ידליק את המחשב אני לא יראה את השולחן עבודה לדוגמא?

ותודה ..

פורסם

1. איפה בביוס זה תלוי בלוח אם שלך. אבל זה לא בעיה למצוא את זה.

2. אם תתקין אחר זה לא יוריד את המובנה אוטומטי, אתה צריך להגדיר את זה. אבל יכול ליהיות שאם תשים את החדש כשהמובנה עדיין מוגדר בביוס כפעיל אז המחשב לא יעלה. אני בכל אופן לא ניסיתי

3. אם אתה תהפוך את המובנה ללא פעיל לפני שאתה שם את החדש אז המחשב ידלק לך, אתה תראה את השולחן עבודה, אבל תצתרך בכל זאת להתקין דרייברים.

ככה זה בעצם אמור ליהיות.. מבטלים את המובנה בביוס, מכבים את המחשב, מתקינים את החדש, מפעילים, מתקינים דרייברים, והכל צריך לעבוד טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי..

בקשר להתקנה לא חושב שאני זה שיתקין את הכרטיס למה אני לא מבין בזה משהו ..

והינה תמונה של המהירות זיכרון יענו זה רק 333MHZ אין מצבבבב

70288836ct3.jpg

פורסם

667 זה המהירות האפקטיבית

333 זה המהירות האמיתית

אני לא כלכך יודע להסביר לך מה ההבדל בינהם אבל אני יכול להגיד לך שהמצב אצלך תקין. (המהירות 667MHz)

פורסם
  • מחבר

667 זה המהירות האפקטיבית

333 זה המהירות האמיתית

אני לא כלכך יודע להסביר לך מה ההבדל בינהם אבל אני יכול להגיד לך שהמצב אצלך תקין. (המהירות 667MHz)

סבבה תודה רבה גבר על העזרה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים