עבור לתוכן

קניית אוזניות עם מיקרופון - עמוד 3 .

Featured Replies

פורסם

טלוויזה רגילה היא מונו או סטיראו ... אז אתה יכול לכוון את הרמקולים אל סטיראו 2x ואז לא יהיה הבדל

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת לכוון ? לא הבנתי ... ומה בקשר לכרטיס קול מה מומלץ ?

פורסם

יש לך אפשרות ברסיבר של ה Z5500 לכוון את תצורת השמיעה שאתה רוצה... למשל סטיראו\סטיראו כפול 2 (כלומר את שומע את זה ב4 רמקולים+סאב ) וסרט \מוזיקה שמשנים את האפקט

פורסם
  • מחבר

סבבה הבנתי , תודה ... אגב לפי איזה נתונים אפשר להשוות בין רמקולים ? אני רוצה לפני שאני קונה להשוות בין ה TSS-1 שלי ל Z5500 ...

זאת המערכת שיש לי היום רק בצבע לבן ...

http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=1466

פורסם

רמקולים אי אפשר ממש להשוואת לפי נתונים יבשים על הנייר מה גם שזה עיניין סובייקטיבי מאוד... יש כאלה שיאהבו רמקולים מסויימים ואחרים לא

פורסם

עזרה?

פורסם
  • מחבר

תפתח דיון משלך ? בכל קמרה תודה על העזרה אנשים , החלטתי כרגע לא לקנות אותם ולסחוב עם מה שיש לי כדי לחסוך כסף למערכת חזקה יותר ...

אני כרגע אלך על אוזניות עם מקרופון ף יש למישהו מלצה ? מארה"ב ... רק חשוב לי מאוד שהמיקרופון יהיה איכותי ...

פורסם

תאמין לי שה Z5500 אמורה להספיק לך... אלה אם אתה איזה אודיופיל מטורף שצריך להרעיד מועדון שלם

פורסם

נראה לי גם במועדון הם יסתדרו לא רע :lol:

פורסם

אצלי בחדר אני לא יכול להגביר את הווליום עד הסוף ועדיין שומעים טוב... בתחילת השבוע גם התקנתי LCD-TV 32 , ביחד עם סרטים HD .... ;D לא צריך לבקר יותר בקולנוע !!!

אתמול שמתי את 300 על 3/4 מהווליום באחד הקרבות שם... אחי הקטן נכנס לחדר כדי להגיד לי להנמיך ופשוט לא שמעתי אותו

פורסם
  • מחבר

טוב אני אלך על זה , אני מקווה שאני לא אתחרט על זה ושלא יהיה לי חלש מדי ולא איכותי , למה אני "פריק" של איכות מבחינת כל דבר שיש לי ...

בנוסף , אני צריך סט אוזניות עם מיקרופון(ברמה טבוה) עד 100 דולר יש המלצה ? חשבתי ללכת אולי על ה STEELPAD או ה RAZER ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים